Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הטיפול קרב ובא ואני צריך להכניס את הסניק המשפחתית לאחד מהמוסכים של רנו בת"א. אין לי ניסיון בת"א חוץ מהמוסך המרכזי (שירות מתחת לכל ביקורת) שטיפל בקליאו הקודמת שלי. הסניק טופלה עד כה במוסך צמרת אשדוד והבעלים הקודמים טיפלו במרכזי בחיפה.

בגלל חוסר רצון לבזבז יום עבודה, בחרתי לטפל קרוב לעבודה מאשר קרוב לבית. אני מתכוון להכניס את הרכב ולבוא מאוחר יותר ולאסוף אותו בדרכי חזרה דרומה. מדובר בטיפול לא גדול ("ארד" לפי הגדרת חכמי קרסו). המלצות :?:

פורסם

מוסכים מורשי רנו טובים בת"א:

1. "מרכז שרות השלושה (פנחס)" שברח' גולומב 46 ת"א, טל' 03-6396122 ובקש את אבי.

2. "מוסך המכונן" שברח' ישראל בק 24 ת"א, טל' 03-5627808 ובקש את אייקה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

"מנור" בפ"ת ליד צומת סגולה.

אמנם לא ת"א אבל כולה גוש דן, אפשר לחשוב איזה מרחק זה.

אם יש להם פנוי אולי אפילו יתנו לך רכב חלופי (איזו גרוטאה כזו או אחרת, אבל נוסעת) כדי שתוכל לחזור לעבודה או מה שלא יהיה.

אם זה טיפול ארד אתה יכול לשקול גם להישאר במוסך בזמן הטיפול או ללכת לאכול צהריים באיזור, זה לא הרבה זמן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כדאי לבדוק גם את פליקס מיטב ליד הסינרמה.

הםא מנם עשו לי פאדיחה רצינית לפני שנתיים, אבל מאז מתייחסים אלי כמו VIP.

הם גם המקום היחיד שאשכרה שם ניילון על ההגה, נייר על הרצפה וניילון על המושבים.

הם גם שוטפים חינם את הרכב.

כמו שכתבתי כבר בעבר, מבין המורשים בת"א ובשרון הם נראים לי הכי רציניים.

(רק המחירים... המחירים...)

5700 סל"ד מקסימום

פורסם

תתפלא אבל במקרה יצא לי לראות, גם מוסך רון עושה את זה.

פורסם
כדאי לבדוק גם את פליקס מיטב ליד הסינרמה.

הםא מנם עשו לי פאדיחה רצינית לפני שנתיים, אבל מאז מתייחסים אלי כמו VIP.

הם גם שוטפים חינם את הרכב.

כמו שכתבתי כבר בעבר, מבין המורשים בת"א ובשרון הם נראים לי הכי רציניים.

(רק המחירים... המחירים...)

לך אולי כבר לא יעשו פאדיחה אבל אין לדעת אם גם לאחרים לא.

למחירים לא חייבים להתרגל אם יודעים מה לקנות היכן.

Veni Vidi Vici

פורסם

למיטב הבנתי המוסך המרכזי של קרסו כבר לא נמצא ברח' ריב"ל. במקומו קיים עדיין מוסך מורשה של רנו אבל זהו אינו המוסך המרכזי.

המוסך המרכזי של קרסו (רנו+ניסן) ממוקם בראשון לציון באזה"ת המערבי. מדובר בקומפלקס חדש ומהביקור של הקליאו שלי שם נראה שמדובר במקום עם חבר'ה רציניים. אני קיבלתי שם שירות מעולה!

ד"א, הם נותנים שירות הסעה לת"א (ואולי גם למקומות אחרים) ללא תשלום, כך שזה יוצא נוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה על הטיפים וההמלצות. אני נכנס מחר לטיפול, כנראה אצל המכונן, ואולי יהיה זה ארוע מכונן בתולדות חיי המשותפים עם רכבי ומוסכי רנו עד כה.

פורסם
לך אולי כבר לא יעשו פאדיחה אבל אין לדעת אם גם לאחרים לא.

למחירים לא חייבים להתרגל אם יודעים מה לקנות היכן.

אני מניח שגם לאחרים לא יעשו. קיבלתי כאלה עצבים (זו היתה רשלנות פושעת) שכתבתי מכתב זועם לקרסו עם העתק למוסך.

מקווה שהם הפנימו את המסר.

5700 סל"ד מקסימום

פורסם

הייתי במצב דומה שהגיע לניהול תיק תביעה עם עו"ד מולם.

קרסו מאוד קשים בתור יבואן ולי אישית לא הלך כמעט שום דבר בקלות איתם.

Veni Vidi Vici

פורסם

כפי שהבטחתי, חזרתי לעדכן על הטיפול ברנו סניק (2001, טיפול ארד). לאור הדעות החלוקות בפורום ומחוצה לו, לקחתי החלטה (שהיתה קצת קשה) לנסות להיפרד ממוסכים מורשי היבואן של רנו ולנסות ולטפל במוסך מורשה של משרד התחבורה. זה אולי יהיה קל יותר לארנק, אבל המחשבה שמישהו לא מורשה יבואן יטפל לי ברכב גרמה ללא מעט חששות.

לאחרונה ששמתי עין על מוסך שאפט (shaft) שבעליו, ניצן, הוא אחד מהמשתתפים הקבועים כאן בפורום והחלטתי להפקיד בידיו את הטיפול. לא יצא זול במיוחד (לאור הבקשה שלי וגם ההמלצה שלו להשתמש בחלפים איכותיים), אבל יצאתי מרוצה מהשירות ומהטיפול.

הוחלפו פילטר שמן (מקורי) פילטר אוויר, שמן מנוע, 4 פלגים שני אלק', סט צלחות בלימה קדמיים (מה לעשות, אי אפשר היה לחרוט) וסט רפידות קדמי. סה"כ, כולל עבודה וחלפים- 1300 שקלים.

למה :?:

אז ככה 8)

בטיפול הקודם שלי (מוסך צמרת אשדות) המוסכניק טען שהרפידות הקידמיות יחזיקו מעמד עוד 20 אלף ושחבל להחליף. הוא הדגים לי כשהכניס את המברג והראה "שיש עוד בשר" ברפידה ואין מה לדאוג. כמובן שלא בשר ולא נעלים והבלמים שחקו את הדיסקיות. חסכתי אז והיום שילמתי את המחיר (למרות שניצן שם לי צלחות בלימה איכותיות OEM בלי הסמל של רנו וככה חסכנו עוד קצת). עלות הבלמים והצלחות מהווים כמעת 50% מהחשבון הסופי ולכן הסכום יצא כמו שיצא.

התרשמות אישית: אחלה מוסך ואחלה צוות. עושה רושם שניצן מאוד מקצועי ופשוט אוהב את מה שהוא עושה. רואים את ההשקעה וגם את ההצלחה שבוודאי תוסיף לגדול. אחלה צוות, אחלה שירות:ok:

• תוכן חדש...