Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי טס לתאילנד ורציתי שיביא לי מגבר 4 ערוצים נגיד עד מחיר של 500 שקל ,מה פחות או יותר ניתן להביא משם ואם ניתן להימנע מזיופים?

תודה על התשובות

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא מומלץ :

1. אין אחריות

2. (הסיבה הכי חשובה) זה לא חולצות בטווח מחירים הזה לא תמצא מגבר 4 ערוצים טוב בשום מקום רק חרטע סיני (תאילנדי אנערף) יכול להיות שבתאילנד א תשקיע תמצא מגברים של חברות מוכרות אבל לא ממליץ בשום אופן להביא משמה מגברים או בעצם שום ציוד חשמלי אחר... אולי רק טוסטרים וכו'.

פורסם

אתה אומר את זה מנסיון? לא נראה לי.

המון מגברים מחברות מוכרות מיוצרים במזרח (תאילנד, קוריאה וכו'..)

לפי דעתי תוכל למצוא כמה מציאות.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

מיוצרים בשביל חברות גדולות ואז נשלחות חזרה לחברה...

בכל מקרה אני לא הייתי קונה לעצמי מגבר בתאילנד במיוחד לא ב500 שקל....

פורסם

גם שאני הייתי בתאילנד רציתי להביא מערכת והאמת לא כל כך זול שם (החברות המוכרות) וכמו רבים אמרו לי שלא כדי להביא מערכות משם אז וויתרתי על הרעיון והזמנתי מHU USA של פיוניר וכמובן שאפשר לנחש

מה היה רשום מאחרי הHU ?

MADE IN THAILAND

אז אני אישית ממליץ לקנות מתאילנד אבל במקומות שמיתעסקים עם מערכות

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

מיסטר פי, בתאילנד אתה יכול להשכיר לך 4 בחורות מפנקות שיעשו לך הכל לשבוע ב500 שקל.

מה שאני מנסה להגיד זה שאצלם 500 שקל זה המון ולפי דעתי אפשר למצוא אחלה מגבר בעולם במחיר הזה. הכל תלוי בעובדה שאכן תמצא מגברים ברמה שם.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

איך בדיוק מחירי הזונות בתאילנד קשורות לאודיו לרכב? בישראל קילו תפוזים עולה 40 סנט בארץ אחרת קילו תפוזים עולה 2 דולר זאת אומרת רכב שעולה 400 אלף דולר בארץ עולה 2 מיליון בארץ אחרת?

פורסם

אודיו לרכב בתאילנד הוא דווקא זול. מאוד זול.

יש שם הרבה תוצרת מקומית אך ניתן למצוא את כל שאר המותגים במחירים זולים יותר מהארץ.

עם זאת גם נתקלתי בזיופים וניתן היה לזהות אותם בקלות יחסית בגלל שהם הוצגו ללא אריזה ובמחירים מגוחכים.

חיפוש יניב לך שלל תוצאות על איפה ניתן למצוא אודיו לרכב בתאילנד. אני ממליץ על שוק בבנגקוק שנקרא קלונגטום סנטר. זול ויש שם כמעט הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חיפשתי המון אבל המון זמן ובמקומות שונים וטובים מגבר איכותי-הכל שם זה מגברים לא מותגים אלא חברות מסריחות

חבל על המאמץ שלך...

פורסם

אז כנראה שלא חיפשת מספיק טוב :-P

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פרזיק, הסברתי לבחור ש500 שקל בארץ זה לא "כולה" 500 שקל בתאילנד. מוזר שלא הבנת לבד.

חבר שלי היה בתאילנד ומצא המון ציוד אודיו ובין כל הציוד זבל היה גם ציוד טוב. רק צריך לחפש.

ואם הוא לא ימצא אז שיבזבז על זונות :wink:

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

המממממ כנראה שלא הבנתי אותך... בכללי זה באמת לא "כולה" 500 ש"ח אבל נדמה לי שמגברים של חברות מוכרות עולות שם לא בהרבה פחות מהארץ (אבל פחות כי בארץ הם קצצצצצצצת מגזימים עם המחירים)

המלצה חמה לבזבז על זונות :)

פורסם

למה לבזבז על זונות כסף שאפשר לקבל הכל בחינם תשמור את הכסף למה שבאמת אתה צריך

ושוב אני אומר אפשר לימצוא שם מערכות טובות רק צריך לחפש

אם אתה כל כך מפחד מזיופים אתה יכול ללכת ליבואנים של החברות המובילות אבל קח בחשבון שזה לא יעלה 500 שקל(מה כן בטוח פחות מישראל)

פורסם

אני קניתי בתאילנד מגבר 4 ערוצים של קנווד שהוא סבבה, מקורי עם אחריות בינלאומית (לא כולל ישראל אבל לפחות מראה על מקוריות) עובד אצלי כבר יותר משנה וחצי עם סאב וקומפ', ועלה לי 550 ש"ח.

אז מי שלא מכיר והיה ולא יודע לחפש אז שלא יטעה את הבן אדם סתם, כי כן יש שם דברים אותנטיים ששווים את המחיר.

(דרך אגב קניתי גם רמקולים 6/9 של סוני שהם גם טובים לסוגם ב150 ש"ח)

פורסם

רמקולים לא הייתי מציע לקנות בתאילנד כי אי אפשר לדעת בחיים כמה וואט הם

שהייתי שם הם הציעו לי רמקולים של פיוניר 550 וואט וזה רשום על המגנט אבל אני ידעתי שאין לפיוניר דגם כזה הכי הרבה שיש לפיוניר זה 480 וואט

אז רמקולים לא לקנות אלה אם זה אצל היבואן של פיוניר

• תוכן חדש...