Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך את העזרה שלכם, אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה או להפנות אותי לאתר כלשהו,

לגבי הבדלים (אם ישנם בכלל) מבחינת חוק המכירה, בין תעודת משלוח, קבלה או חשבונית מס - כשאנחנו מבצעים עיסקאות, של קניות ורכישות למיניהן.

אם יש בידי טופס שכתוב עליו תעודת משלוח/חשבונית מס - האם זה שקול מבחינת החוק לקבלה :?

מבחינת החוק, מתי בביצוע העיסקה ניתנת לי תעודת המשלוח/חשבונית המס?

זה עניין עקרוני שאני צריך לברר.

אשמח לתשובות...

:)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תעודת משלוח -מסמך מלווה לסחורה

חשבונית מס - מסמך הוראה לתשלום (במידה והתשלום הוא שוטף, מתחילים לספור את ימי השוטף מיום הוצאת החשבונית ולא מיום קבלת הסחורה)

קבלה - מסמך המאשר קבלת תשלום

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
חשבונית מס - מסמך הוראה לתשלום (במידה והתשלום הוא שוטף, מתחילים לספור את ימי השוטף מיום הוצאת החשבונית ולא מיום קבלת הסחורה)יניב

בתשלום שוטף לא מתחילים לספור את הימים מתחילת החודש הבא?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

החודש הבא אחרי הוצאת החשבונית (בסוף חודש יש לזה משמעות...)

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
חשבונית מס - מסמך הוראה לתשלום (במידה והתשלום הוא שוטף, מתחילים לספור את ימי השוטף מיום הוצאת החשבונית ולא מיום קבלת הסחורה)יניב

בתשלום שוטף לא מתחילים לספור את הימים מתחילת החודש הבא?

כן. שוטף ______= שוטף (עד סוף החודש)+ מספר ימים כלשהו עד סוף חודש הבא.

לדוגמה- שוטף 30 מהיום זה ל- 31/8.

אם יש בידי טופס שכתוב עליו תעודת משלוח/חשבונית מס - האם זה שקול מבחינת החוק לקבלה

מוזר לי שיש לך מסמך שכתוב עליו תעודת משלוח/ חשבונית.

ידוע לי שכל תוכנות הנהלת חשבונות מפרידות בין תעודות משלוח וחשבוניות.

האופציה היחידה מבין שלושת הדברים לצירוף היא חשבונית/ קבלה.

תעודת משלוח/ חשבונית לא יכולה להוות קבלה מכיוון שאינה מאשרת בשום אופן קבלת תשלום. חשבונית/ תעודת משלוח ניתנים בזמן אספקת הסחורה גם אם לא התקבל תשלום.

ועוד משהו, קבלה יכולה להנתן ללא קשר לאספקת הסחורה. אמורים להוציאה ברגע שהתקבל תשלום, והיא מהווה אסמכתא לתשלום.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תוכן חדש...