Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב זח, ערב צח.

מחר חבר שלי רוצה שנעשה פרוייקט קטן על האוטו שלו(סובארו סטיישן שנת 93 ידנית) החלפת נוזל קירור.

אחרי שהאוטו עבר החלפת מנוע, תיקונים אצל בני וניקוי קרברטור אצל צביקה הגיע הזמן להחליף גם את הנוזל שהמוסכניק הקודם שלו שם שם.

מחר ניגש לקנות 2 גלונים של פרסטון מוכן לשימוש ופלאש של פרסטון לניקוי.

השאלות שלי: 1)היכן נימצא התרמוסטט(אם יש לו בכלל)

2)היכן נימצא החיישן טמפ' מים ומה ההתנגדות שלו צריכה להיות לפי הטמפ' של המים? כי השעון בקושי עובד, אני רוצה לדעת האם זה החיישן(לפני ההחלפת מנוע הוא עבד).

3) האם יש פתחי ניקוז אוויר או שבגלל שיש מיכל עיבוי מספיק רק להגיע לטמפ' עבודה ולהוסיף מים לאחר יציאת האוויר?

והאם יש עוד משהו שאני צריך לדעת?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

דניאל שלום רב!

צינור מים עליון מחובר לבית תרמוסטט , שיושב על ראש מנוע, ומחובר עם שני ברגים,( זהירות בפתיחתם, יש לרסס ספריי חלודה, ולהצטייד באטם חילופי ,סיליקון ותרמוסטט חדש, רצוי ומומלץ להחליפו גם אם הוא תקין)קיים פקק מים מפלסטיק שחור בחלק התחתון של הרדיאטור בצד שמאל(צד הנוסע)

לשם ריקון מי הקירור{ זהירות בפתיחתו הוא עדין ושביר), יש לרוקן את המים לגמרי במנוע קר, ומומלץ בחום לבצע שטיפה במי ברז נקיים מצינור מים בלחץ, ולהניע את הרכב מספר שניות, כדי שמשאבת המים תרוקן את כל המים), למלאות נוזל קירור, להתניע את הרכב, אין צורך לנקז אוויר, אך יש להמתין לפתיחת הטרמוסטט, ולפתוח שוב בזהירות את מכסה הרדיאטור, ולהוסיף מי קירור לפי הצורך.

מומלץ בהזדמנות זאת לשטוף גם את מיכל העבוי מהפלסטיק, שבוודאי עכור ומלא בוצה וחלודה.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

*** אני חייב לציין שהיום בבוקר עשיתי אצלי באסטרה את הטיפולון הנ"ל.

רוקנתי את המים הירוקים שהיו לי, הכנסתי מים בלחץ מכל מיני פתחים.

הכנסתי בקבוקון של פלאש של פרסטון ביחד עם מים, הנעתי ל10 דק', שוב הוצאתי את המים, פעמיים שטיפה יסודית עם מים ולאחר מכן שמתי נוזל קירור של פרסטון מוכן לשימוש.

אני חייב לציין שאולי אני מבין את הסיבה שהאטם ראש מנוע מעט שרוף אצלי.

המאורר אצלי עכשיו נידלק במ"מ מעל 90 מעלות ויורד למטה, לפני כן המאורר היה נידלק רק לקראת 95.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...