Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבקש את עזרתכם :-D במציאת מיני קופר , הדגמים שאני מחפש הם:

* מיני קופר אס או רגילה :|

* מיני קופר אס גג פתוח :-o

* מיני קופר גג פתוח :lol:

חובה גיר אוטומט

לא משנה איזה שנה הרכב העיקר מעל 2004

גם אם אתם מכירים מיני כזו שחונה באזור שלכם באופן קבוע - אנא ראו האם יש פתק למכירה -תודה.

אנא ממכם, כל מי ששמע, ראה או מכיר מישהו שמחזיק מיני שעונה על הדרישות ושיש סיכוי שהיא למכירה, אפילו אם הוא קלוש, נא לשלוח הודעת סמס או טלפונית 0545392121

תודה

עמוס טלמור

פורסם

why drink and drive when you can smoke and fly?

"הבעיה עם העולם היא שהמטומטמים הם בעלי ביטחון עצמי מופרז והחכמים מלאי ספק." (ברטרנד ראסל)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רציתי לדעת אם למישהו כאן יש נתונים על שברולט לומינה שנת 98 מנוע 3800.

פרטים כגון תאוצה 0-100 משקל וכו'.

תודה רבה.

פורסם

כשתלמד לקרוא אנחנו נעזור לך... בעצם כשתלמד לקרוא תסתדר לבד כבר..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צריך לשנות את שם השרשור ל... "כמה אתה שותה לפני שאתה גולש בפורום"... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל פעם שאני שותה,

אני שותה כיאלו זו הפעם האחרונה שאני שותה[יום יבוא וגם זה יקרה]

עדיין, לא דופק תראש[למרות שלפעמים קורה :roll:]

בכל מקרה, או שאני מחכה 4 שעות מהכוס האחרונה[כי הרישיון שלי מאוד חשוב לי], או שאני משריין מראש חבר שלא שותה[ולפעמים הם שותים ואז הולכים לישון באוטו =]

באופן כללי, עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות, ולא יצא לי[ואני לא מתכוון] לנהוג שתוי,

למרות שזה יכול להיות דיי נחמד ליסוע שיכור ברכב של ל' עם מורה נהיגה שיושב לידך במסלול סגור.

----

פורסם

לא שותה לפני שנוהג כלל וכלל,לא שעתיים לפני ולא שלוש.

אם אני יודע שאשתה בבילוי כלשהו, אני אסע ליעד במונית ואחזור במונית.

העובדה שהגעתי במונית מאפשרת לי להרגיש נוח יותר כי אז ברור לי שאני לא נוהג ולכן יכול לשתות אם ארצה וכמה שארצה, אני לא צריך לעשות חישובי מנות אלכוהול וזמני המתנה.

אני יכול בזה הרגע לגמור דרינק ו-5 דקות אחרי כן להגיד לכולם שלום ולחזור הביתה בלי דאגות על הראש.

יש דברים שאני לא מעמיד למבחן וזה לא קשור לרישיון, זה קשור לחיי אדם.

גם אם אתה חושב שאתה בכושר / שליטה / עירנות וחושים חדים, עדיין זמני התגובה שלך שונים מאשר נהג שלא שתה כלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל אני משתדל להמנע, אבל בפועל זה יוצא שאני שותה ונוהג לפחות פעם בחודש

מה שאני שותה זה אך ורק בירה (האלכוהול היחיד שאני אוהב), מקסימום חצי ליטר, מחכה לפחות שעה לאחר השתייה,מקפיד לשתות מים ע"מ למהול את האלכוהול, לא שותה על בטן ריקה, ואם אפשר אז כוס קפה לפני הנהיגה ע"מ להגביר את הריכוז

פעם קרה ששתיתי 2\3 ועוד טיפה של בירה, וחיכיתי 4 שעות ושתיתי הרבה מים

אה וכמובן שאחרי זה אני נוהג רגוע (בניגוד לכשאני לא שותה:twisted:)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

[תגובה ראשונה היום נרשמתי]

יש לי טרקטורון ואני שותה כמה וודקות ונוהג

בו למה אני נוהג בו רק בשטח החקלאי שמאחורי הבית שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...