Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למבינים בתוכנת AutoCAD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי תוכניות בקיבצי PLT.

כשאני מורה לתוכנה לפתוח מתיקיה אין קיבצי PLT בסוגי הקבצים שהיא יכולה לפתוח.

איך אני פותח את הקובץ הנ"ל ?

התוכנה היא AutoCAD 2007.

תודה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אמנם אני לא מתמצא בתוכנה, אבל בשורת הקובץ (היכן שניתן להקליד את שם הקובץ), תרשום *.plt .

יתכן והוא לא מחפש קבצים מסוג זה (משום מה).

בהצלחה.

פורסם

PLT הוא קובץ להדפסה בלבד, יוצרים אותו שמדפיסים לקובץ מתוכנת AUTOCAD

יש כל מיני תוכנות שמאפשרות לצפות בו, או להמיר אותו לקובץ אחר

אבל אי אפשר לפתוח אותו עם AUTOCAD

חפש PLT2JPG

או PLT VIEWER

פורסם

אם אתה מעוניין לצפות או לעבוד בקבצים הנ"ל באוטוקאד עליך לבקש מהשולח קבצי DWG או DXF.

השערה שלי - השולח לא רוצה שתשנה משהו בקבצים ולכן שלח לך קבצים להדפסה בלבד, שאינם מיועדים אפילו לצפייה במחשב (התוכנות שאופיר ציין מיועדות לצפיה לפני הדפסה בלבד, לצורך בדיקת טעויות בהגדרות השרטוט ותו לא).

אם תקבל את הקבצים הנ"ל ותרצה שאמיר לך אותם לקבצי צפייה PDF גדוש אותם אליי במייל ואגדוש לך בדואר חוזר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז אתה מתעסק בשרטוט?

בכל מקרה, DXF לא עובר בדואר, אולי זה רק אצלי, הוא נמחק, DWG עובר מצוין, או שתשנה את הסיומת של הקבצים, DWG או DXF, ניתן גם לפתוח בכל תוכנת שרטוט שקיימת. ולעבוד עליהם.

פורסם
רז אתה מתעסק בחירטוט?

DXF לא עובר בדואר, .

תיכף תגיד גם שאי אפשר להכניס אותו ל RAR... (

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תיכף תגיד גם שאני מעצבן... ( פה לשים את הלינק למעצבן הזה...)
אתה חכם אה? כתבתי DXF לא עובר במייל, ובעצם התכוונתי, DXF לא עובר במייל, אם תשנה לו את הסיומת או תכניס אותו לRAR - תשנה לחלוטין את מה שאמרתי, ואני לא דיברתי על זה בכלל.
  • תוכן חדש...