Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות דיוידי ומסך לאוטו מיד שניה, עכשיו המסך הוא בלי טיונר PYRAMID MV7SC , והדיוידי עכשיו יכול להיות שהדיוידי יכול לקלוט תתחנות ולשדרן על גבי המסך למרות שלמסך אין טיונר מובנה

הדיודי הוא BOSS 2500DVD

בבקשה זה דחוף

מחפש דיוידי ומסך, הצעות בה"פ

פורסם

די וי די רגיל איננו כולל טיונר לקליטת ערוצי TV .

אם המסך איננו כולל טיונר TV , ואין יחידה נוספת ללא קשר לDVD של טיונרTV ואנטנות, אין לך קליטת TV .

המסך לא צריך לכלול טיונר לקליטת TV שכן, המסך מציג מה שהוא מחובר אליו, אז אתה תוכל לרכוש יח' טיונרTV ואנטנות נוספים בתשלום לאיפה שתקנה ותתקין את זה בנוסף לסט שאתה קונה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה המחיר של יחידת טיונר לDVD או צג נייד ?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני בזמנו ביררתי על מוצר כזה

שחכתי את העלות

אבל ממה שהבנתי מכל המתקינים האיכות לא משהו בהם כי זה אנטנה ואתה כל הזמן בתזוזה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

TV טיונר ואנטנות מסוג איכותי אמור לעלות סביב ה1000שח לא כולל עבודה.

בנסיעה צפה להרבה הפרעות עד כדי חוסר קליטה.

קיימים שני סוגי טכנולוגית קליטת ערוצים, האחת טובה אך נשענת על ספקי שידור ותלות בהם, והשניה באופן הרגיל והישן. השניה פחות טובה, אם כי אינה תלותית באף ספק.

לפני חודשים מס' אם זכרוני אינו מטעיני ,בזק או מישהו עשו שידורי נסיון ויצא פגז, לא ידוע לי היום האם יש שידורים כאלה, ואם הופסקו, מי שרכש את הסוג הראשון הלכאורה איכותי יותר, לא קולט כלום.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מדובר על טיונר דיגיטלי לצפייה בטלויזה דיגיטלית (טכנולוגיה שרצה שנים בארנה"ב ובאירופה. לצערנו זה ורדיו דיגיטלי עדיין ממתינים לאישור משרד התקשורת.בכול אופן מדובר על אכות קליטה מדהימה. נמצא בניסיון שנים בבזק.

• תוכן חדש...