Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב חורים רק ל4 אינצ' ונפלה לי הזדמנות על לייטינג אודיו 4 אינצ' מהסדרה הגבוה יותר שלהם הסטרייק לא מכיר את הרמקול הנ''ל אולי מישהו מכיר תחברה ויכול לתת לי המלצה או להפך?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לא שמעתי אותו ספציפית, אבל למרות שסטרייק סדרה יותר גבוהה מהבולט

אני אהבתי יותר את הבולט

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני בכלל לא הייתי הולך על רמקול 4 אינץ לא משנה איזה חברה.....עדיף לנסות להתקין 6 וחצי ולקבל תווך תדרים יותר מורחב..

פורסם
אני בכלל לא הייתי הולך על רמקול 4 אינץ לא משנה איזה חברה.....עדיף לנסות להתקין 6 וחצי ולקבל תווך תדרים יותר מורחב..

קיק פאנלים עולה לעשות כמעט 1500 שקל וזה המון

אז מה שנותר זה לשים את הרמקול הקטן ולהנות ממנו עד כמה שאפשר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מתקין טוב ומעלה שיש לו ידיים והוא טיפה יצירתי יכול להתקין לך את ה6.5" בדלתות וזה לא יעלה 1500 ש"ח!! תעבור בין מתקינים שמומלצים ע"י הפורום. (יש המלצות בכל האזורים) ותראה מה מציעים לך.

בניות מפיבר גם באות בחשבון.

בברכה.

פורסם
מתקין טוב ומעלה שיש לו ידיים והוא טיפה יצירתי יכול להתקין לך את ה6.5" בדלתות וזה לא יעלה 1500 ש"ח!! תעבור בין מתקינים שמומלצים ע"י הפורום. (יש המלצות בכל האזורים) ותראה מה מציעים לך.

בניות מפיבר גם באות בחשבון.

בברכה.

בידיוק לזה הייתה הכוונה שלי...

לא דיברתי על קיק פאנלים בכלל אלה הגבהות בדלתות....על איזה אוטו מדובר בכלל?

פורסם

הקומפוננטים של לייטנינג (המיד הצהוב עם הטוויטר הכסוף), לדעתי שילוב מוזר כמו האינפיניטי רפרנס 6510 שלי

מיד טוב, חזק נקי וברור בעל אופי מדויק

טוויטר - ח#@!!! מתכתי מידי, חד וכואב לא נאמן למקור בשיט, לא מפורט וחסר כל פרופורציה!

במקרה של הלייטנינג זה עוד יותר גרוע מהאינפיניטי...

כן הייתי ממליץ על המיד של הלייטנינג - אני מאוד אוהב אותו

אבל הייתי ממליץ לך לקחת טוויטר של פוקל פוליגלס או הK2P במקום הטוויטר הזוועתי של לייטנינג

הייתי ממליץ לך על MT22 של מוראל - אבל אם אתה מתעניין בליטנינג סביר להניח שאתה "פוקליסט"...

למה שלא תקנה כבר סדרה נמוכה של פוקל ותגמור עם זה? יש עכשיו אחלה מבצע בצ'יפר - תבדוק את זה - ממליץ לך בחום!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...