Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול לאור המצב הבעייתי בצפון נסעתי לאחותי בתל-אביב והאוטו סובארו לגאסי שנת 91 ידנית

שהיתה עם מנוע גמור 1800 והוחלף ל 1600

אז הכל היה טוב ויפה עד אתמול שנסעתי נסיעה ארוכה יחסית

בכל עליה האוטו גימגם ונבלם כאילו נכבה המנוע לשניה ונאלצתי להתחיל להוריד הילוכים עד למצב שאני חייב לעצור בצד לתת לאוטו לנוח קצת ולהמשיך את העליה בהילוך ראשון שני שלישי גג

(אני חייב לציין שרק בעליות קיצוניות יחסית שלא הגעתי אליהם במהירות)

אז שאלתי היא מה לדעתכם הבעיה וכיצד לטפל בה

תודה רבה!

(סליחה על חוסר הניקוד יש לי דיסלקציה קטנה בנושא :) )

פורסם

שלום רב!

כולי תקווה שהגעת בשלום לכרמיאל, ויש שקט בצפון!

ולבעייתך: בדוק תחילה אפשרות של מסנן דלק סתום.

החלפת מנוע 1800 ל1600, היא טעות , שתעלה לך בתצרוכת דלק גבוהה, וחבל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה לך צביקה על התגובה המהירה כשאחזור לכרמיאל ישר אסע למוסך לבדוק את מסנן הדלק ובקשר להחלפת מנוע לא היתה לי ממש ברירה קניתי את האוטו בזול עם מנוע גמור והיה למישהו מהמשפחה אותו אוט שירד מהכביש בעל מנוע 1600 חדש לגמריי

נ.ב. עשיתי חישוב קטן מהנסיעה לתל אביב והתדלוק ויצא שיש צריכת דלק של 1:8 מחוץ לעיר

האם המצב בסדר?

פורסם

אכן כך אני מסכים עם קודמי שתצרוכת הדלק גבוהה מאד, ואמורה להיות לא פחות מ12 ק" מ לליטר,

אנא ציין את סוג תיבת ההלוכים , אני מניח שהוא אוטומטי??

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

1 ל 8 זה לא רק בסדר = זה גרוע ,גרוע מאוד,זו צריכת דלק של גיפ.

צביקה צודק, להחליף מ 1800 ל 1600 זו טעות,אנשים חולמים לעלות בנפח ועד שיש לך הזדמנות, אתה עשית ההיפך , ניחא, לעניין בעייתך:

תבדוק מסנן דלק(לא בטוח,פשוט תחליף אותו,10 שקל), אח"כ תבדוק מכסה מיכל דלק, יש שם קפיץ פנימי עם שסתום,תנקה אותו עם ספריי קרבורטורים ותחזיר, במידה ולא עוזר, תבדוק ספיקת משאבת דלק תחת עומס,בודקים את זה עם מכשיר מיוחד,וזה יאמר לך בוודאות אם זה מכיוון משאבת הדלק או ,מה שנשאר בעצם = קרבורטור(ניקוי\כיוון קרבורטור).

• תוכן חדש...