Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד ממקרי הרצח המזעזעים ביותר שבהם נתקלו שוטרי המחוז הצפוני

לצערי פשוט לא יכולתי להתעלם מכתבה זו

אני לא רוצה לפרט למה אבל רק דבר אחד אני כן יכול להגיד לבנות, כאשר אתן פוגשות בחור כדאי שתבינו כי לא הדיבור היפה שלו ולא המתנות שהוא נותן לא אומרות כלום על היחס שיבוא אחרי זה. לצערי יש גם כאלה שפשוט משתלטים על הבחורה באופן מוחלט ונועלים אותה מפני הסביבה החיצונית (כמו מחברים) וזה לדעתי מתכון וסימן אדום למקר אלימות ורצח.

תבינו שתמיד צריך לחשוב שלב אחד קדימה.

אנחנו כבר מזמן יצאנו מהשטות הזאת שהגבר הוא זה שמנהל ומחליט, והכל נעשה עפ"י רצונו בלבד אך עדיין יש אנשים ממוצא מסוים שחיים ומתנהגים עפ"י חוקים בזויים אלו.

פורסם

שמעתי גם על מישהו שהתאבד וירה לעצמו 5 כדורים בראש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מתפוצץ מבפנים מרוב כעס. הטמטום של מערכת המשפט פה זה לא יאומן! איך לעזזל נותנים לחלאה כזאת לחיות? חבל שאין פה עונש מוות.:x

קיים בארץ עונש מוות לכל אדם (לא רק פושעי שואה).

מתקיים בבית דין צבאי בלבד. בהסכמה של 3 שופטים ביחד, ולא רוב שופטים.

ניתן לשפוט כל אדם שם - בלי קשר לביצוע עבירה צבאית או במהלך שירותו.

ישנה האפלה על כל הנושא, בעקבות סייגות של ארגון הזכות לחיות, בלה בלה בלה.

כמעט ובוצע עונש שכזה לפני כשנה וחצי (לא יודע אם בכלל אוזכר באיזה מקום) - אך שופטת אחת סירבה - בעוד ה2 האחרים גזרו דין מוות. בסופו של דבר ה "עבריין" נידון למספר מאסרי עולם.

פורסם

עונש מוות בבית דין צבאי בוצע פעם אחת בעבר.

במלחמת העצמאות הוצא להורג בכיתת יורים רס"ן מאיר טוביאנסקי כשהורשע בריגול לטובת הירדנים. מאוחר יותר טוהר שמו והסתבר שכל ההליך המשפטי לכאורה היה מעוות והוא היה חף מפשע.

פורסם

חבל שלא מספרים בכתבה כמה הוא היה טוב ואיך הוא השתנה בסוף, היתי מראה לידידה שלי קצת מה קורה אצלה בחיים מנקודת מבט חיצונית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זוזוליה הורשע בהריגה ולא ברצח מאחר שהפרקליטות בחיפה לא הצליחה להוכיח כי בעת המקרה היתה כוונתו לרצוח את חברתו

86 דקירות לא מספיקות לשופט להבין שהוא התכוון לרצוח?

פורסם
86 דקירות לא מספיקות לשופט להבין שהוא התכוון לרצוח?

להגנתו יאמר.

הוא לא ניסה לרצוח - הייתה לה נמלה על הבטן והוא רצה להרוג אותה. אבל הנמלה כל הזמן זזה.

פורסם
חבל שלא מספרים בכתבה כמה הוא היה טוב ואיך הוא השתנה בסוף, היתי מראה לידידה שלי קצת מה קורה אצלה בחיים מנקודת מבט חיצונית

בדיוק בגלל זה האחריות היא עלינו בכדי למנוע את הישנות המקרים הנ"ל.

פורסם

קטע משידור ברדיו:

"המנוחה נמצאה שרועה על ביטנה כשבגבה 8 פיצעי דקירה.המישטרה חושדת שמדובר ברצח"

5 תווים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...