Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני דיי חדש ואני רוצה לדעת איך אני עושה גישור לסאב במגבר של 2 ערוצים

?

אני מוסיף תמונה שתראו מה רשום לי על היציאות במגבר ..

והוא תומך בגישור

אני יודע שאני צריך לשים את המינוס של הארקה על המינוס השמאלי ואת הפלוס מהמצבר על הפלוס הימני של הערוץ השני

השאלה אם אני צודק ? ואיך אני מחבר את הרמקולים אותו דבר עם הפלוס והמינוס ? או אחרת ?

סורי על השירטוט מראש חח

ללא שם.JPG

פורסם

לפי דעתי אל תנסה לעשות לבד כי בלי לפגוע רמת הידע שלך לא הכי גבוהה,אבל כדי למנוע ממך לעשות טעויות החיברוים אמורים להיות ככה-

B+ במגבר זה הטרמינל שאליו מתחת הפלוס מהמצבר.

GND זה המינוס של המגבר,המינוס שבא מהשלדה מתחת לטרמינל הזה.

REM\REMOTE זה הכבל שבא מרדיו דיסק והוא שולט על ההדלקה\כיבוי של הגבר

בקשר לסאב,הוא מתחבר לטרמינל שפירסמת - פלוס מהסאב לפלוס שמסומן בברידג' ומינוס מהסאב למינוס שמסומן בברידג'

פורסם

סבבה חיברתי את המגבר ואני יודע את כל הקטכע פשוט חשבתי שהחיבור של הפלוס והמינוס עובר למקום אחר בגישור

אז הקיצר כל החיבורי חשמל והרמאוט נשארים באותו מקום ואני עושה את הגישור רק איפה שיש לי את החיבורים של הרמקולים כמו שהסברת לי ?

הבנתי אחי אני לא עם חור ידע פשוט כל הקטע שטעיתי בגללו זה הקטע שאמרו לי שהחיבורים של הפלוס והמינוס עוברים מהמקום הסטנדרטי שלהם בגישור אבל כנראה מי שאמר לי קצת טמבל

תודה רבה על העזרה ושבת שלום

פורסם

הוא התכוון שהפלוס והמינוס של הרמקולים עוברים מהמקום שלהם, לא הפלוס והמינוס שמספקים כוח למגבר.

בכל מקרה אני מציע לך לא להתעסק עם זה לבד מאחר ואין לך את הידע הבסיסי.

גש למתקין מוסמך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הבנתי כל כך את השאלה לגבי הרמקולים

המגבר מותקן כבר?

הפלוס מהמצבר על הפלוס הימני של הערוץ השני

מה רציתה להגיד פה לא הבנתי שום דבר

לערוצים במגבר לא מחברים את המצבר

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תוכן חדש...