Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להכין מחוגים חצי-שקופים ללוח שעונים (הכוונה היא כמובן שיהיו מוליכי אור, כדי שיהיה אפשר להתקין LED מאחורה).

לפיכך - אני מחפש חומר חצי-שקוף שניתן לעבד אותו בצורה עדינה, ושיהיה עמיד בלי להישבר מרעידות.

משהו כמו פרספקס (אם כי אני חושב שפרספקס פריך מדי ולא ניתן לעבד אותו בצורה כזו עדינה).

אני כמובן גם מחפש מקום שיבצע את העבודה.

רעיונות?

ולכל התוהים: כמובן שהיה הרבה יותר נחמד אם למישהו היו 5 מחוגים חצי-שקופים לתרום לי, אבל בנתיים אני לא מוצא שום דבר במחיר סביר...

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

ליאור, אצל מוסך תמיר יש סקסו בפירוק, אתה יכול לקנות את כל הלוח אם לא כואב לך לשלם על לוח שלם בשביל 5 מחוגים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ליאור, אצל מוסך תמיר יש סקסו בפירוק, אתה יכול לקנות את כל הלוח אם לא כואב לך לשלם על לוח שלם בשביל 5 מחוגים.

כואב לי, זו בדיוק הנקודה...

די מטומטם לקנות לוח שלם בשביל 5 מחוגים :cry:

אגב, לדעתי בסקסו יש מחוגים זוהרים רק בדגמים החדשים יותר - שאני לא בטוח שהגיעו לארץ.

פורסם

ליאור תחשוב כמה יעלה לך כל הבילבול מוח והזמן והכסף שבלהכין מחוגים אל מול קניה של לוח.

ואגב פרספקס תלוי בעובי שאתה בוחר, אם תבחר עובי עבה מספיק אז הוא לא פריך, ושלא תחשוב שהפלסטיק המעפן של המחוג המקורי יותר טוב, תאמין לי שהמחוגים המקוריים כלכך שבירים אל מול פרספקס באותם המידות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• אחראי פורום
פורסם

קח פוליקרבונט. יש לו שקיפות אחרת (יותר מעניינת לדעתי, משהו אפור-תכלת מאוד עדין,

הרבה יותר מאשר סתם שקוף )מאשר פרספקס והוא חזק פי כמה.

הרי תצטרך לקדוח, ובפרספקס אם לא עושים זאת נכון - הוא נשבר בקלות.

לפוליקר' יש יותר גמישות.

אגב, אנחנו משתמשים רק בפוליקר' כדי להמחיש מובילי אור/לדים. יוצא פגז!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

ואגב פרספקס תלוי בעובי שאתה בוחר, אם תבחר עובי עבה מספיק אז הוא לא פריך, ושלא תחשוב שהפלסטיק המעפן של המחוג המקורי יותר טוב, תאמין לי שהמחוגים המקוריים כלכך שבירים אל מול פרספקס באותם המידות.

לא נכון. אני לא יודע בוודאות את החומר ממנו עשויים המחוגים (אולי פוליפרופילן PP),

אבל הוא הרבה יותר גמיש מאשר פרספקס. אפשר לכופף אותם הרבה לפני שבירה,

פרס' הוא יותר פלסטי ונשבר בקלות יחסית.

• אחראי פורום
פורסם

אני צופה מחיר לא זול על עבודה שהיא one of.

אבל אשמח לטעות :-)

החסרון היחיד של פוליקר' הוא המחיר.

שלא תבין לא נכון- פרספקס יכול להיות מצויין, הבעיה שצריך מאוד להיזהר כי הוא נשרט

ועלול להישבר.

אם אתה נתקע, דבר איתי.

פורסם

תקרא לי עצלן, תקרא לי חסר חוש יצירה (אמא שלי לא בתיה עוזיאל), תקרא לי שזה יהיה מוכן ואני יבוא לראות....

לא יותר פשוט לחפש באיביי משו מעניין וזהו?!? או פשוט לקנות מאיזה סדנת שיפורים?

Polo 2012

פורסם

תודה :-)

גוזל, אין מחוגים זוהרים למכירה לא ב-eBay ולא בסדנאות שיפורים. קל וחומר לא כאלו שאני מחפש (5 מחוגים, שיתאימו בגודל).

לכל הפחות יש לוח שעונים שלם - זה דבר יקר, והמחוגים שם לרוב לא מתאימים לאלו שלי.

• אחראי פורום
פורסם

למה שלא יעשה לבד? הכי כיף!

אני עושה לבד את כל הדברים מהסוג הזה על האוטו ועל הרכבים שהיו לי.

איפה אתה שם את הלד? בבסיס המחוג אני מתאר לעצמי,

אבל מהחלק הפנימי של השעון?

פורסם
תודה :-)

גוזל, אין מחוגים זוהרים למכירה לא ב-eBay ולא בסדנאות שיפורים. קל וחומר לא כאלו שאני מחפש (5 מחוגים, שיתאימו בגודל).

לכל הפחות יש לוח שעונים שלם - זה דבר יקר, והמחוגים שם לרוב לא מתאימים לאלו שלי.

אוקיי, הבנתי.

בעיקרון אני חושב רק על פירוקיות , ואם לא אז יבואן.

אתה יכול לבדוק גם בחנויות יציה, שם אולי יכוונו אותך יותר לצורת הבנייה של זה וגם לחומר המבוקש. כנס תבדוק.

בסופו של דבר, בתיה עוזיאל קיבלה תוכנית :wink:

Polo 2012

• תוכן חדש...