Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה להגדיל גלגלים מ165/70/13 ל185/60/14 בסיטרואן ZX 1400

מבחינת אישור המידה, אין בעיה זה מידה של מנוע 2000...

מבחינת זה שהאוטו יהיה עגלה עוד יותר ממה שהוא עכשיו, לקחתי בחשבון

השאלה כמה אני פוגע בצריכת דלק ?

עכשיו האוטו עושה 1:17 אם נוסעים רגוע מחוץ לעיר.

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ההבדל בין המידות הוא כ-3 אחוז בקוטר, כך שהביצועים לא ייפגעו באופן משמעותי (למרות העלייה ב-2 ס"מ ברוחב). צריכת הדלק כנראה תפגע אך במידה שולית יחסית לשיפור בהנאה שלך מתוספת האחיזה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור אחד שעשה את אותו המעבר במידות ברכב דומה (אבל שונה, פיג'ו 205) - כן, זה כדאי.

קודם כל - תצרוכת הדלק תפגע. נכון, זה לא משמעותי וZX לא תתחיל לצרוך דלק-דינוזאורים כמו מכונית שרירים אמריקאית, אבל ההבדל יורגש בתחנת הדלק. להערכתי ומניסיוני - באזור ה5% תוספת.

א-ב-ל, תוספת האחיזה שתקבל מדהימה בכל קנה מידה.

זה מתחיל ממבחר צמיגים מצומצם, אבל גדול בערך פי 20 מהמבחר שיש במידה הקודמת שלך (וזה לא חוכמה, כשמידה הישנה של בערך צמיג אחד או שניים ראויים) וממשיך דרך מגבלות האחיזה של הרכב, שאני בטוח שיתרחקו משמעותית ממה שהם היום.

נשמע שווה, לא?

אז יש לזה מחיר.. קח בחשבון שמעבר כזה קצת יותר יקר ממה שהוא נראה. מעבר לעלות רכישת הצמיגים החדשים (לא תקנה צמיגים טובים?) והג'אנטים (לא תקנה יפים? ולאזן כמו שצריך?), לרכב יש נטייה לדחות שינויים כאלו, ופתאום תגלה שהציריות שלך, שעבדו ממש יפה עד היום כבר לא סוחבות. פתאום תגלה שהמיסבים מרעישים והקאליפרים מקדימה מתקשים לעצור ונדפקים.

בקיצור - שמור קצת כסף בצד לתיקונים.

אני חושב שבני ל. מקלל עד היום את אותו הערב שבו הגעתי אליו, עם 205 שמשפריצה CO כמו קטר משא של רכבת ישראל ועושה רעשים של כלב דרוס בכל פעם שהמהירות עולה מעל 60 קמ"ש, אבל עם ג'אנטים של 205GTI.

8-)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...