Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, כבר דיברנו כבר ואחלתי לך ברכות אבל בשביל הפורטוקול :-D

שיהיה במזל טוב, הרכב נראה מדהים! (טפו טפו טפו בלי עין הרע :) ).

:mm_yeah:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זה לא ג'אנט של אודי?

תשים עליהם נועלים שלא יהיו פדיחות...

כל הכבוד לך שלא נרתעת מהשיפורים שהבעלים הקודמים עשה-אני רואה אוטו כזה ישר לוקח את הרגליים והולך מבחינתי הוא כבר מזויין מאחר ומי שמשפר ככה את האוטו גם נוהג עליו כאילו זה אוטו ספורט.

בן כמה היה הבעלים הקודמים של הרכב?

תתחדש אחי.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

ג'אנט של A8 כמובן.

האוטו לא משופר מכאנית ובמצב מכאני מעולה.

סתם נעשה בו שימוש לפוזה ,ואין בו אף שיפור מלבד קוסמטיקה.

אחרי שהספויילרים נגנבו, נשאר לקוות שהגריל הקדמי והגבות ייגנבו גם, והאוטו יחזור לסטנדרט.

עקרונית הייתי אמור לרכוש אותו עם החישוקים המקוריים, אבל היו עליהם 4 צמיגים שונים שחוטים לחלוטין,

ולא הסכמתי לקחת אותו ככה. אז התפשרנו... :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
1.6 ידני.

בקשר למחיר , השאלה הכי ישראלית שיש, אני אשמור זאת לעצמי.

בוא נגיד שרכב במצב כזה ועם ג'נטים כאלה לא נמכר במחיר מחירון.

מה שאני כן יכול לומר לך זה שכמה שקיבלתי על הפולו מעל המחירון, ככה שילמתי על זאת :-D

(רז, ניצחת במשחק. אין מה לומר... , עכשיו אתה יכול להתקדם :-D)

זהו שזה בדיוק מה שניסיתי להימנע ממנו. להישמע כמו כל אלה שעוצרים אותך ברחוב ושואלים "כמה עלתה לך אחי? מוכר? מוכר?", ודומיהם...

אבל אני שואל כי סתם רציתי לקבל טווח מחירים כללי על מכונית כזאת.

אם אפשר בכל זאת תשובה אני אשמח.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
זהו שזה בדיוק מה שניסיתי להימנע ממנו. להישמע כמו כל אלה שעוצרים אותך ברחוב ושואלים "כמה עלתה לך אחי? מוכר? מוכר?", ודומיהם...

אבל אני שואל כי סתם רציתי לקבל טווח מחירים כללי על מכונית כזאת.

אם אפשר בכל זאת תשובה אני אשמח.

אז הוא אמר לך .. מחירון+ .. תבדוק בלוי יצחק את המחירון , ותוסיף בין 1 ל 3 אלף ש"ח (פלוס מינוס כמובן)

פורסם
כל הכבוד לך שלא נרתעת מהשיפורים שהבעלים הקודמים עשה-אני רואה אוטו כזה ישר לוקח את הרגליים והולך מבחינתי הוא כבר מזויין מאחר ומי שמשפר ככה את האוטו גם נוהג עליו כאילו זה אוטו ספורט.

צודק 100%.

שחר.

פורסם

רועי לא צודק ולא נעליים

יש בימינו הרבה אנשים שמשקיעים על אוטו בשיפורי יופי וכל הבולשיט הזה מסביב ולא ממש מעניין אותם מנהיגה הם רק רוצים פוזה, ההוכחה:

כמה גולפים כמו שאייל קנה יש משופרות מראה ואוטומט !!! ? (מי שמעניין אותו נהיגה ספורטיבית/עלק ספורטיבית לא קונה אוטומט)

כמה ליצנים עם אימברזה 1600 אוטומט יש ששמו כונס של אימברזה טורבו מתאונה או לחלופין כי אנחנו בישראל גנוב ?

כמו עונדאות עם חצאיות של שמלת כלה יש ?

לא לכולם אכפת מהנהיגה, יש כאלו שאוהבים למשוך מבטים ברמזור ועושים את זה בצורה לא נכונה...

אז חלאס לנסות לבלבל את המוח, משומה יש לי את ההרגשה שאייל לא היה קונה ולא יקנה רכב שחוט, בטח לא מעל המחירון.

אייל תתחדש, ותהנה ממנה כמה שרק אפשר (אני לא יודע איך מנוע 1600 מגיב על ה1300 ק"ג...)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא התכוונתי לזה שהוא צודק שכך שכל רכב עם ג'אנטים הוא רכב קרוע ושבור ,

התכוונתי שהוא צודק בכך שהרבה אנשים היו נרתעים מהמראה של הרכב .

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי את התמונות.

שחר.

פורסם

זה אנשים עם בעיה קשה ועדיף שילכו לקנות אוטו חדש מהחברה ככה להיות בטוחים שהרכב לא קרוע...

זה רק גלגלים, שום סיבוב לא יכול להזיק לאוטו בצורה בלתי הפיכה (לכל המלעיזים: כן, ידוע שזה מזיק למערכת ההיגוי בטווח הארוך, אבל אפשר להחליף קצוות הגה משולשים ושאר ירקות במחלקה...)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...