Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופו של דבר, כמו עם skybiz, אנשים שהצטרפו מאוחר בפרימידה לא מצליחים לגייס מספיק חדשים כדי להרוויח יותר מדמי המנוי החודשיים שלהם. כך שכל חודש הם מפסידים עוד ועוד. במצב זה בד"כ הציבור כבר שומע הרבה שמועות ויחסי ציבור רעים על החברה, ובכלל אין סיכוי לגייס חדשים. אנשים מתחילים לפרוש מהחברה כדי להפסיק את ההפסד החודשי שלהם. עכשיו גם לאנשים שמעליהם אין מספיק אנשים תחתיהם והם מתחילים להפסיד כל חודש במקום להרוויח, ולכן גם להם כדאי לפרוש. בסופו של דבר כל הפירמידה מתקפלת מלמטה למעלה. מי שהצטרף בסוף מפסיד הרבה. מי שבאמצע בד"כ מצליח לכסות את ההשקעה ואולי להרוויח איזה 100$, אחרי שהשקיע הרבה מאוד ממרצו ומזמנו. מי שמייסד את החברה כמובן מתעשר ובורח מהארץ.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה המון טלפונים שאתה יכול לרכוש בחו"ל בשביל להשתמש ב-VOIP.

http://www4.shopping.com/xPP-ip_phones

אגב, התעריפי שיחות שציינת כאן דומים מאוד לתעריפים של skype, ההבדל הוא שב-skype לא צריך לשלם תשלום חודשי.

אני אגב, משתמש בשרות שלהם בשביל לחייג לחו"ל.

אגב, אין בעיה להתעשר מלהקים חברה מלמעלה. אם החברה / עסק שלך נותן שירות או מוצר שנדרש ע"י הלקוחות.

אני למשל עובד בחברה שהוקמה ע"י חבר שלי ללימודים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הדיון הזה לוקח לי יותר מידיי זמן כדי לבדוק ולהבין כדי לא לכתוב ולהגיב למשהו שאני לא מבין

:???:

טוב בכל מקרה האתר שהבאת הוא אתר שבו אפשר לקנות טלפונים שעובד בטכנולוגית ה VIOP

זה לא חדש ואפשר גם להשתמש בזה בגרופון למשל או כל חברה אחרת שמספקת שירות זה, בישראל בדרך כלל משתמשים במתאם - שהוא הדבר הייחודי בטלפון הזה - ואל המתאם אפשר לחבר כל טלפון רגיל ולדבר בו . כך זה לא תחליף לשום חברה שמספקת שירותים אלה... זה כאילו שיש לך טלפון שמחובר לקוו של בזק ויש לך נקודה של בזק אבל הקוו לא מחובר ! אז מה קרה אין לך טלפון .

בקשר לסקייפ אז יש לה הרבה מאוד חסרונות ביחד לגרופון למשל כאלה שהן בולטות וכלאה שלא :

אבל בוא נתחיל מזה שהסקייפ לא עובדת באותה טכנולוגיה ! איכות הקול לא טובה ונקייה כמו בגרופון למשל שבו הקול יוצא נקי לחלוטין .

סקייפ משתמשת בטכנולוגית

Packet Sharing

- כלומר לוקחת קול, הופכת אותו ל -

wave

ומחלקת למנות קטנות הנשלחות דרך אלפי משתמשים מחוברים לתוכנה ברשת בדיוק כמו בתוכנת Kazza (אותם יוצרים) כלומר גם אם לא מדברים בסקייפ בזמן כלשהו משתמשים אחרים משתמשים במחשב שלכם!

ובוא אני אסביר לך משהו שאתה צריך ללמוד " שום דבר בעולם בחינם ! " כל אחד רוצה להרוויח,

תגיד קראת את ההסכם שאתה חותם איתם ?

תסלחו לי אבל אני ארשום קטעים מסויימים שבדרך כלל אנשים לא בודקים - אגב כמוני אבל אני דיי עקשן ובחיים תמיד יש מה ללמוד אז אני בודק ולומד :

לפי מה שקראתי בהרבה מקומות בהסכם של סקייפ אתה מאשר החדלת כל מיני תוכניות מגורם שלישי שאין להם קשר לסקייפ בתוך המחשב שלך ..תקרא ותחזור אליי ;)

ואני כבר עייף ורוצה לישון .

נדבר מחר :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אתה מתעסק בתפל. אף אחד לא אמר שהשירות של גרופון לא טוב. הביקורת היא כלפי שיטת השיווק שסוחטת מאנשים כספים שלא לצורך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נו , אז בתור משהו שכן מבין וכן מתעסק בתחום , באיזה פרוטוקול משתמשת גרופון ?

המתאמים הם חרטא שניתנים לקניה ותיכנות בלי בעיה ככה שזה לא מיוחד.

QOS אפשר לעשות ב2 שניות ותעריפים זולים אפשר להשיג בסקייפ ובדומותיה (מחירים של 2 סנט לארה"ב לדוגמא הם דברים שאפשר לקבל בלי בעיה).

בקשר לPACKET SHARING ולאיכות בסקייפ - היא קשורה ישירות לדרך השימוש בקו.

אני מבטיח לך שאין הפתעות , על אותו מחשב , עם הגדרה נכונה - שתי התוכנות אמורות לפעול טוב , אין אפס , תוכנה אחת לא עושה פלאים , ואין פרוטוקולי פלא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אתה מתעסק בתפל. אף אחד לא אמר שהשירות של גרופון לא טוב. הביקורת היא כלפי שיטת השיווק שסוחטת מאנשים כספים שלא לצורך.

בכל הכנות אני לא רואה איפה אני סוחט כסף מאנשים שלא לצורך !

יש אנשים שזה מתאים להם ויש שלא ואני מדבר בשיא הרצינות

יש חברות שטפונים עולים להם הון !

אני למשל עוסק בתחום הבנייה, בכל אתר אמור להיות משרד שחייב להיות בקשר טלפוני ישיר עם המשרד הראשי וכולה..

כל אתר עולה לפחות 800 שקל בחודש וזה בלי טלפונים של מנהל עבודה מנהל פרוייקט וכולה .

משרד ראשי כמה אלפי שקלים. קיזוז בעלויות טלפון בין המשרד והאתרים בעלות אפס היא משמעותית ועלות שיחות נמוכה גם היא משמעותית ביותר מבחינתם .. ושוב זו רק דוגמא במה שאני עוסק בה בעבודה שלי

אני מכיר עוד הרבה עורכי דין ואנשים שטלפון זו הוצאה גבוהה מאוד אצלם ..

אני לא בא לכל בן אדם ואומר לו זה הדיל הכי זול שיש לך וזהו ! יש כאלה שהעסקה משלמת להם ויש כאלה שזה לא ממש יוזיל להם עלויות , יש כאלה שהם מקושרים או יש להם כישרון לשווק והם יכולים לעשות מזה כסף וגם לעזור לאנשים ואני פה מדגיש לא להטעות .

בחברה הזו למשל יש כמה וכמה מסלולים , כאלה שכן רוצים תגמולים ולהפוך למשווקים, כאלה שרוצים עסקה בסיסית, עסקה שבה אתה מקבל תגמולים על הזמן אוויר שה"לקוחות "שאתה מביא מדברים באחוזים , יש עסקת דבר כפי יכולתך למדינות מסויימות ועוד .

בוא נתחיל מזה שפירידה נמצאת איכשהו בכל עסק ! בכל עסק שהוא יש הררכיה מסויימת , המנכ"ל מרוויח יותר סמנכ"ל פחות מזכירות מהנדסים מהנדסי שטח ..... כל אחד מדורג איפשהו בסולם כזה שאפשר גם להסתכל עליו כפירמידה !

העניין הוא שפירמידה היא לא חוקית שפי שאמת כשאתה מוכר כלום ! כשאין לך מוצר או שירות או כלום ! אלא פשוט תרמית אבל אם אתה כן מוכר מוצר ומקבל תגמולים אז זו דרך מקובלת מאוד וחוקית לחלוטין בשיווק ובניית עסק .

מבחינתי ההשקעה של בוא נגיע 250 דולר היא שולית , במיוחד אם אני רוצה לקחת את העסק ברצינות ולנסות ולשווק את זה ... , לפתוח עסק משלך שיכול להשלתם בסכום כזה לא תמצא בשום מקום , לפחות מכולת יעלה לך 150 אלף שקל , ופה מדובר כולה על אלף שקל.. יומיים עבודה , 3 ימי עבודה.. הסיכון הכספי הוא לא גדול ולי לפחות נראה כשווה .

בקשר לזה שאתה לא מדבר על האיכות של גרופון , אז אתה זה ששאלת אותי לגביה ספיציפית ואמרת שתשאל ולכן הרחבתי בנושא ואני אצטט :

כמו כן, נטען שכאן יש מוצר אמיתי שמסופק. בהנחה שהכל אכן עובד, צריך גם השוואה מלאה של השירות לשאר המוצרים בשוק, בשביל לראות כמה מעלות ההשתתפות נועדה לכסות את העמלות הוורטיקליות.

בוא ותציין כאן את הסכומים התמורה והשיטה, ונראה אם יש ממש בדברים. במקרה אני עובד בספקית תקשורת גדולה, ואולי אשאל כאן כמה אנשים מה הם יודעים
.

ועוד הפעם אני אדגיש לך משהו בגרופון יש הזדמנות שווה להרוויח לכל מי שמצטרף לעסק, בגלל שיש צורך באיזון של הרגליים- כמו שאמרתי בינארית, גם אדם שנכנס היום לעסק יכול עדיין להרוויח יותר מהאדם הראשון שברשת אם הרגליים שלו יהיו יותר מאוזנות, הכל תלוי בכמה האדם משקיע בעסק. בפירמידה מי שלמעלה מרוויח וכל השאר בסופו של דבר מפסידים וההבדל הוא עצום .

בקשר למה נכנסתי בצורה כזו בחברה המתחרה, כי אני לא אוהב שמטעים אנשים, ואף אחד כשניסו להסביר לי על יוביפון לא אמר לי שהמנכ"ל מואשם בכמה פרשות גניבה , אף אחד לא אמר לי שהחברה בסכנה וכולה . ואתה זה רואים בקישור שהבאתי אתמול בלילה והכי מעצבן שאם תלך לאתר של חברת יוביפון אתה לא תמצא את שם המנכ"ל ובעל החברה בשום מקום , כי אם ראית את השם ועשית חיפוש קטנטן אז אתה רואה עם מי אתה מתעסק .

עדיין אשמח לקבל הסבר למה נראה לך שזה פירמידה . בדיון מעניין :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הדיון הזה לוקח לי יותר מידיי זמן כדי לבדוק ולהבין כדי לא לכתוב ולהגיב למשהו שאני לא מבין

טוב בכל מקרה האתר שהבאת הוא אתר שבו אפשר לקנות טלפונים שעובד בטכנולוגית ה VIOP - נכון. איזה עולם נפלא. ואתה לא צריך אפילו להירשם לחברה מסויימת כדי להשתמש ברובם, אלא כל טכנולוגיית VOIP סטנדרטית תספיק (גם זו של סקייפ). אגב, בעבודה אנחנו משתמשים בטלפונים מבוססי IP כדי לקשר בין המשרדים שלנו.

זה לא חדש ואפשר גם להשתמש בזה בגרופון למשל או כל חברה אחרת שמספקת שירות זה, בישראל בדרך כלל משתמשים במתאם - שהוא הדבר הייחודי בטלפון הזה - ואל המתאם אפשר לחבר כל טלפון רגיל ולדבר בו . כך זה לא תחליף לשום חברה שמספקת שירותים אלה... זה כאילו שיש לך טלפון שמחובר לקוו של בזק ויש לך נקודה של בזק אבל הקוו לא מחובר ! אז מה קרה אין לך טלפון .

בקשר לסקייפ אז יש לה הרבה מאוד חסרונות ביחד לגרופון למשל כאלה שהן בולטות וכלאה שלא :

אבל בוא נתחיל מזה שהסקייפ לא עובדת באותה טכנולוגיה ! איכות הקול לא טובה ונקייה כמו בגרופון למשל שבו הקול יוצא נקי לחלוטין .

סקייפ משתמשת בטכנולוגית

Packet Sharing

- כלומר לוקחת קול, הופכת אותו ל -

wave

ומחלקת למנות קטנות הנשלחות דרך אלפי משתמשים מחוברים לתוכנה ברשת בדיוק כמו בתוכנת Kazza (אותם יוצרים) כלומר גם אם לא מדברים בסקייפ בזמן כלשהו משתמשים אחרים משתמשים במחשב שלכם!

נכון, וזה היופי שלה. מערכת P2P שמאפשרת שיחות טלפון בלי לעבור דרך שרת מרכזי!

ובוא אני אסביר לך משהו שאתה צריך ללמוד " שום דבר בעולם בחינם ! " כל אחד רוצה להרוויח,

תגיד קראת את ההסכם שאתה חותם איתם ?

כן.

תסלחו לי אבל אני ארשום קטעים מסויימים שבדרך כלל אנשים לא בודקים - אגב כמוני אבל אני דיי עקשן ובחיים תמיד יש מה ללמוד אז אני בודק ולומד :

לפי מה שקראתי בהרבה מקומות בהסכם של סקייפ אתה מאשר החדלת כל מיני תוכניות מגורם שלישי שאין להם קשר לסקייפ בתוך המחשב שלך ..תקרא ותחזור אליי ;)

לא, בשום מקום לא רשום שאתה מאשר החדרת תוכנות מגורם שלישי. הם רושמים שאת הנתונים הם יכולים להעביר לגורם שלישי כדי לספק שירותי טלפוניה משלימים וחיוב. נראה לי הגיוני. גם פלאפון, אוראנג' וסלקום מעבירות את המידע שלך לחברות צד שלישי.

ואני כבר עייף ורוצה לישון .

נדבר מחר :)

לילה טוב :)

אני לא נגד הטכנולוגיה. פשוט נראה לי מוזר שצריך לשלם תשלום חודשי בשביל להשתמש ב-VOIP. זה לא שהם מחזיקים תשתית במיוחד בשבילי. (בניגוד לבזק שכן מחזיקה תשתית במיוחד בשבילי, וגם הוט או יס)

ויותר מוזר, שבשביל להיות מפיץ שלהם צריך לשלם להם כסף.

פורסם
נו , אז בתור משהו שכן מבין וכן מתעסק בתחום , באיזה פרוטוקול משתמשת גרופון ?

המתאמים הם חרטא שניתנים לקניה ותיכנות בלי בעיה ככה שזה לא מיוחד.

QOS אפשר לעשות ב2 שניות ותעריפים זולים אפשר להשיג בסקייפ ובדומותיה (מחירים של 2 סנט לארה"ב לדוגמא הם דברים שאפשר לקבל בלי בעיה).

בקשר לPACKET SHARING ולאיכות בסקייפ - היא קשורה ישירות לדרך השימוש בקו.

אני מבטיח לך שאין הפתעות , על אותו מחשב , עם הגדרה נכונה - שתי התוכנות אמורות לפעול טוב , אין אפס , תוכנה אחת לא עושה פלאים , ואין פרוטוקולי פלא.

ליביו

ליבי כמו שאמרתי מקודם אני לא מומחה גדול ואני אענה רק על מה שאני יודע המאתמים הם אכן ניתנים לקנייה מהרבה מקומות והם לא הדבר שבו החברה מתעסקת בכלל .

אני לא יודע בקשר לתעריפי סקייפ לארצות הברית אבל אני דיי משוכנע שזה יותר יקר במיוחד לארצות אחרות אבל גם זה לא העיקר

הסקייפ אתה צריך מחשב , בגרופון אתה לא צריך מחשב, בגרופון אתה גם יכול לדבר במכל מקום בעולם ולכל מקום בעולם בשיחת חינם בשיחה בתוך החברה , ההבדל שבגרופון שאפילודרך טלפון אינטרנטי נייד ודרך הטלפון הסלולרי אפשר לדבר ללא צורך במחשב כלל

בנוסף לזה שיש אפשרות להכנסה מכל העניין הזה ..

אתה מכיר חברת תקשורת או תוכנה כלשהי שיכולה לתת לך את כל זה?

אני אחזור בעניין הטכנולוגיה ששאלת אותי עליה,

כן אני בן אדם לומד מה לעשות אני לא ידוע הכל :)

Henry Miller

פורסם

בוא נתחיל מזה שפירידה נמצאת איכשהו בכל עסק ! בכל עסק שהוא יש הררכיה מסויימת , המנכ"ל מרוויח יותר סמנכ"ל פחות מזכירות מהנדסים מהנדסי שטח ..... כל אחד מדורג איפשהו בסולם כזה שאפשר גם להסתכל עליו כפירמידה !

אני אסביר לך מה ההבדל בין פירמידה לבין מבנה סטנדרטי של חברה.

נכון, גם בחברה רגילה הבעלים הוא המרוויח הגדול, אחריו המנכ"ל, סמנכ"לים, מנהלים זוטרים, מהנדסים, מזכירות עד מגישת התה.

ברגע שאדם חדש צריך לשלם בשביל להתחיל לעבוד בחברה, ואלו שמעליו מתחלקים בכסף הזה - ועיקר הרווחים של החברה באים מזה, זו פירמידה. אם עיקר ההכנסות של החברה הם ממכירת מוצרים או שירות, אז זו לא פירמידה. זה הכל.

למה אני מתכוון? למשל חברת הרבלייף, כדי להצטרף אתה היית צריך לקנות מאחד הסוכנים מוצרים בשווי 1000 ש"ח, (ובתאוריה למכור אותם ללקוחות). את המוצרים היית מזמין מסוכן, שהיה מזמין את זה מהסוכן מעליו וכן הלאה. בדרך כל אחד לקח לעצמו אחוז מאותו סכום התחלתי.

אם המוצרים היו מספיק טובים בשביל למכור את עצמם, החברה לא הייתה צריכה לעשות את זה במבנה שכזה.

אגב, אני חייב לתהות, מבחינת מיסוי, אתה עוסק מורשה? חברה בע"מ? תאגיד? שותפות? פרילנסר? אתה מנהל תיק במע"מ? במס הכנסה?

פורסם

אני לא בא להעליב או משהו אבל בתור מישהו שאומר שהוא לא מכיר ומבין את הנושא אתה

מגיב הרבה מעבר להבנה שלך!

ההבדל שבגרופון שאפילודרך טלפון אינטרנטי נייד ודרך הטלפון הסלולרי אפשר לדבר ללא צורך במחשב כללבנוסף לזה שיש אפשרות להכנסה מכל העניין הזה ..

אתה מכיר חברת תקשורת או תוכנה כלשהי שיכולה לתת לך את כל זה?

אני מכיר ויותר מאחת (החברה בה אני עובד ומתחרות שלנו ) אבל אני לא מתכוון לתת כאן פרסום לאף אחד גם לא לחברה בה אני עובד.

דבר אחד אני יכול לומר לך לספק שירותי VOIP באיכות טובה תוך תמיכה באפשרות

ביצוע שיחה מכל מספר לכל מספר זה לא דבר כל כך פשוט ודורש תשתית בקנה מידה עולמי !

ובנוסף חברה בעלת גב כלכלי ( עד שתגיע למצב של רווח )

את החברה שאתה מפרסם כל כך בנחישות אני לא מכיר אבל אני אבדוק מה ומי בדיוק עומד מאחוריה .

פורסם

Tvr_speed_12:

אין ממה להיעלב, שואלים אותי, אני מברר מחפש ולומד ועונה על כל מה שאני יכול ,

הדבר הכי טוב בחיים זה ללמוד ואני אמשיך ללמוד דברים עד סוף חיי .. אם הגבתי או הטעיתי במשהו אז אשמח לקבל תיקון :)

אגב גמני קראתי על הרבה חברות למשל כשרציתי לבדוק ראווטרים בחברת סטרייק יש שירות מ

NET2CALL

ועוד המון חברות שפשוט עברתי על כמה ברפרוף ועל אחרים קצת יותר בהעמקה . הבעיה שלי עם יוביפון זה שהם לא גילו לי את היתרונות ואת החסרונות , הם שמרו ממני מידע שנתגלה לי ולכן אני לא מאמין להם בגרוש. חוץ מזה אשמח להתעשר קצת מהידע שלך בתחום :)

Arilou :

למה אתם עושים לי את זה ??

טוב אחרי שכבר לא רציתי לשמוע ציטוטים או כתבות משום מקום פשוט הורדתי את סקייפ והעתקתי את ההסכם של סקייפ למסמך וורד ועשיתי חיפוש על המילה

THIRD

סעיף 2.4 בהסכם

Third Parties. You acknowledge and agree that the Skype Software may be incorporated into, and may incorporate itself, software and other technology owned and controlled by third parties. Any such third party software or technology that is incorporated in the Skype Software falls under the scope of this Agreement. Any and all other third party software or technology that may be distributed together with the Skype Software will be subject to you explicitly accepting a license agreement with that third party. You acknowledge and agree that you will not enter into a contractual relationship with Skype or its Affiliates regarding such third party software or technology and you will look solely to the applicable third party and not to Skype or its Affiliates to enforce any of your rights.

לי זה נראה חשוד ! לא נראה לך ?

אגב זה מהאתר של סקייפ אחרי הורדה הגרסה של הווינדוס

המסמך המלא אחרי שהורדתי אותו כדי לקצר למישהו את העבודה אם הוא כבר רוצה לבדוק אז בבקשה

ובקשר למס הכנסה , עדיין לא אבל מתכוון לדווח בעתיד ,בנוסף יש הוצאות וחשבוניות שאתה יכול לקבל מהאתר שלך .

דוגמא:

אני מודע לזה שאני בן אדם קשה אבל אם מישהו יצליח לשכנע אותי אז אין לי בעיה עם זה :)

license.doc

order.JPG

Henry Miller

פורסם

ד"א , ביררתי קצת WHITE NIGHT , אתה צודק בקשר לתקשורת ...

התקשורת של SKYPE היא שונה כי היא עובדת P2P , אבל מה שכן , היא נותנת זמני תגובה טובים יותר , ואכן דורשת מחשב.

מה שכן , פרוטוקולי SIP על פי רוב (VOIP) דורשים רוחב פס יותר גבוהה , ולכן עבודה נכונה עם תוכנת QOS (שמקצה לתוכנה רוחב פס) תעבוד יותר טוב עם SKYPE.

אבל , וזה אבל גדול , יש הרבה חברות IP שנותנות שירות דומה, במחירים טובים בהרבה

דוגמא http://www.gizmoproject.com/call-out.html

המוצר הוא העיקרי הוא המתאם לטלפון הרגיל שהוא אכן עולה כסף וחוסך את השימוש במחשב, אבל הוא גם מוצר שאפשר לקנות (לדוגמא - לסיסקו יש מתאם כזה שדורש רק פרובידר).

בקצרה, הם נותנים את החיסכון לכאב ראש מסביב (לא גדול , אולי לחלק מהאנשים זה שווה), אבל , שיטת השיווק נובעת בעיקר מהתחמקות בלעשות את זה בדרך הישרה ביותר.

סתם שאלה , יש לכל המוצרים תווי תקן ישראלים ואישור שימוש לVOIP ? (כמה שאני יודע אישורים כאלו הם רק ברמת הניסיונות בינתיים בחברות הגדולות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו היקר

בשיא הרצינות הצד בטכני עדיין לא הצד הכי חזק שלי אבל כנראה מאז נפתח האשכול הזה ועד היום למדתי המווווון, ואם האשכול הזה ישאר בחיים עוד כמה ימים אז אולי אבל אולי אוכל לענות לך מתוך ידע אישי ולא מתוך בירורים - הכוונה לפורטוקולי

SIP ו QOS ,

שאני לא ממש מבין איך הן עובדות , מחשבים זה היה משהו שאני חובב מהצד , ההשכלה שלי היא הנדסה אזרחית וכרגע בתהליך בניהול וכלכלה אבל כנראה שבסוף אצטרך גם מחשבים או לפחות קצת יותר ידע . בכל מקרה אני שמח שאת מה שהבנתי מתוך קריאה היה נכון ולא התבלבלתי במשהו מהאנגלית .

התחלתי לשוטט באתר שהבאת אליו קישור ולא ממש הצלחתי להבין איך זה מתחבר בלי המחשב, הכלי היחידי שהם ממלצים עליו זה אוזניות למחשב ותוכנה - בתוך ה

accessories

לא ממש מצאתי בכל האתר את טכנולוגית התקשורת חוץ מזה שהיא עובדת על האינטרנט ורוחב פס ואשמח לתיקון אם לא הבנתי משהו שם והנה ציטוט : .

Gizmo Project uses your internet connection (broadband or dial-up) to make calls to other computers. With the click of a mouse, you’re connected to friends, family, and colleagues anywhere on earth. It’s just that simple. You talk clearly. For as long as you want. For free.

And with inexpensive add-ons like Call In and Call Out, you can talk to any telephone–mobile or landline–on the planet. Any phone? Yes.

--------------------

בכל מקרה אני לא רואה שהשיחות זולות יותר, אולי בחלקן דומות אבל לא הכל ברור לי מהאתר שלהם

למשל :

For a small monthly fee you can:

* Choose from a list of 775 numbers as well as other area codes

* Answer calls to your regular phone (cell or landline) free.

* Get a fax number

* Toll Free access for voicemail

*To answer a call on your secondary phone with the free account will incur a fee of $2.00 per call answered. To receive unlimited call answering, please sign up for our basic or premium services.

2$ לשיחה !!

חוץ מזה לא כתוב באתר כמה זה השתתפות וכמה עולה כל חבילה או שאני פשוט לא מוצא , חוץ מזה שיש לך הסכם נפרד לגבי שיחות נכנסות, שיחות יוצאות, שיחות מחוץ לרשת וכולה וזה נסורבל מידיי לקריאה וגם יותר מידיי ארוך - חשוד לדעתי .

בכל מקרה אין מספיק אוינפורמציה באתר אלא אם אתה נרשם ואז אתה יכול לקבל את המידע כמה עולות חבילות כך שבלי כמה עולה חבילה אי אפשר לדעת .

ואני צריך לזוז לחיפה כי יש לי הרצאה עוד שעה אז אין זמן לקרוא את הכל ולבדוק ...

אגב המתאמים שאני ראיתי ולא ראיתי את כולם ושהחברה משתמשת בהם של חברת

GRANDSTEAM NETWORKS

היבואן בארץ זה : טיקל נטוורקס בע"מ

http://www.tikalnetworks.com

אני לא רואה תווי תקן חוץ מבקופסא אחת שכתוב עליה

sb41/090-050n

זה נראה לי סוג של תקן אבל אני לא יודע של איזה .

סוגי המתאמים האופציונליים

מתאם Grandstream 486:

http://www.grouphone.co.il/s/p/486-102.doc

מתאם Grandstream 488:

http://www.grouphone.co.il/s/p/488-104.doc

מתאם סלולרי Amigo:

http://www.grouphone.co.il/s/p/Amigo.doc

טלפון אלחוטי Wi-Fi:

http://www.grouphone.co.il/s/p/WIFI.doc

-------------------

אגב אבי חיבר חבר שלו בקנדה ואת בתם בלונדון והם הולכים לקנות מתאם שנמחכר אצלם או בכלל טלפון שמותאם לתקשורת זו והמתאמים זה לא חובה .

אני לומד עד 21:30

אהיה פה בערך ב 23:00

עד אז המשך יום מעולה לכולם .

Henry Miller

פורסם
אוי ואבוי, עשית לי כאב ראש...:loco:

חחחח

אין רע בדיון כזה , אין נפגעים ודיון תרבותי וענייני לא ? :)

אני לפחות נהנה ממנו וגם לומד במיוחד מהשאלות וההערות של אחרים

יאללה זזתי

Henry Miller

• תוכן חדש...