Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא ממש יפה, וההבדל אכן כמעט ולא מורגש אחרי הווקס. רציתי רק להציע הצעה לפרוייקט קטן שיוסיף והכי חשוב (בשבילך) ישמור על המקוריות:

הייתי מציע לצבוע מחדש את הצלחות נוי שברכב, הם איבדו את הגוון האחיד שלהם והם נראים קצת דהויים או מתפוררים. אני חושב שפרוייקט קטן שכזה יחולל הבדל גדול יחסית, וישמור על המקוריות.

ישר כוח.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף.

השילוב בין התמונות האיכותיות, וכמובן הווקס לאוטו - עשו הבדל עצום.

אני מאמין שבעתיד, אם תבצע פוליש - זה יצמצם עוד יותר את ההבדלים, מה גם שהצבע עוד טרי עכשיו.

תן לו חצי שנה בערך, ולא תראה את ההבדלים כ"כ בקלות.

פורסם

יפה מאוד.עכשיו אפשר לראות משהו.

שלא יבלבלו לך את המוח,התיקון יפה וברמה טובה, ובצבע אדום תמיד יש סיכוי שיראו הבדלי צבע קטנים.

כמו שאני רואה ההבדל באמת קטן ולא מורגש במיוחד.:wink:

וליעץ לך לצבוע את כל הרכב זה כמו לומר למישהו שרוצה לסגור מרפסת בבית ולהוסיף עוד חדר שעדיף לו לקנות וילה עם שלוש קומות...כנסו קצת לפרופורציות...

נחמד לראות מישהו שאוהב ומשקיע אפילו שזו לא איזושהי מכונית ספורט או יוקרה אלא פיאט אונו עממית וחמודה.:razz:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

הבדלי צבע ניכרים ביותר..

אני לא מאמין שההבדלים יתאזנו מתישהו..

תמיד הצבע החדש יהיה יותר בולט..

אם כבר צובעים את כל הרכב..

אבל תיקון המכה יצא טוב מאוד..

פורסם

עבודה יפה

אבל

בארז בחיפה תיקנו לי מכה דומה בדלת הרכב. תוך שימוש במכשיר מגנטי הם הצליחו ליישר את הדלת באופן מושלם ואם שימוש מועט מאד בחומר פחחים.

לדעתי זה גם מה שהיה צריך לבצע במקרה שלך.

פורסם

במקרה שלי המכה בכנף היתה בכיפוף של הפח ובגלל זה לא היה ניתן בשום אופן "למשוך" את הפח חזרה, אלא רק במכות פטיש.

פורסם

מצילום כ"כ קרוב אין סיכוי להבחין בהבדלי צבע.

אם תבצע צילום טיפה יותר מרחוק, נוכל לשפוט יותר טוב.

בכל מקרה, באדום אין מה לעשות, במיוחד אדום כמו של האונו. תמיד יהיו הבדלי צבעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אין צורך להעלות עוד תמונות. עוד תמונות מרחוק לא ישנו כלום.

מה שאתה רואה בתמונות מקרוב- אתה תראה בדיוק גם אם אני יצלם עוד תמונות מרחוק.

(לפני שצילמתי את האוטו הסתכלתי על האוטו מרחוק, לא ראיתי שום שינוי, ולבסוף החלטתי לצלם מקרוב).

________

תודה לכולם על הפרגון!

פורסם

קרוב רחוק, קרוב רחוק, יש הבדל, אין הבדל... חלאס!

אחלה עבודה ואחלה ווקס עשיתה לרכב. חשוב לזכור שהרכב מ93 ונראה כמו שהוא נראה.

כל הכבוד STIO על ההשקע! אני לא חושב שיש טעם להוכיח לחברי הפורום לגבי הגוונים של רכבך. כמו שאמרתי לפני כן קשה קשה מאוד לשמור על הצבע האדום של פיאט במיוחד על רכב משנת 93.

תמשיך לשמור על הרכב כמו שהוא.

פורסם

לגבי הבדלי צבע זה מה שיהייה בגלל צבע האדום של פיאט אפשר לקרוא לכך מחלה שלהם. הצבע דוהה. זה מה שהיה לי בפונטו הבדלי צבע בין הגג מכסה המנוע לשאר הרכב.

צודק,

לי היה אונו אדומה, וגם ככה זה היה אצלה. ובכל אונו אדומה שראיתי אי פעם:? .

Good work

אביחי

• תוכן חדש...