Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מחיר מסוים שהרכב צריך להיות מתחתיו כמו כן במידה והרכב רשום על שם מישהו אחר ואתה נוסע בו "מידי פעם" זה בסדר

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לי דווקא זכורה הגבלה של שנתון מסויים של הרכב ולא מחיר - אבל העניין טעון בירור מול ביטוח לאומי או מישהו שמבין טוב-טוב מה הקריטריונים - העניין לא פשוט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אוקי, חזרתי עם תשובה.

השאלות שלי לגורם נגעו להבטחת הכנסה.

1. אם תרכוש רכב - יעשו לאמא שלך בעיות עם קבלת התשלום.

2. אוי ואבוי אם יתפסו את אמא שלך נוהגת/משתמשת ברכב עצמו.

3. שורה תחתונה - לא מומלץ לך לרכוש רכב על שמך בזמן הקרוב.

4. אולי הפתרון הטוב ביותר הוא פשוט לרשום את הרכב על שם אח/אחות גדולה.

בהצלחה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

רק עכשיו חזרתי...

בכל מקרה עוד שאלה!

מסיבות מסויימות אני מעדיף לרשום על אחותי את הרכב (מאשר על אבי)

אין לה רשיון, היא בת 23, גרה כרגע עם אמא ולומדת + מתחתנת עוד שבועיים

האם אם אני ארשום עליה את הרכב יהיו לי בעיות?

כמו כן ניתן בכלל לרשום רכב על מישהו בלי רשיון?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כתבתי לך בתחילת כבר השרשור.

אתה יכול לרשום את הרכב על שם מי שאתה רוצה.

כל עוד אתה משתמש ברכב באופן קבוע זה נחשב כאילו הרכב שלך.

אם הרכב עומד ליד הבית שלך ואתה משתמש בו בדרך כלל, זה לא משנה על שם מי הוא רשום, אם חוקרי הביטוח הלאומי "יעלו" עליך, לא יהיה לך רכב לעוד הרבה מאוד זמן (כי תצטרך לעזור לאמא שלך להחזיר את הכספים שקבלה מביטוח לאומי...)

תתאפק עוד קצת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דעתי קצת שונה משלך!

אני יכול להשתמש בדרך קבע בכל רכב! אם זה של שכן! אם זה של אבא שלי! אם זה של חבר שלי!

זה ממש לא אומר שהרכב שלי ואין כל דרך להוכיח שהוא שלי!

לא שואלים שם אם אני נוהג ברכב בדרך קבע אלה האם יש לי רכב או לא? כאשר הרכב לא רשום על שמי הוא לא שלי. זאת פשוט עובדה ולא משנה כמה אני אנהג עליו!

הרי אני יכול לנהוג בקביעות גם על הרכב של השכן נגיד והרכב של השכן הוא לא רכב שלי!

אם אני לוקח רכב מהשכרה לכמה זמן? ככה גם אני מלווה רכב מאחותי לכמה זמן!

תחשוב על זה ומצפה לתגובה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

דעתך לא שווה אפילו שקל במקרה הנוכחי.

אם פקיד X יחליט שלמשפחה יש רכב ,ועקב כך אתם לא זכאים לקיצבה מהביטוח הלאומי - תוכל לעשות שמיניות באוויר ועדיין לא תקבלו כסף.

בפעם הרביעית - גש לביטוח הלאומי , ושאל שם. חבל שאימך לא תוכל לקבל כספים (בהנחה ,כמובן - שמגיע לה על פי חוק) בגלל דיעותיך או מעשיך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...