Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת הסאגה של חיפוש רכב לאחותי, המועמדת הנוכחית היא דיהטסו שרייד 1997 ידנית, 1300 16V יד 3 שעשתה קצת פחות מ-200K. מבחינה חיצונית ופנימית הרכב נראה שמור יחסית. מכנית לא נבדק עדיין. מחירון 16.5K, מחיר מבוקש 1K יותר לפני בדיקה, ויכוחים ומיקוחים. הכוונה לרכוש ולעשות יישור קו.

השאלות שאני רוצה לשאול:

1. איזה תקלות אופייניות יש לחפש ברכב הזה

2. בהנחה שעד היום טופל היטב (כפי שטוען המוכר) האם אפשר לצפות מהמנוע/גיר לעוד קילומטראז' ניכר או שיש להניח שישבקו בקרוב? האם יש משהו ספציפי לבדוק?

3. מה הייתם שוקלים לעשות ביישור קו (יש כוונה לבצע גם תיקונים "מונעים", כלומר כאלה שעוד לא הגיעו ממש למצב של שבר אבל צפיו שיגיעו).

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

" איזה תקלות אופייניות יש לחפש ברכב הזה" = אין.

עם ק"מ כזה, לא הייתי קונה דייהטסו שרייד, חפש אחת עם ק"מ נמוך.

קשה למצא אבל יש.

אומנם רכב שמציג אמינות מעולה, אך בכל זאת...ועוד מעל המחירון...למה מה?

יישור קו לשרייד = טיימינג, רצועות\מותחנים\משאבת מים\רדיאטור\לבדוק הגה וגומיות מתחת לרכב\גרמושקות וכו...\שמנים\פילטר גיר... יישור קו כמו שצריך אני עשיתי לשרייד שמצאתי עם 120 אלף ק"מ,שנת 93, עלה לי הכל כולל 4 צמיגים חדשים כולל שמנים +ניקוי קרבורטור,והכל בעצם....סביבות 5000 שקל, עד היום עברה שנה בערך = אפס תקלות, רק טיפול שמנים עשיתי וזהו.

פורסם

מה הבעייה עם הקילומטראז' הזה? בעייה פסיכולוגית בלבד (ולפחות אנחנו יודעים שהוא לא זייף קילומטראז').לגבי המחיר שהוא דורש - גבוה מדי (לפי "המלך" לוי יצחק הקילומטרז' צריך להיות בסביבות 140K). הרכב הזה שומר על הערך שלו די טוב. אני מאמין שבעל הרכב יסכים להתפשר על מ 2000 מתחת למחירון ועד מחירון מלא. לא פחות.

כמו כן תבדוק טוב את הבעלים. הרבה סוחרים רוכשים רכב כזה כי הם יודעים שימכרו אותו בקלות לאנשים תמימים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכם. כרגע נראה שהרכב נפסל על ידי הנהגת המיועדת בשל ק"מ גבוה מדי ואי נוחות לוגיסטית של הבדיקה / רכישה. אני מסכים שהק"מ הוא כנראה בעיה פסיכולוגית בלבד, ושרכב שמור עם ק"מ גבוה עדיף על רכב מוזנח עם ק"מ נמוך (וראיתי גם כאלה).

רק מה לעשות שהפסיכולוגיה (שלה) משחקת כאן תפקיד.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

כמו שאמרו קודמי - תחפש אחת עם פחות ק"מ.

סה"כ הטיפולים והחלקים זולים. רכב מאוד מבוקש וקשה למצוא אחד עם נתונים טובים.

Veni Vidi Vici

פורסם

הבעיה עם הק"מ הזה, שהוא גבוהה, תחפש עוד, תאמין לי אתה תמצא עם חצי מהק"מ הזה, רק צריך סבלנות.

שתבין = זאת לא מציאה. וגם יד שלישית.

• תוכן חדש...