Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה חלק נכבד מחברי הפורום לא חוזרים ומדווחים בפורום על תוצאות או פתרונות שעשו לאחר קבלת הכוונה על ידי שאר החברים?!

זה ממש מרגיז... עושים חיפוש מוצאים נושאים רלוונטיים יש דיון ובסוף פותח השרשור לא מדווח מה קרה או איך פתר את הבעיה.

אני חושב שזה מאוד חשוב. לחזור ולדווח לחברים.

פורסם

טוב... אני אתחיל.

תודה לשמר שהפנה אותי לסוחר התרופות בשוק השחור. הגלולות שקניתי ממנו פתרו לי את הבעיה באופן משביע רצון, גם לדעתה של אשתי. זה שעכשיו אני לא יכול לישון על הבטן כל הלילה, זה קורבן קטן באופן יחסי.

תודה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא, כשאי אפשר לישון על הבטן זה חצי חבילה.

אם הוא היה לוקח הכל היה לו גבס על הידיים. או על האישה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לקחת את כל החפיסה בפעם אחת ? :shock:

החפיסות.

גם בעבודה נהייתי פתאום פופולארי. אולי שמו לב ששמתי צמיגים חדשים באוטו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מבין למה חלק נכבד מחברי הפורום לא חוזרים ומדווחים בפורום...

אתה צודק, אתה עושה חיפוש על תקלה מסויימת, מוצא המון שרשורים, ומעט פתרונות.

הבעיה נובעת מכך שאחוז לא מבוטל של שרשורי התקלות נפתחים ע"י משתמשים "מזדמנים", שרק רוצים לדעת מה בדיוק הבעיה,כמה יעלה וכו'

החברים הוותיקים יותר ברובם דווקא כן מעדכנים, אם כי ניתן לחדד את הצורך בפתרון תקלות, למרות שלהכריח אי אפשר אף אחד.

פורסם

סטינגר, אתה סוטה מהנושא

flaou, ידוע לך אם יש כדורים תחליפיים? הבחור ששמר ממליץ עליו מאוד יקרן (מאוד שקשור לאחוזים, ZX וג'אן, לא הבנתי בדיוק)

• תוכן חדש...