מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,583 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
להחלפה על ידני בלבד! שברולט אופטרה 2005 הדגם המפואר האוטו במצב מצויין 136 ק״מ יד 4 אוטומט תוספות: לדים כל האוטו, סאנרוף,פנסי ערפל,גאנטים. האוטו נקי מתאונות! 0504989973 אמיר או בה״פ.
הודעה אחרונה מאת DFI, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אודי A3 1.8 טורבו AGU גיר רגיל טורבו K03 חדש אינטרקולר חזית + צמרת גדישה צנרת קומפלט 2.75 קלאץ VR + גלגל תנופה קל שעון גדישה + שעון EGT ציפ קאסטום של E&A גאנטים + צמיגים פירלי חדשים מלפני חודשיים מידה 17 מאושרים ברישיון הרכב עבר לפני שנה וחצי אצל יואב אוברול מלא 240,000 אלף ק"מ כאשר מתוכם 10,000 אלף לאחר האוברול הרכב נוסע בצורה בריאה – מכנית פיקס ויזואלית דורש טיפה עבודה לפרטים נוספים אור 0545414050
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 3 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
הרכב שלי מוצע למכירה, שמור מאוד, ספר טיפולים עם תיעוד מלא, מרגיש ונראה כמו חדש. שטיפה ידנית פעם בשבוע + לאחרונה עבר פוליש עדין וציפוי סילר לצבע להגנה וברק מלא. הרכב עובר ווקס כל שבועיים בערך. הרכב במצב מכני, פנימי וחיצוני מעולה, לא נחסך שקל על הרכב. לאחר טיפול 155K, הוחלפו פנסים אחוריים במסגרת האחריות (בלאי טבעי של מאזדה3 האץ'), בוצע חידוש פנסים קדמי לצורך הברקה. ללא תאונות. יצרן : מאזדה יפן שנת ייצור : 2008 5 דלתות (האצ'בק) גימור : קומפורט 1.6 גיר : טיפטרוניק צבע : שמפניה ק"מ : 156 יד : 2 (פרטית) תוספות : * הגה עור בתפירה ידנית * מסך מגע + GPS IGO8 * שליטה על הר"ד מההגה * הכל חשמלי(חלונות, מ"ח)+ 4 מרימי שמשות …
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
- 0 תגובות
- 791 צפיות
לסוברו סדק במנוע האוטו במצב נסיעה רדיאטור , אלטרנטור, מדחס מזגן חדשים בוצע ניקוי קרבורטר והכל בטווח חצי שנה אחרונה לשיקום או לחלקים לכל המרבה במחיר שלומי 0529454947 לא בשבת
הודעה אחרונה מאת shlomi1862, -
- 1 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
יונדאי אקסנט שנת 99 הדגם המפואר יד 3 190 ק״מ. אוטומט מנוע 1500+ חלונות שחורים מאחורה האוטו במצב מצויין אחרי טיפול גדול וטסט לשנה האוטו בבעלות אבא שלי כבר 4 שנים. מחיר:8 אלף שקל גמיש טיפה. לעוד פרטים:0506680216 ישראל. או בה״פ.
הודעה אחרונה מאת DFI, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למכירה איביזה קופרה מודל: 2008 צבע: שחור חציל ק"מ: 94,000 יד: 2 (01) טסט עד: דצמבר 2014 רכב שמור ברמות הגבוהות, מטופל כל 5K בחלקים הכי איכותיים שיש, מתודלק אך ורק 98, נהג יחיד על הרכב, נהג עדין שלפעמים לוחץ, הרכב לא עבר תאונות או משהו בסגנון, רכב שלא עבר התעללויות. יש קצת שריטות על הרכב מהבעלים הקודמים. 4 צמיגים חדשים של טויו TR1 מספטמבר, רפידות קדמיות של ATE CERAMIC גם הם מחודש ספטמבר. פלאגים חדשים לפני פחות משנה, הוחלף כל הנוזל קירור גם לפני פחות משנה. טיפול אחרון נעשה לפני חודשיים. מצבר חדש. שיפורים: תוכנה UNITRONIC סטייג' 2 אינלט סיליקון צנרת מלאה 2.75 דוד רמוס משאבת דלק וולברו 255 פילטר פתוח סימוטה פורק לחץ פורג' 007 פנימי בו…
הודעה אחרונה מאת orha12, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סקודה פאביה ספורט ידני 1.4 מטופלת בחברה כולל ספר טיפולים 44000 קמ יד 2 מחירון הרכב 63400 דורש 57 (גמיש) תוספות של גג נפתח גג לבן מגנזיום פנסי ערפל קודנית חיישני רוורס איתוראן לפרטים 0523021230 צבע הרכב שחור עם גג לבן מי שמעוניין בתמונות שידבר איתי
הודעה אחרונה מאת eitamtzuq, -
- 0 תגובות
- 837 צפיות
טיוטה קורולה 2007 יד 2 קילומטראז' קצת גבוה -220000 ק"מ מונע הוחלף ב180000 ק"מ למנוע מיבוא בעלות של 7000 ש"ח מאז ללא שום תקלה.מחירון באזור ה45000 ש"ח מחיר נדרש 31000 ש"ח 050-2-611-770
הודעה אחרונה מאת yonix250, -
- 3 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה קליאו ספורט 2003 יד 4 אחרי טיפול טיימינג , רק 76945 קילומטר טסט עד 1-2015. אוהד [TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]052-9284881[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] לא בשבת הבן אדם מסורתי. תודה
הודעה אחרונה מאת tgt, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, למכירה אופנוע kawasaki er5 פרטים יבשים: נפח: 500 סמ"ק. שנה: 98. יד: אני יד 9, האופנוע נמצא אצלי 5 שנים. קילומטרז': 94k (מתאפס כל 100k אז לא כל כך רלוונטי). אזור מכירה: נתניה. תוספות: סבל ברזל (לא מופיע בתמונה). איתותי לד (בנוסף לאיתותים המקוריים). אגזוז פתוח (בנוסף לאגזוז המקורי). אז ככה, באופן כללי האופנוע תקין לחלוטין ונוסע מעולה! למען ההגינות - זיהיתי נזילה מהרדיאטור (התיקון קל מאוד). בנוסף, הטסט יגמר בעוד שבועיים. לאור זאת, ומכיוון שאני מעוניין למכור בזריזות אני מציע למכירה במחיר של 5,500 ש"ח בלבד! הערה: אני שונא להתמכח, לכן הורדתי כבר את המחיר למינימום. אם אתם רוצים להרגיש טוב דמיינו שדרשתי 6k וירדתי ב …
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
אוטומט, יפנית, gli מטופלת רק במורשה, במצב מכני מצויין מתחייב בבדיקה.צבע אפור מטלי 166.000 קמ. 0544713812 בוריס. אשקלון
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדהימה יפייפיה צבע כסוף יד -7 223000 ק"מ מנוע הוחלף מזרקים של STI טורבו VF 35 שעוני גדישה וצנרת פרודרייב מושלמת. ספויילר פרודרייב רכב שמור בטירוף לאחר טיימינג ומשאבת מים ואני נוכן להחלפה ברכב עבודה הרכב נימכר עקב פתיחת עסק והצורך ברכב עבודה כך שאני פתוח להחלפה ברכב עבודה סגור ברלינגו קנגו פרטנר קונקט. פרטים נוספים בטלפון ומי שיתקשר ויבקש אני אשלח לו תמונות. אסף 0547800759
הודעה אחרונה מאת asaf123456, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבא החליט למכור את היפיופית שלו Honda vtr 1000 שנת 2007. 85000 ק"מ שמורה בקנאות מצב תצוגה בהזדמנות זה הכי הרבה אופנוע שאפשר לקבל במחיר הזה 0527467465 אל תשאלו אותי שאלות בפרטי, כי הוא בטוח ייענה לכם טוב יותר
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
למכירה סוזוקי sx4
מאת roi- 0 תגובות
- 775 צפיות
סוזוקי SX4 4 דלתות GLX שנת 2011 יד ראשונה 45,000 ק"מ צבע לבן ללא תאונות טיפולים בזמן במורשה במצב מעולה מחיר 78,000 גמיש 050.624.60.32
הודעה אחרונה מאת roi, -
- 0 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה CUPRA שנת 2008 114000 קילומטר יד 4.. מושקעת בהמון תוספות.. פרטים בטלפון.. 0506248855 להתקשר אחרי 16:00..
הודעה אחרונה מאת OfirAs, -
- 9 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
ZX וולקן ידנית מודל 1995 צבע שחור, בודי יפה מוסבת MI16, פרוייקט מקצועי מאד, מנוע, גיר, מחשב קומפלט - עבודה יפה (ויקרה) שביצע מומי בזמנו רבעיית קוני צהובים האוטו מתנהג יפה מאד, חד ומהיר. מזגן חימום וחשמל תקינים. טסט בתוקף הרכב בבעלות אדם מבוגר, נמכר בשל חוסר שימוש 0-5-0-7-2-7-3-3-4-9
הודעה אחרונה מאת ari C5, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרכב היה אצלי 4 שנים, בהן צבעתי אותו, שמתי גיר חדש ושיפרתי אותו למצב מעולה מערכת BlueTooth + SD + Radio + CD + USB על 3" מסך מגע עם אפשרות לחיבור מצלמת רוורס, עם מגבר ל4 רמקולים + איטום קול מקצועי בדלתות קדמיות ובבגאג'. מגנזיום עם מעצורים בצבע אדום. ריפודים יפיפיים חדשים. אוטו ידני, גיר חדש וחזק. מנוע 1.6, עושה בערך 13 ק"מ לליטר אחד (לאילת יצא לי 1\16.5 אפילו) הרכב עשה 200 אלף סיבת החלפה: רכב חדש מהחברה מספר: 054-2371172, סרגיי מחיר: 12000, רציניים בלבד. תודה.
הודעה אחרונה מאת gogetax2, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בגלל נסיעה לחול (לפוסטדוק) אנו מוכרים את הרכב. ניסאן אלמרה שנת 1997, אוטומט, 1600. יד 2, 204000 ק"ם. מצב טוב. תודה, מיכאל. 0545914240 באר שבע
הודעה אחרונה מאת michaelbor, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אמא שלי מוכרת את הרכב שלה. יד ראשונה (מרופאה ) 56000 ק"מ. עלתה לכביש באוגוסט 2008. איזור השרון. מחיר: 71800 ש"ח (מחירון משוקלל לפי יד 2). יש על מה לדבר למי שיבוא לראות את הרכב. למי שרוצה עוד פרטים, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית באתר.
הודעה אחרונה מאת tamary, -
- 7 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הרכב עדיין עומד למכירה בעקבות זה שאין זמן לפרויקט כמה פרטים על הרכב בכללי בשביל שלא יהיה שאלות מיותרות: הרכב לשיפוץ!!! בלבד, שיפוץ כללי, כרגע ללא מנוע(יש מנוע לא תקין).מנוע 1800 אוטומט ברשיון, מי שבא לו להשאיר את אותו מנוע יכול לקנות רכב קומפלט דומה ב2-3 אלף.מי שרוצה להגדיל,יכול בכיף(מצריך אישורים) זא שצריך לעשות מכניקה,פחחות וצבע. רישיונות מוקפאים, הרכב יושב כשנתיים ללא תזוזה, זא שלא משלמים שום טסטים אחורה, אלה שמחזירים את הרכב לכביש יש לעשות את הטסט עצמו ויש איזה חודשיים שלוש ספייר. מי שחפץ בשילדה מדהימה, אחת מתוך אולי 3 בארץ, מיוחדת במצב טוב, לא חסר שום כנף,מראה חלקים וכו..(ימסרו עם הרכב מראות,תא כפפות, בולמים חדשים ,מצבר ועוד... כרגע הרכב ימכר אך ורק …
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 1 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי שלום לכולם , עקב אילוצים כאלה ואחרים אני נאלץ למכור את הרכב שלי פורד קפרי שנת 1975 מנוע 2000 ( בלוק 205 - מתאים להוספת טורבו ) גיר ידני 5 הילוכים מזגן הגה כוח דיסק ברקס. גאנטים של בורבט עם מידה מאושרת של 195/50/15 הרכב שופץ במשך שנתיים עד לפירוק של הכל , מנוע מייבוא , גומיות חדשות , תיקוני חלודות ועוד .. לרכב מתווספים הרבה מאוד חלקי פנים שקיימים ( ספיירים ) מותקן קוויקשיפט קיימת סעפת הזרקה למנוע הזה עם מפלג שמתאים להזרקה עוד ראש מנוע שמורכב בפנים קיט קאמשפט של kent fr32 ( יכול לקרוא על זה פה http://www.kentcams.com/product-details/158/Camshaft/Camshaft/FR32-Fast-Road/ ). שמשה נוספת לרכב אני בטוח ששכחתי עוד הרבה אז אנ…
הודעה אחרונה מאת CooL_DuDu, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
נמכרת עקב קבלת רכב מהעבודה. הרכב עבר 10352 ק"מ,עלה לכביש באוגוסט 2013. הרכב מאוד שמור-נהג אחד נוהג בו (אני). רכב ללא עישון. לפרטים נוספים: 052-5524412 שלום תמונות ניתן לראות כאן: חל איסור מוחלט על פרסום קישורים מכל סוג במודעות המכירה, כל מידע נוסף או תמונות יש לצרף לגוף ההודעה בלבד!
הודעה אחרונה מאת ilgs29, -
- 8 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
למכירה פזו 504 קופה אספנות שנת 1980 מנוע וי 6 2700 סמק הזרקה. לאחר שיפוץ כללי מקיף בשלבי הרכבה אחרונים . יחידה בארץ מחיר : 45000 שח נתן
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. למכירה - רנו לטיטוד 2013 פרימיום , דיזל , מנוע 2000 חזק מאוד 175 כ"ס ,צבע לבן פנינה . הרכב הוא עם כל התוספות - סנרוף כפול , מערכת מולטימדיה בעברית עם גיפיאס מובנה , גלגלי מגניזיום, ריפודי עור בצבע בז' , רכב מדהים ! הרכב יד ראשונה אצל אבא שלי ונקנה באמצעות ליסינג פרטי. לפרטים - 0504805551 יעקב
הודעה אחרונה מאת Yakov s, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
שנת 2008. צבע כסוף. יד שלישית (פרטית, לא שליחוית). מצב מעולה! מבחינה מכנית וחיצונית. 3,200 ש"ח בלבד. נא לפנו בפרטי.
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה מיאטה NB (דור 2) שנת 2004, עם 100 אלף ק"מ אמיתיים ויד שנייה (01) בלבד. הרכב ללא תאונות\מכות\שיפשופים (צבע חדש ברמה הכי גבוה שאפשר לעשות), עבר טיפול הכולל טיימינג לפני 3 חודשים, גג חדש(!), צמיגים R1R חדשים. אופציה לגאנטים בורבט מקוריים ברוחב 9'' (כרגע חזרתי למידה המקורית). ידנית כמובן. מבקש 72 אלף שקל. לא גמיש. דניאל אפס חמש אפס שמונה תשע תשע שתיים תשע שמונה תשע
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
[h=2]איביזה סטיישן 2011 (FLOW)[/h]עליה לכביש : 02/2011 צבע: אפור כהה מטלי ק"מ: 63,000 יד: ראשונה טסט עד: 14/02/2015 תוספות: ג'נטים מגנזיום, חיישני רוורס, איתוראן SAVE מחיר מבוקש: 68,000 (מחירון לוי-יצחק - 70,500) עמוס 0523852126
הודעה אחרונה מאת amosd, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מוכר את הרכב שלי , רנו קליאו ידנית 2002 מנוע 1200 60 כ''ס, רכב מושקע , מבחינה מכאנית הוחלפו משאבת מים, שמן גיר , כוהלים, רפידות בלמים, כל הרכב חדש .. רכב חזק זריז וקטן לחניות , מתאים לצעירים , סטודנטים... תוספות: רדיו דיסק ורמקולים של פיוניר , שק וראש הילוכים חדש, ריפודים , צמיגים חדשים ועוד.. טסט חדש נעשה ב-10.3.2014 מתחייב מנוע , גיר , שלדה וכו'.. אין מכות פח או דברים כאלו .. רכב חסכוני 1-17 רכב נקי ופלסטיקה מושלמת, גמיש אבל לא מנטוס תמונות :
הודעה אחרונה מאת OrCar, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר: nissan terrano קצר שנת 1996, יד שלישית, 220,000 ק"מ. שמורה מאוד. מיכני מעולה ! בהזדמנות ! מחיר 22,000 ש"ח טלפון : משה 052-9430644
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
אלנטרה 2001
מאת נועם חבה- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יונדאי אלנטרה שנת ייצור 2001 אוטומטית יד 01 ברשיון (יד שנייה) . קצת על הרכב : מנוע: 1600 אוטומטית (כול הטיפולים מאז שהרכב נולד מלבד האחרון בוצעו בהילוך שישי ראשון לציון). ק"מ: 139000 גיר: אוטומטי (לפני חודש בוצע שיפוץ כללי לגיר+ אחריות לשנה על התיקון). תוספות : לרכב יש סאן רוף חשמלי מקורי, קודנית, אזעקה, חיישני חנייה לאחור, מרימי שמשות וסוגר סאן רוף. הרכב מגיע גם עם 4 חלונות חשמל, מראות חשמל. טסט : 02-2015 צבע: שמפניה לאחרונה הוחלפו : סט טיימינג לרכב (מקורי עם אחריות לשנה). מצבר, שני צמיגים קד', רדיאטור (אחריות לעוד חצי שנה), תושבות גיר (בלאי), תושבות מנוע (בלאי). הרכב מבפנים נראה כמו חדש לא כתמי ולא חורים ולא דהיות ושברים, מבחוץ סבבה יש שריטות שפשופים…
הודעה אחרונה מאת נועם חבה,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 2,379 אורחים (הצג רשימה מלאה)