מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הקטנה שלנו למכירה... שנת 2001 יד 3 ידני 245K איזור מכירה:קריות(כפר ביאליק) אוהבים אותה כל כך והחזירה לנו המון אהבה כל השנים. מטופלת בזמן ובקביעות מזגן מקפיא! צבע לא משהו... רדיו דיסק חדש, מצבר חדש, צמיגים במצב מעולה, דיבורית בלוטוס חסכונית בדלק!!! 7500 ש"ח ליאור - 0502890880
הודעה אחרונה מאת clohmh, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכב של אימי מוצע למכירה עקב קבלת רכב חדש ואני מטפל לה במכירה. אז ככה, סקודה פאביה שנת 2012 עלתה לכביש באמצע חודש מאי( עדיין באחריות החברה) על הרכב נוהגת אימי נהגת יחידה הרכב בעל גיר ידני, חסכוני ונעים מאוד כמובן שהרכב מטופל בקפידות בחברה ( ישנן קבלות על כל הטיפולים) הרכב נמצא במצב מעולה כמו ביום שיצא מהחברה! חונה בחנייה מוצלת כל היום. לרכב הוחלפו ארבעה צמיגים חדשים בשבוע שעבר. לפרטים נוספים ובבקשה לרציניים בלבד 0508185232 תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת barig, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר - נא לא לפנות בה"פ פולו GTI , שנת 2012, חמש דלתות, לבנה, שמורה. 55,000 ק"מ מטופלת אך ורק בחברה. מתחייב על גיר, מנוע ושלדה. אחריות וטסט על הרכב עד אוגוסט. ברכב מותקן APR STAGE1 מזה כחודשיים ופורק עומד על 212 כ"ס ירון: 054-6640490
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר מהעבודה. גולף שנת 2001 מנוע 2000 אוטומט דגם Comfortline עבר 130 אלף. א.ב-120 נעשה טיימינג במוסך מורשה יבואן בחולון. ב.הרכב טופל רוב חייו במוסך מורשה רק לאחרונה עבר למוסך כללי בשם "אואזיס". לגבי עוד פרטים ניתן לצור קשר בטל':0526057368 נא לפנות רק דרך הטלפון ולא דרכי. שם הבחור אלכסיי. ניתן למצוא תמונות באתר YAD2 .
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
רנו מגאן 2008
מאת IsraelR- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב במצב מעולה , מטופל אך ורק במוסך מורשה מיום היוולדו, לאחר טיפול במוסך מורשה כמובן , יש אצלי את כל ההיסטורית טיפולים. שמור ומטופל בצורה" יאקית " . עבר 2 ידיים בתוך המשפחה שהליסינג היה אצלה. 113000 ק"מ , טסט עד 2.1.15 מבקש 28000 שקל , גמיש במחר ישראל - 0547462OO8
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שתי הצרפתיות למכירה. בפינה הימנית, ZX שהחלה את ימיה בשנת 1993 כ-AURA בנפח 1600 (בערך), אחרי אימונים מפרכים במכון כושר יש לה קוביות בבטן כדלקמן: מנוע + גיר MI16 (ירד מ-BX16S), בחור טוב - לא שותה, לא מעשן, לא משחק סנוקר. מע' ניהול מנוע מקורית (צמת החשמל הותאמה לZX), דגם DFW (עם 148 סוסים במקור). מאושר ברשיון הרכב בעמדה מס. 1 בחולון, לא קומבינה ולא נעליים. סרן אחורי אחרי שיפוץ של ZX16V, בולמי זעזועים כמעט חדשים של GTI6, בלמי דיסק, כמובן. קפיצים ובולמים של וולקן. מסרק הגה של ZX16V (כן, ההוא עם 2.4 סיבובים מנעילה לנעילה), אחרי שיפוץ. בלמים קדמיים 266 מ"מ מברלינגו. כל ארבע הדלתות הוחלפו עקב מכות ושריטות (לי זה עלה פחות, תאמינו לי). סלון במצב חדש של וולק…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אנא מכם הקדישו דקה על מנת לקרוא הכל לפני שאתם יוצרים קשר. לצערי אני נאלץ להיפרד היום מהרכב הראשון שלי, פיג'ו 306 אוטומטית, 1600 סמ"ק, רמת גימור XT, משנת 2001. נתחיל מהמחיר - 2000 שקלים בלבד. אני אדם ישר ולא מעוניין למכור חתול בשק לאיש, לכן אפרט את כל מה שאני יודע על הרכב. פרטים טכניים: הרכב בתצורת האצ'בק (5 דלתות), בצבע כחול. מתחת למכסה: מנוע בנזין 1600 סמ"ק (100 כ"ס) ותיבת הילוכים מסוג AL4. הרכב מאובזר ב-4 חלונות חשמל, 4 כריות אוויר, ABS. אבזור שאני הוספתי: רדיו-דיסק DVD וחיישני רוורס. קילומטרז': 149,670 ק"מ הרכב יד רביעית. כאשר הרכב היה בבעלותי: קודם כל אציין שמדובר ברכב שנקנה מסוחר, וכנראה עבר חיים לא קלים אצל הבעלים הקודמי…
הודעה אחרונה מאת Remedy, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סיאט איביזה ספורט קופה, שנת 2011, יד 2, 45000 קילמוטר, שחורה ידנית. מצב פיקס. 60,000 ש"ח. טיפולים במוסך מורשה וכו'. אזעקאות איתוראן, מצלמת רברס, מערכת מולטימדיה, גג פנרומי נפתח וכל התופסות והפינוקים. רכב צעירים מפנק. לפרטים נוספים 0528225131, רונלד.
הודעה אחרונה מאת Ronaldbery, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחירון : 38 הרכב ללא טסט 8 חודשים. דורשים: 34 כולל טסט לשנה + 3 חודשים 32 ללא טסט. תמונות בהמשך. במידה ולא ימכר בקרוב, יועבר לסוחר רכב.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
רנו קליאו שנת 2000 עברה ראש שלדעתי לא הצליח כל כך אבל נוסעת סבבה בנתיים נוסעת אבל יש קצת שמן במים וצינורות נפוחים לא בא לי להתעסק איתה טסט לשנה כל המרבה במחיר מעל 2500
הודעה אחרונה מאת amitw73, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 996 צפיות
שלום לכולם, הרכב הוא של חברים, אז נא לא לפנות אלי, אין לי קשר אישי למכירה. מאזדה 3, 2.0 ליטר. מצויידת בסאנרוף ומערכת מולטימדיה. רכב שמור ומטופל, יד 1 (00 ברישיון) בעלות פרטית. עליה לכביש יוני 2011, 48,600 ק"מ. לשאר הפרטים החשובים: אפס חמש שתיים- 6040837 מיכאל
הודעה אחרונה מאת noogie, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
קטנוע סאן יאנג Joyride נפח 125 סמ"ק שנת 2009 יש ראשונה פרטית - נהג יחיד 42 אלף ק"מ אחרי טיפול, גיר חדש לגמרי מצבר חדש מחיר: 8,000 שקל. אזור מרכז. לפרטים: בן: 05226940794 ברוך: 0542424999
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה: סיטרואן C3 שנת 2003 מנוע 1600 16V גיר ידני ק"מ 168900 יד שלישית (02 ברישיון) טיימינג נעשה ב152 , טיימינג מלא ומקורי כולל מותחנים ומשאבת מים. טיפול נעשה גם כן ביחד עם הטיימינג טסט לשנה שלמה כמעט פחות חודש (11-2014) חימום + קירור תקינים ועובדים מעולה. הגג והמכסה מנוע מעט דהויים + מכה קטנה מעל הגלגל הימיני אחורי (רואים בתמונה) דורש: 16,000 שקלים חדשים 052 -87 -41 178
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 736 צפיות
מפרסם בשביל ידידה. הרכב לא שלי ולכן אין טעם ליצור איתי קשר בהודעה אלא להתקשר ישירות אליה. *תמונות ייעלו ברגע שיהיו אצלי. stay tuned אז ככה: פולקסווגן פולו, שנת 2002. 5 דלתות צבע דובדבן (כן, אמרתי דובדבן, יש'כם בעיה?) מנוע 1.4 ליטר, תיבת הילוכים אוטומטית (4 הילוכים פלנטרית) רמת גימור קומפורטליין (הגבוהה יותר. ההבדלים הם מראות צד חשמליות מחוממות ופנסי ערפל) יד 5 (04 בעלים קודמים) הרכב עבר 135 אלף ק"מ. טיפולים התבצעו במוסך מורשה במשך ארבע השנים האחרונות (אצל הבעלים הנוכחיים) לאחרונה הוחלפו מצבר וצמיגים. כל הטיפולים נעשו בזמן. "זה אוטו מפונק" היא אמרה לי. אין לרכב תאונות שלדה והמצב החיצוני טוב מאוד. (יש שפשפוף או שניים, תמונות יעלו ברגע שיגי…
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 0 תגובות
- 959 צפיות
יד שנייה, דגם פסיפיק מצב מכני מצויין הרכב שמור מבפנים ומבחוץ ק"מ 76.000 מטופל בצ'מפיון הרכב ללא תאונות פבל- 0547-454687
הודעה אחרונה מאת golf9855, -
- 0 תגובות
- 767 צפיות
פיאט פונטו ספייס 2003 אוטומט למכירה, לא להחלפה. מאיזור חולון-בת ים - ראשון לציון. -גרסאת גימור ELX (המאובזרת) עם מנוע חזק יותר! - 16 ק"מ לליטר! מאוד חסכונית. - קילומטרז' 159700 - עבר טסט לפני חודשיים! - 4 צמיגים חדשים! - מנוע מיבוא הוחלף לפני כשנתיים וחצי - 3 , המנוע נוסע ללא בעיות. המנוע סה"כ עשה פחות מ100 אלף ק"מ. - מטפל באופן קבוע טיפולי 10 אלף, בטיפולים הוחלפו : מצבר, אלטרנטור, משאבות בלם, בלמים, גומיות בצירייה. כמובן הוחלפו שמנים ופילטרים. - מערכת של pioneer קוראת disk on key - גיר אוטומט יד 6 אני מוכר עקב קניית רכב חדש מהניילונים, האוטו שירת אותי נאמנה! המחיר : 9800 ש"ח, מעט גמיש. לפרטים נא לשלוח לי הודעה. תודה
הודעה אחרונה מאת SeaofGalille, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה קיה פיקנטו 2011 יד שניה 85,000 ק"מ שמורה ומטופלת טסט לשנה (05.05) 4 צמיגיי גודייר חדשים חלונות כהים כל הרכב מגיני רוח חיישני רוורס דיבורית בלוטוס מחירון 43.500 דורש 38,000 לפרטים נתי 0507467740
הודעה אחרונה מאת luckies, -
- 7 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
בצער רב ולא בלב שלם אני נאלץ להציע למכירה את הרכב שלי, עקב מעבר לדו גלגלי. מגאן ספורט RS 225, שנת 2009, יד 3, 72,000 ק"מ. מצב מ-ו-ש-ל-ם. ללא תאונות וללא תיקוני פחחות/צבע מעולם. מקורית לחלוטין. מחיר: 79 אלף ש"ח. סופי ולא נתון למו"מ. לרציניים בלבד. גל. 054 שלוש אחת שלוש אחת 844 תמונות:
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
- 0 תגובות
- 913 צפיות
יד שניה. 225,000 ק"מ אמיתיים. רכב שמור ויפה ללא תאונות (למעט שפשופי חניה וכו'). בבעלותי כחמש שנים בהם טיפלתי בו באהבה (ובהוצאה כספית בלתי מבוטלת ...) במוסך רון. מצידו הוא החזיר לי אהבה ופינוק. מושך יפה חזק ועגול. דגם מפנק עם משענת יד מקרית ומזגן קלימטרוניק אלקטרוני שעובד מצויין (עם תצוגה שנראית חדשה. ברכב חברה החדש שקיבלתי אין מזגן כזה...). רכב שהפגין אמינות רבה (עלה על גרר רק כשנגמר המצבר ופעם אחת שמשאבת מים שבקה חיים). בתקופה שאצלי, מעבר לטיפולים שוטפים הוחלפו ברכב (הכל אצל מוסך רון) : מסרק הגה, משאבת מים, משאבת דלק, טיימינג וקלאצ'. בטיפול הגדול האחרון, הוחלפו 4 ברקסים. עבר טסט מכה ראשונה. לקח לי הרבה מזמן למצוא בשעתו אקזמפלר ידני שמור (קניתי אותו מ…
הודעה אחרונה מאת bnaya029, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים,מציע את המיני קופר S שלי למכירה. שנת 2003 יד רביעית 138,500 ק"מ טסט לשנה וקצת מעבר...ראשית אני מתחייב לכל בורג ואום ברכב.הרכב מקורי לחלוטין ולא עבר מעולם תיקון צבע!! 1600 סמ"ק סופרצ'רג'(163 כ"ס)זריז חזק ומהנה בטירוף. מטופל רק במוסכי BMW עם ספר טיפולים,לאחרונה בוצע ישור קו רציני ואין מה להשקיע/להחליף ברכב. 2 צמיגים חדשים,מצבר חדש עם אחריות לשנה,טיפול גדול והחלפת טרמוסטט,תושבת מנוע ועוד כמה קטנות על הדרך. גילוי נאות:דיפון הגג רופף(עלות של 700 ש"ח-במעמד הקניה) המחיר המבוקש הוא 56K *בקשה אמיתית- אני עובד ברוב שעות היום, אנא מכם,כתבתי כאן הכל אז אתם מוזמנים להתקשר אך גלו רצינות. תודה ובהצלחה לכם בקניה 054-6630334 חן
הודעה אחרונה מאת CHENLI6, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב במצב מכני מצויין. לאחר טיפול גדול כולל החלפת צלחות ורפידות אחוריות. יד שנייה, 234000 ק"מ. אצלי כ3 שנים. 4 סלילי הצתה של Beru. הנחה לחברי הפורום 050-5951033 יניב
הודעה אחרונה מאת יניב ח., -
[מכירה] BMW M3
מאת נירקום- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היי, בלב לא שלם בכלל, אני מוציא למכירה את ה- M3. אני לא ממש רוצה למכור אבל לצערי לא מתאים לי יותר להחזיק שני רכבים, ואני רוצה לקנות משהו אחד שישרת אותי כל הזמן. הפרטים היבשים: דגם: E36 M3 S50B30 ייבוא אישי מגרמניה מודל: 1995 הספק: 286 כ"ס צבע: madeira violet - individual ק"מ: 178 אלף יד: 04 ברישיון טסט: 12 חודשים הרכב מגיע במקור עם גג נפתח, מושבי עור, חלונות חשמל וכו'. הרכב מקורי לחלוטין למעט הדברים הבאים: בולמים: בילשטיין קפיצים: Eibach pro (חדשים) ג'אנטים: BBS RC רפידות:EBC Yellow צינורות בלימה: ECS TUNING מסרק הגה: Z3 תושבות גיר ותושבות בולם אחורי: Rouge Engineering אני מחזיק ברכב כבר 4 שנים והושקעו בו כ- 40 אלף …
הודעה אחרונה מאת נירקום, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה הונדה סיויק קופה 95 . מנוע B18. הרכב מושקע ברמות מטורפות מאוד. מי שרוצה עוד פרטים להתקשר כי יש מלא תוספות. מחיר: 36000. עוד פרטים בפלא. 0509966006
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סיאט איביזה שנת 2000 יד שניה ברשיון. 5 דלתות מנוע 1400 ידנית 26 אלף קילומטר האוטו במצב מעולה, שמור מאוד מאוד אין תקלות בכלל ! האוטו עשה שבוע שעבר טיפול 10 אלף. לפרטים נוספים: -0528202501 בלבד ! תמונות: חל איסור על פרסום כל סוגי הקישורים במודעות המכירה. תמונות יש לצרף בגוף המודעה בלבד!
הודעה אחרונה מאת michael4552, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
אקסנט אוטומט שנת 2000 ,שמורה ומטופלת במצב מצוין. טסט עד 2014\11 240,000 ק"מ , הרכב עם 4 צמיגים חדשים אלטרנטור ומצבר חדשים. רכב יפייפה שמור מאוד פנימית וחיצונית ללא שריטה. 7,500 ש"ח 054-6435504
הודעה אחרונה מאת polov16, -
- 1 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
טוב, אז בהמלצת חבר אני מפרסם בקארספורום. הרכב הזה לא חדשני, לא הכי נוח, לא הכי מעוצב בעולם ולא הכי מאובזר בעולם, אבל אם יש משהו שקונה חולי הגה זה נהיגה אחת בו. לפני שתשבור\י את הראש: אני מפרט כאן את כל הבעיות שקיימות ברכב [וברור שאני לא ארשום דברים ברמה של ''מנוע מלוכלך'', כן? מדובר בבעיות מכל מיני אזורים ברכב שאני הייתי שמח לדעת שצריך לתקן לפני קנייה]: -סאנרוף ידני [מאושר ברשיון] תקוע. דרוש מישהו עם יד מספיק טובה ושמן.. -תושבת כיסא נהג קדמי שבורה. זאת אומרת, אי אפשר להזיז את הכיסא אחורה וקדימה, צריך לרתך שם חלק מסויים. -צמיגים אחוריים במצב בינוני. [הקדמיים חדשים מתאריך הטסט]. -2 מחזיקים למגני שמש חסרים. -פלסטיק כיסוי לידית הדלת הפנימית חסר. -המזג…
הודעה אחרונה מאת rhs205, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה מרצדס e200 2001 מדגם w210 דגם מאוד משובח איכותי וחזק לקרוא ביקורת ולהבין. יד4 325000קמ דגם מפואר חלון גג והכול חשמל ג׳אנטים. הרכב עבר ישור קו גדול מאוד עכשיו במעל ל14000 ש״ח יש קבלות. מוט מיצב תפוח גלגל תחתון מוט קישור הגה תפוח הגה גומיית מיצב 4 מצתים. צינור בלם קידמי. בוקסה משולש תחתון טיפול גדול שמן מנוע פילטר אוויר רפידות בלם מסנן שמן צלחות בלם חוט בלם. צמיגים חדשים כיוון פרונט ועוד. ולאחרונה היה רעש מתא הנוסעים שלאחר דיאגנוזה מסתבר שהבקאקס לקראת סיום חייו ולכן הרעש שדורש החלפה. ולכן לפני יומיים גם בקאקס הוחלף. לרכב אין חופש אחד. הרכב במצב טיפ טופ אין עוד במצבו. מדובר על דגם איכותי ביותר גם מבחינת איכות המס…
הודעה אחרונה מאת Honda1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, בצער רב אני נאלץ להיפרד מהרכב ששירת אותי נאמנה תקופה ודאגתי לו כמו לילד שלי. לא רוצה להכביד במילים, אבל מדובר ברכב שכל חתיכת פלסטיק וגומיה חודשו, עבר המון פרוייקטים בעבודה עצמית וטופח ברמה אחרת. לשם ההדגמה, בזבזתי יום עבודה שלם בתיקון בעיה שגרמה לאור בבגאז' לא להידלק בפתיחה. מ-8 בבוקר עד הערב. נתונים יבשים: פולקסוואגן גולף דור 4, מנוע 2.0, גיר רגיל. אני יד 3, האוטו שנת 2000. ג'נטים אורגינל של GTI 2013 17", האוטו אחרי פחחות וצבע כללי (לא בגלל תאונה, יש תמונות לפני), מערכת סאונד של 8 אלף שקל, אנג'ל אייז ופנסי ערפל משולבים לדים מקדימה, פנסי לדים מאחורה (שניהם של HELLA), סאן רוף חדש, חלונות שחורים, ריפודי דלתות חדשים, כיסוי מושבים עור איכותיים, לדים לב…
הודעה אחרונה מאת daniel.r, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב שלי למכירה. לנסר 1600 ברמת גימור ״ספורט׳ דגם יפה ויחסית נדיר. הרכב יד שלישית (02 ברישיון) אצלנו כבר 4.5 שנים. קילומטרז׳ נמוך -רק 135000.טסט עד דצמבר. הרכב מטופל רק במוסך מיצובישי מורשה ובחלקים מקוריים בלבד. לא עבר תאונות מעולם, יש מעט שריטות שאופייניות לרכב בגיל הזה. 4 צמיגי דאנלופ ומערכת מפוארת של פיוניר. הרכב אמין ולא היו בעיות בכלל כל הזמן שהוא אצלי. כל התוספות מקוריות של הדגם ( מגנזיום, הגה מומו, ספויילר ופנסים שקופים). מחירון לוי יצחק 21600. אני גמיש למי שיבוא ויראה רצינות. הרכב ניראה ונוסע מצויין. הרכב בחולון. 0-5-0-4-6-0-1-6-0-9
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 0 תגובות
- 915 צפיות
יונדאי i-20 דגם Supreme (הדגם המפואר), מנוע 1,600 עשתה בסך הכול 16,700 ק"מ ! יד ראשונה - פרטי. שמורה ומטופלת היטב במוסך מורשה יונדאי - ללא תאונות . פנימית וחיצונית - הרכב פשוט נדיר ברמת התחזוקה. סאן רוף, ג'אנטים מגזניום, חיישני רוורס, חיישני לחץ אוויר בגלגלים, בקרת אקלים, מראות מתקפלות אוטומטית ועוד... מחירון, גמיש. אזור חולון. 054-7696903
הודעה אחרונה מאת דאוס,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 460 אורחים (הצג רשימה מלאה)