קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
2001-2002. מחפש בודי שלם להסבה, כמובן מנוע תקין. 052-5518929,סהר.
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
- 0 תגובות
- 697 צפיות
יותר קטן יותר טוב 0546804975
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 969 צפיות
מחפש את הGRADDY SPEC II שיהיה במצב לא פחות ממצוין.. ולא מחיר בשמיים.. בה"פ
הודעה אחרונה מאת PsYcHo-KiD, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
שלום , אני מחפש 205 גי טי איי לחלקים במצב כמה שיותר שלם בה"פ או בטלפון 0544556398
הודעה אחרונה מאת Nir017, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
מחפש רובר 620 טורבו מ96 עד 99 קילומטרז נמוך שמורה ביותר עם עבר טיפולים. אודי. 0544542415.
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 0 תגובות
- 855 צפיות
אני מחפש סעפת יניקה לקרבורטורים למנוע של 205 gti בה"פ או בטלפון 0544556398
הודעה אחרונה מאת Nir017, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
אהלן חברה, אני מחפש מספר דברים הבאים: 1) ג'נטים שמתאימים לפיז'ו, סיטרואן, פורד, במידה 15, ורוחב לא יותר קטן מ 8'' 2) כסאות ספורט, באקטים או ריקליינרים, של OMP או SPARCO 3) ברקסים ספורטיבים, רצוי קאליפר 4 בוכנות ומעלה שישב בג'נט 15 לפנות רצוי בטלפון, 0544547734 תודה
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
מי שמוכר או שראה משהו אשמח אם תשאירו פרטים תודה
הודעה אחרונה מאת roylv, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
מחפש תוספות שהגיעו בדגמי ספורט כמו 1 הגה MOMO מקורי. 2 ספוילר אחורי רצוי צבע כסף. 3 בקליות שקופות. 4 ידית הילוכים מצופה עור וידית בלם יד. 5 גריל קדמי מיניקל משלם רק במזומן טלפון 0506914334 ארז
הודעה אחרונה מאת erezz100, -
- 0 תגובות
- 970 צפיות
שלום. אני מעוניין לרכוש מיני מיינור ולהעביר אותה פרויקט מושקע , כמו שלא נראה בארץ. לשם כך , אני מחפש מיני , עדיפות לאספנות , לא משנה באיזה מצב , רק חובה רישיונות! תודה רבה על העזרה. דון.
הודעה אחרונה מאת don, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש את 2 הרכבים חשוב לי עד יד 2 ק''מ סביר מצב חיצוני לא כול כך מעניין מה שמעניין זה המצב המכני! אפשר ליצור אית קשר בהודעה פרטית או בנייד 0544-430640 חן תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת maximus9, -
- 0 תגובות
- 695 צפיות
מעוניין לקנות פיג'ו 205 קילומטרז' (אמיתי) כמה שיותר נמוך... שנה 1995 או יותר חדש רצוי עד יד 3 באזור דרום אני מאשקלון אז כמה שיותר קרוב אליו או באשקלון. נקי מתאונות רכב שמור וכו' במחיר סביר *אם למישהו יש 205 GTI שהיא לא יד,6,5,7 במצב מקורי נפח 1900 תגידו גם. אבל כזאת שלא היו לה חיים נורא קשים (טוב אני יודע שלא קיים אבל אני מאוד אוהב את האוטו הזה...) אם מישהו מוכר שיגיב פה או בהודעה פרטית תודה.
הודעה אחרונה מאת dfdfdf, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
דפדפתי בתמונות ישנות של ההורים שלי וגיליתי את המכונית הזאת...לא מבין למה הם מכרו אותה אבל אני רוצה אחת כזו ...אם משהו יודע אז בבקשה השאר הודעה...תודה מראש , רותם
הודעה אחרונה מאת rotem00567, -
- 0 תגובות
- 949 צפיות
מחפש רנו מגאן שנת 96 97 גיר ידני מנוע 1400 סמ"ק לא יקרה לשלוח אימאייל אם פרוט ו תמונה ל ALMATINETS3@WALLA .COM
הודעה אחרונה מאת almatinets, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
שלום לכולם! מחפש הונדה סיוויק שנים 2003-2005 לא יותר מיד שניה, וק"מ נמוך. בהודעה פרטית בבקשה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Maor T, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש סאן רוף לרנו מגאן קופה שנת 99 - הסאן רוף של הרנו לא בהכרח הקופה מתאים לכל סוגי הרנו ..
הודעה אחרונה מאת רותם אברג'ל, -
- 0 תגובות
- 672 צפיות
ובכן, לאחר שהצלחתי להשיג מספר חלקים, הנה רשימה חדשה. פנס בלימה אמצעי. ידית נהג קדמית פנימית. בורג פנסים אחוריים (הבורג שיש מין ציפוי פלסטיק\מתכת עליו). קליפס דלת קדמית, הקליפס שישנו ממש ליד המראה כאשר פותחים את הדלת. תודה
הודעה אחרונה מאת Volk, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
שלום.. יש לי אימפרזה טורבו GT שנת 99 וגנבו לי את הספויילר הכפול שמתלבש על כל הבגאז' זה עם ה 7 ברגים.. אז מי שמוכר ספוילר כזה שישאיר לי כאן הודעה...
הודעה אחרונה מאת blaaa, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
מחפש כנף קידמית תחתית ל 206 כמו שבתמונה .
הודעה אחרונה מאת nir2711, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לרוצים למכור , לפנות למספר 0506590219 [במידה ואיני עונה השאירו הודעה במשיבון] נ.ב לפני כמה ימים השאיר אצלי מישהו הודעה במשיבון..השאיר מספר פלא והמספר לא היה מחובר..בבקשה התקשר שוב.
הודעה אחרונה מאת Gidi1, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
גאנט של KYOWA 223 http://www.mih.co.il/site/uploaded/728_image.jpg זה הגאנט כולל צמיגים . אם יש לכם משן דומה תעלו תמונה ומחיר תודה!
הודעה אחרונה מאת shlomix3, -
- 1 תגובות
- 920 צפיות
היי, אני מחפש לד שנקרא WLED 5-LED Wide Angle LED bulb הוא נראה כך: הוא מגיע כבר עם נגד ל-12V. ומוכרים אותו בSuperbrightleds.com. הבעיה היא שצריך מינימום הזמנה של 25$ כדי לשלוח לארץ. אני צריך אחד בצבע לבן. אם יש מישהו שיש לו אחד כזה ספייר אני מוכן לקנות. תודה.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רק מפרטי (לא מהשכרה/ליסינג וכו') תיבה אוטומטית חובה! 054-4861489 איתי.
הודעה אחרונה מאת e.t, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
אני מחפש אגזוז זרימה חופשית של החברות ANSA, ITC (יציאה אחת), שקט לא מרעיש. לי יש 106XS. עד 700 ש"ח. עדיף שיהיה עם אישורים (תו תקן, משרד התחבורה). הודעות לה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 0 תגובות
- 955 צפיות
מחפש סיאט לאון אוטומט שנת 2002 שהרכב יהיה במצב טוב ושהקילומטראז' לא יהיה מוגזם. אני מאיזור הקריות טלפון 0545996886. אם משהו שמע או ראה על אחת כזאת במצב טוב בבקשה צרו איתי קשר.
הודעה אחרונה מאת blind29, -
- 0 תגובות
- 912 צפיות
כמו בכותרת,ג'אנטים מעניינים לרכב מסוג סיטרואן עדיפות לחדש אך אשמח להצעות למשהו מעניין. בה"פ ובטלפון 0546630334
הודעה אחרונה מאת CHENLI6, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
מה המצב.. אני מחפש שעון למאזדה לאנטיס שנת 2000. הכוונה לשעון הדיגיטלי שמראה את השעה. תודה ושנה טובה!
הודעה אחרונה מאת blue01, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני והלהקה שלי סיימנו להקליט אלבום , ועכשיו אנחנו צריכים לצלם כמה שוטים לעטיפה של האלבום + כמה שוטים לקליפ שאנחנו רוצים להוציא. אנחנו צריכים עזרה במציאת גרוטאה , רכב לא משנה מה מצבו לצורך שריפה שלו. אם הוא נוסע אז נחמד , אין לי בעיה לשים 100-150 שקל למי שבאמת יתעקש אבל זה בתנאי שהאוטו יכול לנסוע קצת או לחילופין הגרוטאה עומד בשטח הפרטי שלו (שהוא פתוח) ויאפשר לנו לעשות צילומים שם תו"כ שהרכב נשרף. אם מישהו ראה גרוטאה כל שהיא , שרופה ,לא שרופה , שבורה מקומטת לא משנה מה , העיקר שהיא בצורה של מכונית והיא בשטח פתוח , או למישהו יש איזה שהיא גרוטאה שהוא מוכן לתרום להפקה (יקבל כמובן קרדיט בתוך האלבום ) שיצור איתי קשר במייל [email protected] אני ל…
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש לקנות ! Lancia Delta HF Integrale 2.0 Turbo 16V Evolution >>>Martini Racing משנת ...1987 עד 1994 קצת פרטים : כל מי שיודע או מוכר את הרכב הנ"ל כמו שפרסמתי או יודע קצת פרטים,אשמח לשמוע. שם: עדן בר טלפון : 0547337617 דואר אלקטרוני : [email protected] שיהייה לכולם שנה טובה ומתוקה,הרבה אושר ושמחה! וגמר חתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת Y-a-k-u-z-A, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום מחפש לקנות דגמים של המכוניות הנ"ל האם מישהו יכול לעזור ? 0544929313 [email protected] תודה דניאל
הודעה אחרונה מאת דניאלשמיר,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 2,379 אורחים (הצג רשימה מלאה)