Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם שלום...

אמנם במכניקה אני מבין (טיפה;-)), אבל בתחום הזה של חלונות חשמל אני מודה, חסר לי לא מעט חומר...

אישתי רוצה חלונות חשמל ונעילה מרכזית באוטו, לא ביגלל טעמי נוחות גריידא אלא ביגלל היצטרפות חבר חדש למישפחה שמצוייד בכיסא בטיחות/סל-קל... כדי להקל על הכניסה והיציאה מהאוטו וכדי שהיא לא תצטרך להיתעסק על החלונות והכפתורים כל פעם היא ביקשה שאני אבדוק מה צריך לעשות "כדי שזה יהיה"...

הבדיקות הראשוניות העלו סימני שאלה רבים, יש לא מעט חברות, ממה שהבנתי SPAL נחשבים כטובים.

הבעיה עם זה היא שהם גם יקרים.

האם המחיר לקיט הזה סביר? האם ניתן לחבר את כל זה לנעילה מרכזית ע"י שלט? האם ניתן לגרום לחלונות להיסגר כשהאוטו נינעל ואם כן כמה זה עולה?

הרכב, אם זה משנה, הוא מזדה 121... עד כמה שאני יודע הרכבים האילו לא הגיעו עם ח"ח אלא הם הורכבו בארץ...

מידע, טיפים, ועצות יתקבלו בברכה!

תודה מראש...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מחירי מציאה לזוג חלונות SPAL מתחילים מ 700 שקלים במקרה הטוב. לחצנים לא כלולים בערכה.

ערכה של ארבעה מנועים לנעילה מרכזית עולה כ 150 שקלים.

יחידת "שלטי נוחות" (פתיחה וסגירה ע"י שלטים) מתחילה בכ 300 שקלים.

יחידת מרים לארבעה חלונות עולה כ 300 שקלים.

לדעתי רק החלקים, לא כולל לחצנים וחיווט בקלות יעברו את ה 2000 שקלים.

פורסם

1.זוג מרימי חלונות של "ספאל" 550 ש"ח.

2.סט נעילה מרכזית ל 4 דלתות(4 מנועים לסגירת דלתות) כולל המוח(יחידת נוחות)+2 שלטים 120 ש"ח.

3.מנגנון להרמה אוטומטית בעת סגירת הרכב,2 חלונות חשמל-90 ש"ח, ל-4 חלונות 120 ש"ח.

4. כפתור הרמה לחלון חשמלי 30 ש"ח.

המחיר הסופי בגדול לא עולה על 850 ש"ח.

אני לא מבין איך הגעתם פה לחישוב של - 2000 ש"ח? מאיפה המחירים הללו?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קיט נעילה מרכזית שמתחבר לREMOTE של האזעקה עלה לי 99 שקלים

(כלומר בהנחה שיש לך אזעקה)וכך הדלתות נפתחות עם שלט האזעקה במקום עוד שלט

התקנתי בעצמי ולא היו שום בעיות פנה לפרטי לפרטים

פורסם

2.סט נעילה מרכזית ל 4 דלתות(4 מנועים לסגירת דלתות) כולל המוח(יחידת נוחות)+2 שלטים 120 ש"ח.

3.מנגנון להרמה אוטומטית בעת סגירת הרכב,2 חלונות חשמל-90 ש"ח, ל-4 חלונות 120 ש"ח.

טוב, אילו מחירים שיותר "מוצאים חן בעיני"....:-)

מאיפה אני קונה? איפה לברר וכו'...

אגב, מה ההבדל בין הספאל הרגילים וה"ספיישל"?

מחיר של 1600 ש"ח ל4 מרימים שפיישל + 7 כפתורים, ניראה סביר?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
1.2.סט נעילה מרכזית ל 4 דלתות(4 מנועים לסגירת דלתות) כולל המוח(יחידת נוחות)+2 שלטים 120 ש"ח.

תגיד לי בבקשה איפה אתה קונה סט 4 מנועים + זוג שלטי נוחות ב 120 ?????? בחלל ???

אתה יודע מה קח 500 שקל ותקנה לי שלוש ערכות ותשלח לי ואת הרווח תקח לך .....

מחירים מהחלל......

פורסם

לפני כשנתיים+ הרכבתי באימפרזה שהיתה לי זוג מנגנוני חלונות חשמל של SPAL.

המחיר דאז היה סביבות ה 500-600 שח לסט של זוג, לא כולל מתגים וחיווט (לא יותר מ 100 שח בהגזמה).

הסט עבד אצלי לפחות שנה בלי שום בעיות מיוחדות, בהתחלה קצת הסתבכתי עם החיבור של המתגים אבל אח"כ הסתדרתי והכל היה בסדר. כמדומני פעם אחת היה לי קצר בחלון צד נהג כתוצאה מחיווט שלא "ישב" טוב ועם הזמן התחכך בחלון, התגלה ועשה קצר עם הגוף.

כמובן שאם יש לך אפשרות להשיג מנגון מקורי - זה עדיף, אבל הסט של SPAL עושה עבודה טובה למיטב ניסיוני עימו.

הנה כמה תמונות מההתקנה דאז....

איציק

Secured.jpg

ALL_CONNECTED.JPG

Bands.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תגיד לי בבקשה איפה אתה קונה סט 4 מנועים + זוג שלטי נוחות ב 120 ?????? בחלל ???

אתה יודע מה קח 500 שקל ותקנה לי שלוש ערכות ותשלח לי ואת הרווח תקח לך .....

מחירים מהחלל......

עם כל הכבוד כרגע מותקנת אצלי נעילה מרכזית קומפלת (4 מנועים כשאחד מהם מנוע חמישה חוטים, מוח, חיווט וזוג שלטים) שמתחברים לאזעקה ללא צורך בקניית שום קיט ב99 שח :|

והמחיר הוא 120/ 140 שקלים סהכ אנלא זוכר בדיוק וזאת הערכה עליה דיבר סלבה (מיצובישי רולז) וקניתי אותה דרכו.

מיותר לציין שאני מבסוט עד הגג

:)

פורסם

Mitsubishi Rules איפה אתה משיג את הנעילה מרכזית ל4 דלתות + מוח + 2 שלטים ב120 ש"ח ?

אני מעוניין לקנות כזו ערכה...אשמח לפרטים על מקום שמוכר במחיר הנ"ל

פורסם

כל מי שמעוניין בנעילה מרכזית+2 שלטים מוזמן להגיע אלי ולקנות אותה במחיר המדובר.

אכן ניתן לקנות רק את המנועים+המוח ללא שלטים ב 90 או 80 ש"ח תלוי בחברה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...