Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם הייה לה ביטוח.

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200512/20051211162148.htm

אבל לכל הילדים שרוצים "לגנוב" את האוטו של אבא כשיש מלווה.

או לאותם אנשים שאומרים כבר כמה חודשים, כן כן היום אני יעשה כבר ביטוח.

אם לא דרך הראש, אז דרך הכיס.

פורסם

היא וחברות הביטוח שלה ישלמו פיצויי עתק לנפגעים

מעניין איך מתחלק התשלום בין שלושת הנתבעות?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מה שלא לומדים דרך הראש לומדים דרך הכיס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

a reminder

לפני כמה שנים בחורה על טרקטורון בחוף הים גילתה לפתע שהיא נוסעת מול בן אדם, נבהלה, לחצה על הגז במקום על הברקס ו......חיסלה אותו.

פורסם

משהו רק מוכן להבהיר לי למה לא לצאת עם האוטו של אבא כשיש מלווה, הרי הפיצוי בכתבה הנ"ל הוא, למיטב ידיעתי, מכוסה ע"י ביטוח חובה, וביטוח חובה חל על כל נהג במידה ורשיונו בתוקף, והוא מקיים את תנאיו (כגון מלווה, משקפיים וכיו"ב), אז למה לא לנסוע כאשר מבחינת תנאי הרשיון אין בעיות?

גילוי נאות : כותב השורות לא נוסע על אוטו של אבא, אמא, החם או החמות, וכבר לא זקוק למלווה. התגובה חוברה ללא נגיעות, אלא תוך שימוש בהגיון בלבד.

פורסם

הפיצוי בכתבה הנ"ל מתחל בין 3: הנהגת עצמה, אבנר- הביטוח חובה, וחברת הביטוח עצמה.

הביטוח חובה מכסה נזקים לאדם, כגון טיפולים ואחוזי נכות לאחר תאונה וגם לא את כל הסעיפים.

לכן חברת הביטוח עצמה ניתבעת גם וגם הנהגת עצמה.

פורסם

הביטוח חובה הוא עד תקרה מסויימת, וגם ביטוח צד ג' שמרחיב אותו, הוא עד תקרה מסויימת. את ההפרש בין התקרה לסכום שנקבע בתביעה תשלם הנהגת (בהתאם לפוליסה שהיתה לה).

פורסם

לביטוח חובה אין תקרה ככל הידוע לי.

וייתכן בהחלט שהנהגת בכתבה היא נתבעת פורמלית בלבד ולא תיאלץ להוציא שקל מהכיס הפרטי שלה - לא ברור לי למה צריך להיות אחרת (כאשר כמובן היה לה ביטוח חובה בתוקף)

לגבי צד ג' אכן יש תקרה (300-400 אלף שקל בד"כ) - צריך להיות באמת מוכשר או ביש-מזל כדי לעבור אותה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

צריך לחזור איתה לשיעור ראשון של נהיגה...

גז מימין... ברקס משמאל... :)

אני רע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היתה היום כתבה "משעשעת" בידיעות על הזוג שנפגע.

הזוג תבע מביטוח לאומי לקבל קלנועית. השופט החכם שטיפל בתיק לא הבין נכון את המילה קלנועית. הוא דחה את הבקשה ובפסק הדין כתב שאין כל צורך לבני הזוג לקבל על חשבון המדינה קולנוע בבית. הכותרת היתה, אגב, "עברית קשה שפה".

• תוכן חדש...