Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי איכות? לא בארץ הקודש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדנלופ SP9000 שלי כבר עשו את שלהם מזמן. הגיע הזמן להחליף. מפניות ובירורים שעשיתי הבנתי כי היבואן לא מביא יותר SP9000 אלא SP2000 בלבד, שלטענתו "הם אותו הדבר". כמובן ברור שאלו שטויות. הזמנתי טויו T1S. יום אחר כך, הצמיגים רגע לפני הרכבה, ומשהו לא מסתדר לי בעין. זה לא T1S. זה TPT . טלפון לספק. "זה הכי טוב שיש". אבל זה לא קרוב למה שהזמנתי, שלא לדבר על כך שהמחיר נשאר אותו הדבר. תעלה את זה חזרה למשאית, לא רוצה להסתכל על זה בכלל. בכלל אין לספק T1S וגם לא יהיה. עוד נסיון בדנלופ, לראות מה יגיע במכולה. מנהל המכירות לאיזור הצפון בספיקר. "אני לא מבין מה ההתעקשות על ה-9000. תגיד לו שיש 2000 ואין לו ברירה." נהדר. פירלי יש רק P6000. הצמיג רגיל והמחיר של ספורטיבי. לא בא בחשבון. אותו הדבר מישלין.

נשארתי עם כל מיני אופציות שקשה לי להאמין שהגעתי אליהן, אבל אם זה לא באיכות שחיפשתי , שיתומחר בהתאם, בניגוד למישלין או פירלי.

בכל מקרה, מה שלא יותקן בסופו של דבר יהיה ירידה דרסטית ברמה כי פשוט אין טעם להשוות. זה בטח יהיה איזה פאלקן או קומהו או איזשהו זבל שאומרים שהוא הכי טוב והוא אותו הדבר כמו צמיג שהוא Z-RATED והוא הטופ אוף דה ליין של חברה רצינית.

ואני בטח אמור להשתכנע שאני סתם קטנוני.

הצעות,רעיונות? בשמחה.

פורסם

מה המידה?

יוקו A539 הם פשרה מצוינת. דווקא טויו פרוקסס הבנתי שאמורים להיות. גודייר F1 גם אפשרות טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איגל F1 לא מיוצר במידה הזו עד כמה שאני יודע. טויו פרוקסס אני לוקח בכיף אם יש. (אם רק היה SP9000...).

כל השאר- פשרות שלא יגיעו בחיים לרמות הנ"ל.

פורסם
איגל F1 לא מיוצר במידה הזו עד כמה שאני יודע. טויו פרוקסס אני לוקח בכיף אם יש. (אם רק היה SP9000...).

ברוך הבא למועדון...

במידה הזו פשוט אין ש-ו-ם צמיג ראוי. אני מכיר את הבעייה כשחיפשתי צמיגים ל-GTI, פשוט אין במדינה הזאת שום דבר והמעט שכבר יש, לא למידה הזאת. בעסה.

הצעה - לרדת לחתך 50, שם יש כבר גודייר F1 שהם צמיגים מעולים לטעמי (זה מה שהייתי עושה בעצמי, היה והייתי נשאר עם ה-GTI).

פורסם

טוב, זה תלוי כמה כסף אתה רוצה להוציא. למיטב ידיעתי מישלינים באותה הרמה עולים כמעט פי שתיים מ-A539, לכן היוקו הם פשרה דווקא מצוינת. אני אישית (על 185R14) מרוצה מהם בהחלט (כשהם חמים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתמול ברידינג מישהו מכר רביעיית פאלקנים חדשה בדיוק במידה הזאת ב1400 ש"ח.

אולי היום הוא יהיה גם בר"ג, שווה לבדוק.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

חברים יקרים.....

אני לא יודע עד כמה אתם מעודכנים, אבל אני מניח שאתם מעודכנים למדיי...

מאז שלמעשה נפתח השוק לייבוא חלקים חילוף חלופיים, ושבירת המונופול של יבואני החלקים והיצרנים, ניתן (להבדיל מבעבר) לייבא צמיגים מחו"ל!

אישית, אני לקראת ייבוא של צמיגים שבארץ לא קיימים , ובהנחה והיו, לאחר בדיקה, הם היו עולים 2100 ש"ח כל צמיג ! אני קונה אותם בארה"ב במחיר של 108 דולר כל צמיג, ולאחר כל עלויות המשלוח והמכס, מחיר כל צמיג הוא 1250 ש"ח, בדוק. (זה כבר הייבוא השלישי לי של 4 צמיגים לארץ).

אז..עצתי היא...מי שבאמת רוצה להרחיק לכת עם צמיגים ולקנות צמיג רציני, תחשבו על ייבוא אישי, אמנם קצת פרוצדורה, אך זול יותר, משתלם יותר ואוחז יותר את הכביש.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כנראה שאנחנו לא מעודכנים. אני, לפחות.

תקן אותי אם אני טועה, אבל צמיגים, כמו חלקי בלמים, הגה וחגורות בטיחות למשל,

מוגדרים כאביזרי בטיחות ואסורים ביבוא אישי.

לא היתה לך בעייה עם המכס???

למה אתה מתכוון "מאז שלמעשה נפתח השוק לייבוא חלקים חילוף חלופיים, ושבירת

המונופול של יבואני החלקים והיצרנים, ניתן (להבדיל מבעבר) לייבא צמיגים מחו"ל!"

מה השתנה ומתי?

יובל

:turn-l:
פורסם

בעבר היה אסור לייבא יותר מג'אנט אחד חדש או משומש (לייבא אחד כל שבוע, מותר, 4 ביחד, אסור...) וכמו כן הייתה מגבלה על ייבוא צמיגים.

כיום, ניתן פשוט להזמין, זה מגיע בדואר או בחברות השילוח הבינלאומיות השונות, משלמים מכס, וחוסכים 30-45 אחוז על כל צמיג!

מומלץ לייבא צמיגיפ רק עם הם באמת "שווים", אין טעם לחסוך 100 ש"ח על צמיג שעולה בארץ 400 ש"ח, אך כשזה צמיג שעולה בארץ 2100 ש"ח ואני מייבא כל אחד בקצת מעל חצי מחיר זה משתלם...

חשוב לבדוק מראש את עלויות השילוח, אם אתם לא ממהרים, תמיד מומלץ לייבא דרך הים, חסכון נוסף של עשרות(!) אחוזים ממשלוח אוויר.

אשח לתת עוד פרטים למי שירצה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...