Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לאוטו מה לבחור???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכונית פיאט פונטו ספייס אני צריך להחליף לה 4 גלגלים יש לי אפשרות להשיג צמיגים מחברת ROCHEMP (משהו כזה) ב 202שח' לצמיג ויש לי אפשרות לאליאנס ב 200שח' לצמיג מה עדיף???

כמו כן בעיקרון יש לי רק בלאי בשני הצמיגים הקדמיים שחיקה צידית האם זה כבר אומר לי שכנראה זה איזון פרונט??

פורסם

אני החלפתי ל 4 קלברים ב 1000 ש"ח , לדעתי עדיפים על התוצרת אשר רשמת.

לאחר מכן לך עשה כיוון פרונט בדחיפות.

פורסם

למידה של הפונטו שלך (אם אני לא טועה 165/65/13) המחירים לא גבוהים, וחבל להשים צמיגי זבל.

להרבה פונטו יש Dunlop sp-10 ושמעתי הרבה אנשים שמרוצים מהצמיג. כדאי לך לבדוק אופיות יותר טובות מאליאנס ומצמיג עלום שם המיוצר במדינות עולם שלישי, אחרי הכל, מדובר בקשר היחידי שלך לכביש, לבטיחות שלך, ולחיים שלך. במיוחד עכשיו בחורף.

עריכה: הבט בקישור הבא, הצמיגים המסומנים בירוק הם הטובים ביותר. בחר את המידה שלך ואז לאחר מכן יופיע לך עוד מסך, תבחר באפשרות הראשונה.

http://www.tyres-online.co.uk/

פורסם

בקורולה שלי החלפתי גם לפני זמן מה-

היו 4 אליאנס "ירוקים"- האמת הם "מחליקים" , מרעישים בסיבוב גם במהירות נמוכה.

על כביש רטוב הם מחליקים בבלימה במהירות.

מקדימה החלפתי עם הזמן ל 2 של פאלקן, מרגישים הבדלים, יותר טובים בבלימה, לא משהו משהו, אבל טובים יותר.

אליאנס לא טובים לדעתי.

I30 CW

פורסם

איזה שטויות KLEBER כלל לא מתאימים לתנאי מז"א של הארץ היחידים שמחזיקים מעמד הם כמובן האלייאנס ..

פעם אחת אתם רוכשים חומר מתאים לשמש הלוהטת כאן

פעם שנייה אתם יוצרים עוד מקומות עבודה

רק להשכלה כללית אלייאנס מייצרת צמיגים עבור רכבי מרצדס רק בשם אחר

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

מה בנוגע לאחיזת כביש סבירה, גם אותה אליאנס נותנת? אליאנס טובים לדבר אחד שימוש ממושך ותו לא. YEAH RIGHT חומר מתאים לשמש הארצישראלית, אני גם בטוח שיושבים באליאנס ומתכננים את הצמיג במיוחד במיוחד לעמישראל.זה שהם מיוצרים בארץ לא עושה אותם לטובים.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

בוא תאיר בפני תחת איזה שם בדיוק אליאנס מייצרת למרצדס...שנדע פשוט ונשכיל

ואלה שחיים בסרט שבגלל שזה כחול לבן זה מתאים לארץ צאו מהסרט הזה תחזירו אותו לספריה

פורסם
אני החלפתי ל 4 קלברים ב 1000 ש"ח , לדעתי עדיפים על התוצרת אשר רשמת.

לאחר מכן לך עשה כיוון פרונט בדחיפות.

ח*ה צמיג

אצלי החזיק בקושי שנתיים וחצי 50K

לא אוחז

מרעיש

נגמר מהר

YOKOHAMA מעולים ולא יקרים(S306)

פורסם

אליאנס קקה של צמיג. מנסיון באיביזה: נוחות נסיעה נוראית, הצמיגים כמו בלוקים, אחיזה בינונית ומטה, בקיצור עזבו אותכם. יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות. היוקוהמה s-306 מורכב על הרכב של אחי כבר 4.5 שנים ורק לפני חצי שנה התחילו להתייבש. אוחזים מצויין, אחי מאוד מרוצה.

מומלץ בחום, גם לא יקר.

פורסם
מה זה ה s306 ? דגם מסוים? קיים בכל הגדלים?

דגם.

מידות - תבדוק באתר של יוקוהמה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בוא תאיר בפני תחת איזה שם בדיוק אליאנס מייצרת למרצדס...שנדע פשוט ונשכיל

ואלה שחיים בסרט שבגלל שזה כחול לבן זה מתאים לארץ צאו מהסרט הזה תחזירו אותו לספריה

למי קראת תחת ? חחח :wink:

ברצינות עכשיו .. לשם שינוי אני יגלה לך תחת איזה שם אליאנס מייצרת למרצדס:

1 .TOPSTAR

2.EVERST

רוצה לשמוע עוד משהו הם מייצרים גם עבור GOODYEAR תחת איזה שם אתה שואל ....

אני יקל עליך הפעם תחת (שוב פעם תחת) השם GOODYEAR ..

ממליץ לך לבקר במפעל אליאנס

נסיעה טובה :wave2:

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

המידה שלך היא 185/70/14.

ולא כפי שנכתב כאן.

לגבי צמיגים:

מיום שהחלפתי צמיגים ברכב שלי (זהה לשלך) עליתי במידה משיקולי איכות צמיג.

עליתי ל 185/60/14.

קניתי FALKEN 512 ZE. מרוצה מאוד.

אם אתה רוצה הסבר מזורז בנושא תשלח בפרטי.

בכל אופן - אל תקנה אליאנס ושאר ירקות.

הצמיג זו נקודת החיבור שלך לכביש.

תשקיע עוד 50 שקל לצמיג ותקנה משהו יותר איכותי.

זה החיים שלך בסופו של דבר...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...