Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וויכוח עם חבר הוביל לשאלה :

האם לדוגמה במכוניות עם שני אגזוזים כלומר אגזוז בכל צד של הטמבון כמו מוסטנג, או מזדה 6 החדשות 2300 ראיתי שייש להם שני אגזוזים או דודים מאחורה.

השאלה שלי היא האם יוצא צינור אחד מהסעפת ובסוף הצינור מיתפצל לשניים ?

או שמהסעפת יוצאים שני צינורות עד לטמבון האחורי?

אני יודע שיש כאלה שמוסיפים עוד יציאה שבתכלס לא מחוברת לכלום כלומר ליופי.

לחבר יש קורסיקה (3100) והוא רוצה שתי אגזוזים (ולא ליופי) השאלה אם הוא צריך להחליף מהסעפת ? או מאמצע הרכב לחלק את הצינור לשניים?

תודה רז...

פורסם

בזמן האחרון כולם מתווכחים עם חברים....!

חלקם על דברים ענייניים וחלקם על:

אם הצבע של האוטו כחול, זה כחול שמיים או כחול בקבוק?

פורסם

האפשרויות שלו הן או זוג מפלטים,אחד מכל "אגף" של צילינדרים עד המשתיק או לחלופין למזג את שני הסעפות לצינור אחד גדול יותר.

עדיף שניים קטנים יותר,פחות חשש למכות מפסי האטה או בעיות של מציאת נתיב נקי להעברת הצינור בקוטר גדול.

ישנה גם פחות הפרעה בפעימות הפליטה כתוצאה מההפרדה של שני אגפי הצילינדרים.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

זה תלוי בתצורת המנוע וגם לא תמיד.

במכוניות שהן לרוב תוצרת אמריקה ויש מנועי V יש סעפת בכל צד שהולכת עד הסוף, לכל אחת ממיר(בחדשות) דודים וכו'.

יש מכוניות שזה מתחבר ישר איך שנגמרת צנרת הסעפת ואז מתפצלת חזרה באזור הסרן, מתלים אחוריים.

יש מכוניות שהן לא בעלות מנוע בתצורה V ואז הסעפת ממשיכה עד אזור הסרן ושם מתפצל.

לרוב קוטר הצנרת יהיה בעל יחס כלשהו למס' הצלינדרים מהם הוא מפנה את הגזים ולתצורת המנוע ולאופיו.

מקווה שלא סיבכתי.

פורסם

אני רציתי לעשות אגזוזים לשני צידי הרכב אבל אמרו לי שלצד ימין זה לא חוקי ורק לצד שמאל וגם זה שינוי מרכב!!

זה נכון?

יקי!!!

פורסם
אני רציתי לעשות אגזוזים לשני צידי הרכב אבל אמרו לי שלצד ימין זה לא חוקי ורק לצד שמאל וגם זה שינוי מרכב!!

זה נכון?

תגיד להם שיחפשו אותך אני עשיתי להרבה רכבים והם עברו טסט בלי שום בעיה.

בניתי הרבה מערכות חלק מהם החל מהסעפות 2 צינורות עם דודים בדרוג עד הסופית וחלק מפוצל באמצע וחלק מאחורה הכל אפשר.

בכל רכב צריך לתכנן מערכת שתתאים למרכב מבחינת מיקום ונפח מנוע :-)

• תוכן חדש...