Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה שקרה... עשן לבן מהמנוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!,

אחרי שנתיים שהמדינה החליטה לנתק לי את הקשר עם האוטו ועם הפורום.... חזרתי פחות או יותר...

ובהחלט כיף לראות שהפורום עוד חי ונושם !!!!

בכל מקרה,

יש לי שאלה קטנה, שמענין אותי לדעת...

לפני מספר ימים נסעתי עם האוטו (205) לטיול בצפון, במהלך הטיול נסעתי בכביש עפר כלשהו ( דרך קרן הכרמל... למי שמכיר ) בכל מקרה, במהלך הדרך שאמורה לההיות לכל סוגי כלי הרכב, היתה עליה די קשה עם הרבה בורות ב"כביש"... בכל מקרה, התחלתי לעלות בדרך, באיזה שלב נתקעתי מעט, שילבתי לראשון ונתתי הרבה גז... מה שגרם לצמיג לפרפר ולאוטו להשאר במקום....

הענין הוא, שפתאום מהמקרה הזה התחיל לעלות לי עשן לבן מהמנוע... בכמות יפה!...

באוטו רגע כיביתי מנוע ונתתי לאוטו להתקרר...

לאחר שהפסיק העשן לעלות פחות או יותר המשכתי נסיעה, וכל פעם שהאוטו התאמץ יצא שוב עשן לבן...

לבסוף האוטו קיבל מנוחה של שעה וחצי - שעתיים ... וחזר לתלם... ועד היום "לא נבחר שוב אפיפיור"...

ככה, אני משאר שהעשן נוצר משמן שנשפך על חלק במנוע... כי לצערי יש לי מעט נזילות מהמנוע...

אבל השאלה, מה גרם לזה לקרות דווקא בהילוך ראשון שנתתי הרבה כוח ?

אני מאמץ את האוטו הרבה יותר על אספלט.... ודווקא פה זה קרה... וחשוב לציין שלא השתגעתי עם הגז בהילוך ראשון.....

זהו בערך, קצת בילבלתי... הסתבך לי באמצע... מקוה שהבנתם....

ועוד שאלה קטנה,

פוליש?... כל כמה זמן מומלץ ?... יש "סכנה" כלשהיא לצבע אם אני עושה פוליש כל שנה \ שנתיים ?...

תודה רבה!,

שנה טובה....

ניר.

פורסם

אם אתה משער שהאזור של העשן הוא משמן שנשפך באזור המנוע ,ברר קודם למה יש נזילה.

כשהחלפתי אטם למכסה שסתומים ,נשפך באזור בטעות קצת שמן והאוטו עישן כמה ימים מאזור מכסה המנוע,עד שכולו התאדה.

אני מקווה שזה מה שקרה אצלך ואם זה ככה זה שום דבר.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אתה צריך להחליף אטם ראש מנוע.

בקיצור להכניס את האוטו למוסך כמה שיותר מהר.

יוגב

איך אני אוהב כאלה הצהרות ...

וכן, תסביר לי למה ?...

במצב כזה הרי כל הזמן היה עולה לי עשן ....

בכל מקרה, קצת להבהיר את השאלה, יכול לההיות איזה שהוא מצב שהמנוע מתאמץ בהילוך ראשון גורם לשמן לעלות ולצאת בלחץ יותר גבוהה וכתוצאה מזה נגרם ה"עישון" ?....

פורסם

לחבר שלי זה קרה שהוא אימץ את האוטו ויצא לו עשן לבן גם מהמכסה מנוע אבל בסוף התברר לנו שזה מהקלאץ' שנשרף לו !

ובקשר לנזילות זה כבר אני לא יודע לענות לך מקווה שיענו לך בהקדם :)

יקי!!!

פורסם

בדרכ המנוע מתחמם ובגלל הסלד החום מתפשט הרבה יותר ושורף משקעי שמן כאלה ואחרים על המנוע, כמובן שיש לאמת זאת, תופעה זו יכולה להיות גם עם מנועים חדשים. אם אין שינוי לרעה בתגובת המנוע והכל כפי שהיה (מים ושמן) אז הכל בסדר

דווקא בהילוך ראשון כי ידוע שנסיעה ממושכת בהילוך ראשון מזיקה ומאמצת ומחממת את המנוע.

כל זה זה תרחיש מסויים ובגדר השערה, כמובן שיכול להיות משהו אחר ולכן כתבתי שיש לאמת את הדבר

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לפעמים כשהאטם לא חדש והמנוע מתאמץ בורח שמן מאטם הראש והריח של שמן שרוף , תבדוק שלא ממשיך לנזול .

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

• תוכן חדש...