Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיתי כיוון פרונט אבל....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת השבוע עשיתי כיוון פרונט, ולא הייתי מרוכז במה שהבחור עשה, כי הייתי בטלפון לאורך כל הכיוון ולא הסתכלתי כל כך, רק ראיתי שהוא חיבר לכל גלגל מתקן, והיה רשום איפשהו לייזר...

מה הוא עשה? ואיך הוא כיוון בדיוק?

איך עושים את זה?

פורסם

בד"כ יש ברגי כיוונון מיוחדים בחיבורי המיתלים לשלדה שמשחקים איתם כדי להגיע לכיוונון הרצוי לפי נתוני היצרן לרוב או אגרסיביים יותר למי שמעוניין בשיפור התנהגות הרכב.

חבל שלא קראת את המאמר שלי על מיתלים ואחיזה לפני כן, יכולת ללמוד ממנו כמה דברים כיוונון פרונט ואפילו לייצר שינויים קלים לטובה ברכבך ע"י מעט מאוד ידע ובלי שום תוספת כסף למעלה ממה ששילמת.

אגב, אם חשבת לשניה ללמוד כדי לבצע בעצמך במועד מאוחר - שכח מזה, יש מכשור מיוחד לנושא שאין לך.

מוטי

פורסם

קודם כל תודה... דבר שני כבר מזמן קראתי את המאמר שלך ואת כולם למעשה...

לא חשבתי בכלל ללמוד כדי לעשות לבד, פשוט ממש מעניין אותי ללמוד דברים חדשים ואני לא יכול שלא לשאול ולהציק שיסבירו לי... זה מטריד אותי מאוד!

ותודה שוב...

פורסם

ארז, אתה מושך אליך אש:arrow::onfire: כיום במכון "פרונט ממוחשב" מעמידים את הרכב עם הגלגלים הקדמיים על צלחות צפות, אותן משחררים אחרי משיכת בלם היד.

מרכיבים על כל גלגל מתקן הנאחז עם בורג הפוך בקיפול הפנימי של ה"ג'אנט". כל מתקן כזה שולח קרך אור א"א (לא לייזר) אל בן זוגו באות צד. הקרן הקדמית נקלטת באחורית ולהיפך . הנתונים מגיעים למחשב בו הזינו את נתוני הרכב במדויק. אם יש סטיית גלגלים(שפור) הרי יכוונו את התפוחים , תוך שמירה על מרכזיות ההגה. אם יש הבדל במרחקים בין הגלגלים צד ימין לעומת צד שמאל. ברכבים ,בהם יש אפשרות לכוון דרך מוט הפיתול (אנטירולי), יפתחו את הברגים הקושרים אותו למשולש ויוסיפו או יגרעו מעין טבעות חצי פתוחות , אשר לכל אחת מהן, רשום עוביה.

ברכב שלך אין אפשרות כזו, לכן משחררים את כל הברגים התופסים את הגשר הקידמי למרכב, יזיזו לכוון הרצוי , עד איפוס על המסך וינעלו הכל בחוזקה.

יש עוד כיוונים אשר אינם רלוונטיים לBX וקסנטיה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
למה לא רלוונטיים לקסנטיה ....?

איזה כיוונים?

אני לא בטוח במונחים בעברית. אך מדובר בכיווני זוויות תקיפה וכינוס.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...