Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סאבים לקחת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה 2 סאבים עם אר אמ אס נמוך (גג 200) 12 אינטש + תיבה כפולה מקורית עם פורט אני יכול להביא ב-1000 שקל ?

יש לי מגבר לאנזר 430 שכל יציאה זה 125 אר אמ אס

כל סאב יקבל יציאה אחת מהמגבר בגלל זה אני רוצה אר אמ אס נמוך כדי לנצל את הסאב

פורסם

למה?

למה אתה חייב שני סאבים,

אתה חושב שאם תגשר את שתי היציאות ותביא סאב של 300-400RMS,

לא תקבל הרבה יותר עוצמה? נוסף על המקום בבגאז?

אם לא מחפשים עוצמות, עדיף להשקיע בסאב אחד איכותי מאשר שניים מעפנים.

Race Smart

פורסם

אתה צריך סאב DVC

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אחד בגישור יהיה חזק יותר מאשר 2 לכול ערוץ.תמיר

פורסם

אני רוצה 2 סאבים

כרגע יש לי סאב אחד של פיוניר 800 וואט 400 אר אמ אס והוא מקבל 2 ערוצים בגישור

הסאב לא נשמע חזק כמו שאני רוצה גם אחרי כיוונים אצל מתקין

לעומת זאת שמעתי סאבים הרבה יותר חלשים שנשמעו הרבה יותר חזק

פורסם

תחליף הגברה הסאב הזה קרנפון לא קטן - רק שאתה צריך לתת לו 400 RMS אז הוא יתחיל לזוז כמו שצריך

אתה נותן לו 250 RMS ולא מדגדג לו את הפיטמה...וכל סאב גם של 200 RMS עם 125 הוא לא נפתח בכלל

פורסם

אין לי מגבר של 400 אר אמ אס ובגלל זה אני רוצה סאב נמוך גם של 150 אר אמ אס

אבל אני מאמין ש-2 סאבים שכל אחד מהם הוא 200 אר אמ אס וכל אחד מהם מקבל 125 אר אמ אס

ישמע הרבה יותר טוב מעכשיו

פורסם

אז אל תאמין

אתה לא חושב נכון -

כי אני בספק ענק אם המגבר שלך באמת נותן 125W RMS בוא נצא מתוך נקודת הנחה של סטית הצהרה נגיד שהוא 100 נגיד....זה נמדד ב14.4V

אז נגיד ב12.8\13.5 וולט שיש לך ברכב הוא מוציא 85W RMS (נגיד) עם 85 וואט אתה רוצה להרים סאב ? מיילא בגישור זה כפול 4 (כי זה כפול 2 ושוב בגלל התנגדות פוחתת) אז נגיד שהספק לא יצליח לתת לך כפול 4....תקבל 200 וואט RMS....עם זה אתה יכול להרים סאב...עם עם 80W לא מרימים סאב נקודה !

אגב אמרת שאתה רוצה להשקיע 1000 שקל, ? תוסיף עוד 300, תביא פאנטום מונובלוק...ותראה איך הסאב שלך פתאום מתחיל לרקוד יפה הרבה יותר....שאגב בעתיד תוכל להביא בעוד 300 שקל עוד פיוניר כזה...ולהוריד את המגבר ל2 אום כי זה מונובלוק.....ואז העוצמה עדיין תספיק לך ואתה תאדה את החלונות מהמקום

פורסם

אתה מבקש תשובה שלא קיימת

אתה רוצה המלצה ל2 סאבים עד 1000 שקל שיתנו לך יותר עוצמה מעכשיו

ה2 סאבים היחידים שנכנסים בתקציב זה לאנזר

אבל הם לא יתנו לך יותר עוצמה וגם אם כן עסקינן בזוטות

פורסם

אני מסכים עם עתיד , [לא יתנו עוצמה כי המגבר שלך יהווה מאין "צוואר בקבוק" שיקטול ויסרס את מה שהלאנזרים נולדו לעשות!]

חבל על הכסף.

איך שאומרים . תדאג להכל [תזרע זרעים תדשן תשקה כמו שצריך] כדי שאחרי זה תקבל את התמורה המלאה מהכל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...