Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם שלדה פתרונות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח

אולי יונדאי סיוויק

ואני רואה הרבה כאלו בחדרה יונדאי עם סמלים של הונדה חח

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
CTI...:roll:
יש CTI בשוק פה ושם...

הוא לא עד כדי כך נדיר כמו גולף GTI דור 1 למשל....

צריך לבדוק את ההשלכות של השאסי ואם תוקן כהלכה. אני אישית הייתי מתרחק.

גם ככה הרכב הזה הוא בור ללא תחתית אם לא היה שמור כמו שצריך (וגם לפעמים אם כן היה שמור כמו שצריך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה העיניין אייל מצאתי אחת מדונדשת...כלומר גג חדש מהקופסא! המנגנון החשמלי פועל!.דשבורד שלם, מנוע מיבוא חדש ועוד כל מיני תופינים... לכן "נדיר" נאמר יותר לגבי מצבה...ולא לגבי הימצאותה...למרות שלא נשארו מספר רב של CTIים בארץ.

פורסם
זה העיניין אייל מצאתי אחת מדונדשת...כלומר גג חדש מהקופסא! המנגנון החשמלי פועל!.דשבורד שלם, מנוע מיבוא חדש ועוד כל מיני תופינים... לכן "נדיר" נאמר יותר לגבי מצבה...ולא לגבי הימצאותה...למרות שלא נשארו מספר רב של CTIים בארץ.
רק עכשיו שמתי לב שהרכב בכלל עוד לא נבדק...

במידה ואין לו שאסי, הוא שווה מעל המחירון.

בכל מקרה, יש דרך פשוטה לעשות אלימינציה בנושא שאסי : בקש התחייבות מהמוכר, אם הוא מסרב, יש לך שאסי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל הוא טוען שהוא לא לקח את הרכב לבדיקה לפני שקנה אותו...אני הולך על האפשרות הגרועה ביותר ...לצורך העיניין נגיד יש שאסי..כמה מסוכן זה יכול להיות? כמה זה יגביל אותי מבחינת נסיעה.

איזה פגיעות שלדה הן כדין הרכב מת...

איזה פגיעות שלדה הן כדין הרכב עוד בסדר (יחסית..)..

פורסם

במקום לדבר באוויר, קח את הרכב לבדיקה ותעלה את התוצאות לפורום בהקדם האפשרי.

אני אנסה לעזור לך כשאני אראה את התוצאות, אבל סה"כ יש אנשים שמבינים בCTI הרבה יותר טוב ממני ,

כי הרי מעולם לא הייתי בעלים של אחת כזאת.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...