Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני:

האם אתה מכיר את הקיצור ctrl+enter?

הקיצור הזה בעצם משלים את ה-WWW בהתחלה ואת ה-COM בסוף (אפשר לרשום רק YAHOO ואז את הקיצור ע"מ להשלים את הכתובת, למשל).

יכול להיות שהדפדפנים שלך מוסיפים את הקיצור לבד מאיזושהי סיבה.

פורסם
ניסית לשנות את הפרמטרים של החיפוש ברג'יסטרי?

יש בשירשור ששלחתי לך איך לעשות את זה ע"י KEY ברג'...

גילי

כן, הכנסתי אותם ל-REG... לא עזר

רוני:

האם אתה מכיר את הקיצור ctrl+enter?

הקיצור הזה בעצם משלים את ה-WWW בהתחלה ואת ה-COM בסוף (אפשר לרשום רק YAHOO ואז את הקיצור ע"מ להשלים את הכתובת, למשל).

יכול להיות שהדפדפנים שלך מוסיפים את הקיצור לבד מאיזושהי סיבה.

כמו שאמרתי זה לא רק זה, יש אתרים שהוא סתם לא נותן לי להכנס אליהם. זה מאוד מוזר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נסה עוד תוכנות למציאת ספייז למינהם:

CWShredder

Microsoft AntiSpyware

HijackThis

לגבי האחרונה - היא יוצרת קובץ לוג, שאותו ניתן להעתיק לפה (וגם להוריד משם את התכונה עצמה) והאתר מפענח את הקובץ ונותן לך סקירה לגביו, סכנות ומה ניתן וכדאי להסיר.

מקסימום תסיר את דפדפנים לגמרי (כולל מחיקת הספרייה לאחר UNINSTALL) ותתקין מחדש. אם כי הדבר לא יפתור את הבעייה במידה והבעייה היא ממקור חיצוני (SPYWARE).

פורסם
אייל, איפה אפשר להוריד את האנטי וירוס הזה.?

אם תוכל לצרף קישור אני אודה לך.

אני מת להפטר מהנורטון הזה..:?

אור.

תוריד באימיול ( להתנסות כמובן, אנחנו לא רוצים לעודד כאן העתקות לא חוקיות :wink: )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני ממליץ על אנטי וירוס AVG 7, אנטי ווירוס מעולה שלא מבזבז משאבי מערכת. כמו כן אני ממליץ על KASPERSKY אבל הוא יחסית כבד, לכן הכי מומלץ ה- AVG. היה לי נורטון ולא הבנתי למה המחשב זוחל, מאז שנפטרתי מנורטון אנטי וירוס וסיסטם וורקס, המחשב פשוט טס.

כמו כן בתוכנות אנטי ספיי אני ממליץ על SPYBOT וגם HIJACK THIS תוכנה מעולה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

AVG7 לא שווה, לא מצא לי אפילו וירוס אחד והטבלאות וירוסים היו מעודכנות והמחשב היה מלא וירוסים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אוקיי, עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר, גם באתרים שכן עולים לי, הם עולים בלי חלק מהתמונות ועם עיצוב דפוק כזה, לפחות בחלקם (למשל יאהו). בחיים לא נתקלתי בדבר כזה... זה גם לא קורה בכולם, קארזפורום למשל עובד לי בסדר גמור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נסה לראות מה הכתובת IP שלהם ע"י שימוש ב NSLOOKUP...

לדוגמא :

אמור לתת 62.219.50.230...

תראה לאילו באמת האתרים. תראה מי ה DNS שלך, אם ה DNS הוא אתה (127.0.0.1 או כתובת ה IP שדרכה אתה גולש) אתה בצרות, אבל יש תיקווה...

נסה לגלוש ל whatismyip.com כדי לברר מה הכתובת IP שלך...

סביר להניח שזה איזה "רגלן" שמזייף את כתובות האתרים ומשמש כתווך, מושך סיסמאות, נתוני גלישה והרגלים...

עריכה: יש תוכנה בשם פרוקסומיטרון, אתה מגדיר אותה כפרוקסי על המחשב, וכך אתה יכול לראות בדיוק מה קורה, לאן זה נישלח וכו'...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה על העצות, אבל זה לא עוזר... אני מקבל את ה-IP הנכון, כך שזה לא זה. כשאני מחפש את ה-IP של אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם, אז הוא באמת לא מוצא את ה-IP שלהם. את הפרוקומיטרון אני לא יכול להוריד כי... אני לא יכול להכנס לאתר שלה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
AVG7 לא שווה, לא מצא לי אפילו וירוס אחד והטבלאות וירוסים היו מעודכנות והמחשב היה מלא וירוסים

באמת? מוזר, שמעתי רק דברים טובים על הAVG.

כנארה שבזמן הקרוב אני באמת אעבור לNOD או ל KASPERSKY.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

חברה כנראה שגם אני נדבקתי באיזה ווירוס. :\ התקנתי KASPERSKY והוא לא מוצא כלום, וכל תוכנות האנטי ספיי ( SPYBOT ו AD AWARE) לא מצאו כלום. כנ"ל גם HIJACK THIS. למישהו יש אולי סיריאל לNOD 32 2.5 כדי שאני אתקין ואנסה להריץ אותו?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

רוני תפרמט וזהו אם זה כלכך מציק לך

למרות שכדאי לך לעבור על האפשרויות בדפדפן לראות מה מסומן לך ב UTF-8

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...