Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו בפורום כאן רכש מכשיר בחו"ל?

האם יש איזה משהו שאני צריך לבדוק בתדרים כדי שאני יוכל לשמוע את הרדיו בארץ?

כל מידע נוסף יועיל, אני לא יודע אם לקנות שם או בדיוטי...

פורסם

לא מומלץ לקנות משם, הרוב אם לא הכל הוא זיוף, ומה עוד שאם תרכוש ויתקלקל בארץ אצל מי תחליף?

לא מומלץ, עדיף בדיוטי או מחנויות אודיו בארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה זה מה שאני יעשה, אכן האחריות זה היה השיקול הגדול שלי ואני גם משער שההבדל במחיר הוא לא אסטרונמי.

פורסם

אחותי חזרה משם לפני כשבועיים, כמו שציינתי כבר הרוב הוא חיקוי זול, ומי שרוצה איכות אין מה לעשות חייב טיפה להשקיע מעט יותר כסף ולא לרכוש בתאילנד.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נכון יש הרבה חיקויים

לא נכון לא הכל חיקויים-אז מי שלא היה שם ובדק את כל החנויות בבנקוק לא יכול לדעת נכון?

אקיצר שני חברים שלי שעובדים בתחום של מערכות סטריאו לרכב כבר כמה שנים במקומות מובילים (רדיו מילאנו...) קנו מאותה חנות בבנקוק,מה שהוביל אותי לחנות שהם רכשו ממנה בקיץ שעבר שטסתי לתאילנד עם חבר.

חבר אחד קנה סידרה 8 לפני שנתיים-אפס תקלות.גניבה אחת.

חבר אחר קנה סדרה 9650 לפני שנחה וקצת-אפס תקלות.גניבה אחת.

אני קניתי 8650 ו9650 כמו כן סט קומפוננטים של אם בי קווארט-אפס תקלות.

בקיצור מומלץ בחום-ניבדק ע"י מביני עניין,ונכון אולי אין אחריות אבל אני מאמין שזה שווה את החצי מחיר.

עדיין לא מעוניינים בכתובת?

רועי

פורסם

כמו בכול מקום יש זיופים עם יש לך ידע ואתה יכול להבדיל מה זיוף ומה לא והמחיר הוא טוב אני ממליץ דווקא כן לקנות נכון שזה בלי אחריות אבל תלוי מה המחיר שאתה קונה אותו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אתה לוקח טוק-טוק מהקאו-וואסאן (הרחוב איפה שכל הישראלים)

אתה מבקש מהנהג(רק אם הוא נורמאלי והוא מבין בדיוק על מה אתה מדבר) שייקח אותך לשוק באן-מור=SIYAEK BANMOR MARKET

זה נמצא ב-Wangburapa , Phranakorn,Bankok

בדיוק בסדר שרשמתי לך-קודם כל השוק ואחרי זה מה שכתוב בשורה השנייה,אם הוא או אתה מסתבכים תגיד לו רק שוק BANMOR.

מרגע שהגעת לשם זה רחוב גדול וארוך,לא תראה שם תיירים בכלל רק תאילנדים מקומיים,כל הרחוב מלא חנויות סטריאו מסריחות לבית או לאירועים-לא מעניין אותך.

מה שכן מעניין אותך זה חנות פינתית שמעל הכניסה שלה יש שלט של פיוניר גדול באותיות אדומות כמובן.

שתבין שהקשר השיראלי קונה מהם-ומוכר בעוד 200-500 ש"ח יותר.

זהו,שתגיע תהיה שם מוכרת קטנה ומעצבנת שלא מבינה מילה באנגלית אז תקפיד להצביע לה על מוצר מהקטלוג , והיא כימעט לא תעשה לך הנחה,תתכונן לזה מעכשיו וזה בגלל שהמחירים שלה גם ככה בריצפה.

• תוכן חדש...