Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הכללתי , תסתכל טוב .

זו הסיבה שהדגשתי את זה , אבל כנראה שזה לא עוזר , אז אני אעזור לך :

לגבי דעתי על המתנחלים ( הקארוונים ) היא שהם...

כי אין מה לעשות והצד השני ( לא כולם . אז תפסיקו לעשות פוזות ) בחר בדרך אלימה...

אל תיתממו . נכון , לא כולם ככה , אבל אל תגידו לי שהחשש שלהם לא מוצדק .

ד"א , המילה בן זונה כבר נאמרה בכל מאמר , שיר וכו'...

אני יכול לתת דוגמאות .

זה לא שאני אומר שאמא שלו לוקחת כסף על עבודת יחצנות בייתית אלא שהוא "לא בסדר" ואני עדין .

ואפרופו צבא ,

לא רציתי להיכנס לזה , אבל אם התחלת ,

אני שירתתי בגבעתי , לוחם בהתחלה , עד שנפצעתי בכתף .

כיום אני עם 15% נכות בכתף ( ו 70% בראש)

הייתי בלבנון ובהרבה חורים במדינה שלנו .

למה אני צריך לתרום והפינגווינים לא ?

למה לוחם צריך לשמור על הבחורצ'יק החמוד עם הקארוון ?

למה ?

אני עוד מילא . אבל לקחת בחורצ'יק נשוי שם משפחה ולזרוק אותו על גבעה וקראוון...

יש סיבה למה אני עצבני . ובצדק .

אין לי בעיה ( אישית ) 9 עם אלו שגרים ביישובים כו גני שומרון וכו' אלא עם אלו שבקארוונים .

חוץ מזה , הנושא עכשיו זה לא אני , אז נפסיק עם זה .

זה הורס את השירשור . שלך לי ה"פ אם תרצה לתקן אותי . בכייף .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הכללתי , תסתכל טוב .

למה לוחם צריך לשמור על הבחורצ'יק החמוד עם הקארוון ?

אני עוד מילא . אבל לקחת בחורצ'יק נשוי שם משפחה ולזרוק אותו על גבעה וקראוון...

אין לי בעיה ( אישית ) 9 עם אלו שגרים ביישובים כו גני שומרון וכו' אלא עם אלו שבקארוונים .

גם אתה מאלה שמעדיפים שצבא מצרי ישמור עליו?

זה לא משנה במה הוא גר,כל עוד המדינה לא מפנה אותו משם צרים לשמור עליו כמו על כל אחד אחר...תאמין לי שהרבה חיילים היו מעדיפים לשבת בגבעה עם אויר צח וקארוון,לפתח קשרים עם המשפחה(ואל תגיד שזה לא קורה)מאשר לשבת בציר פילדלפי...

מזל שאין לך בעיה עם אלו שגרים ביישובים,להזכירך כל ישוב התחיל מקראוון...

פורסם

הנה התחלנו עם גלגול העיניים.

כל פעם שמישהו בעל דיעה הפוכה לשלכם מעז לפתוח עליכם ג'ורה בחזרה , אנחנו מורידים את תרבות הדיון , ומדרדרים אותו לאשפתות. מסכנים . אי אפשר לשמור על תרבות דיון. אמרתי לך קודם בשרשור , התרגלתם לפודלים שמדברים איתכם ברכות , ולכן אתם מזדעזעים כאשר מישהו מעז לענות לכם (טוב , לא פלא , אחרי שיש הרגל של כמעט 40 שנה , לשלוט על עבדים נקלים , למרר להם את החיים , לנבוח עליהם פקודות , להציק להם - ואין פוצה פה - מה פתאום שמישהו יענה לשליטים הנעלים פתאום ?:evil: ).

כן , השמאלנים הם אלה שמסיתים , מאיימים וקוראים להרג .

השמאלנים ייצרו תמונה כזאת :

רבין-אסאס-ככר%20ציון-1995.jpg

השמאלנים יצרו גם את זאת :

who1.gif

או זאת ?

sharon04a.jpg

(קצת קשה לי להאמין שאני מסנגר על שרון , יקיר היישוב היהודי בשטחים עד לא מכבר. איך שגלגל מסתובב...)

שימו לב למאמרים של ארגוני הימין :

http://www.yesha.org.il/katif/index.asp?num=140637

אם קשה לך , בבקשה :

לכבוד ראש ממשלת ישראל אריק שרון,

די לבגידה, די ליהודונות. כאן בפרשת ההתנתקות, עצור!

bullet_arrow.gif כותב תאריך: 12/4/2004

ב"ה

יהודי יש לך הזדמנות בלתי חוזרת להוכיח לעצמך ולכל העולם כי חזרת להיות לעם ה'.

מכרת את יוסף, חטאת במרגלים ולא רצית להיכנס לארץ ישראל; גם בגולה הסגרת את יתומיך לצבא הצאר, בגטאות הסגרת אחים כדי לזכות ביום נוסף של חיים, רדפת בסזון, הלשנת על יאיר שטרן, מכרת את ילדי תימן, הסגרת משתפי פעולה, בגדת בצבא לבנון, התעלמת מפולארד ומרון ארד. די לבגידה, די ליהודונות. כאן בפרשת ההתנתקות, עצור!

אם לא תעצור תבחר במות!

זכור את פרשת הנסיגה מלבנון. מה אמרו המסיגים הבוגדים. מה אמרו ארבעת האמהות? החיזבאללה אין לו דבר עם ישראל, כולו רק שואף לשחרר את לבנון והיום 12,000 טילים מכוונים עד לחדרה.

תסוג מן הרצועה, 12,000 טילים, קאסמי – על, מוזרמי מצרים מכוונים לתל-אביב. ענשך מובטח!

אני לא צריך להזכיר לכם מה העונש המקובל על בגידה , לא ?

תיכנס לאתר הזה :

http://www.shame.co.il/

כולו אהבת ישראל וגדלות נפש . אשמים , מסיתים וסייענים - זה לא רע. אלה ביטויים של תורתנו הקדושה , של סבא ישראל ההומני ואוהב האדם.

ואהבת לרעך כמוך.

איזה כמוך ? יותר מעצמך אפילו.:evil:

ואנחנו עוד מסיתים , אנחנו מתייחסים לחיילים שבאים לשמור על ההתנחלות כמו אבק אדם , אנחנו פוגעים בבני אדם , חיות ועצים - אך ורק כי הם משתייכים לעם הפלסטיני .

המילה בן-שונה זה מה שמפריע לך , מה ?

אבל תורת גזע במסווה של יהדות - זה בסדר.:?

חבורת צבועים.:evil:

פורסם

זה לא משנה במה הוא גר,כל עוד המדינה לא מפנה אותו משם צרים לשמור עליו כמו על כל אחד אחר...תאמין לי שהרבה חיילים היו מעדיפים לשבת בגבעה עם אויר צח וקארוון,לפתח קשרים עם המשפחה(ואל תגיד שזה לא קורה)מאשר לשבת בציר פילדלפי...

לא מעדיף שאף צבא ישמור עליי. מעדיף לא להיות שם בכלל. זה מה שאתה לא מצליח להבין. הגבעות הללו מעניינות אותי כקליפת השום. אין לי מה לחפש שם (אולי בתור תייר , כן - להינות מהאוויר הצח והנוף , ואולי להתחיל לפתח קשרים עם משפחה מקומית. ילדה תאילנדית בת 14 זה בסדר גמור , אז גם פלסטינית בת 17 בסדר בשבילי).

לא כל יישוב התחיל מקראוון. כשמשפחתה של אימי הגיעה לארץ בשנת 52' , והיישוב שלנו שכן על הגבול וסבל מפדאיון כל לילה , הם שכנו באוהלים מתפוררים , לא בקראוונים.

ולא ,הם לא ביקשו הגנה מצה"ל. ואם צה"ל הגיע לשם - אז הוא התקבל בכבוד מלכים , לא ביריקות ובהשחתת גלגלים.

וכן , בפעם ה-40 , אם מדינת ישראל והעומדים בראשה יחליטו שצריך לפנות את המקום , וייתנו חלופה - כולנו נארוז בשקט את הדברים ונגיד יפה תודה.

האינטרס האגואיסטי צר ההשקפה של משפחה כלשהי לא צריך להכתיב את סדר יומה של המדינה.

מי שרוצה כ"כ את הגבעה שם - מוזמן להישאר שם תחת השלטון שיהיה שם , ולחיות לפי החוקים ששם.

ראה מקרה צפון אירלנד , ראה מקרה חבל אלזס-לוריין בצרפת , גרמנים בטירול (אוסטריה) , הודים בפקיסטן ועוד ועוד...

ההבדל המהותי בינינו , שאתה וחבריך רואים בפיסת האדמה הזאת את מהותה וקיומה של מדינת ישראל , וחייבים לכבוש, להתיישב ולספח אותו , ואילו אני חושב שזה עול מיותר על צווארה של מדינת ישראל , הסתדרנו יפה מאוד בלעדיו 20 שנה , ואין לנו שום סיבה לנסות להשתלט עליו בתנאים הנוכחיים.

כל עוד לא תבינו שאין לנו מה לחפש שם - והחיים של כולנו שווים הרבה יותר מקברי האבות - הויכוח יימשך והמדינה תסבול.

פורסם

אוי , די לזיין ת'מוח !

ותבכה עד מחר על השפה שלי , אין מילה טובה יותר לתאר את זה !

מבחינתי שהחמאס ישמור עליו !

מי ביקש ממנו להגיע לשם ?

הוא הלך על דעת עצמו . שישלם .

שלא יצפה שיבואו לשמור עליו !

לצערי , המדינה החליטה אחרת והיא אכן שולחת חיילים .

ותודה שאתה נותן לי 2 אופציות , או שם או בפילדלפי... ( מי אתה חושב שאתה ? )

ד"א , אתה לא מדבר עם איזה ילד , הייתי בלבנון והייתי גם בכושילאמו...

יש אימונים שצריך לעשות .

במקרה של מלחמה , אתה רוצה חיילים בחזית שהם לא מאומנים ?

מי צריך את החלקת אדמה שם , קיבינימט...

שישארו להם .

שילכו לנגב במקום ויפתחו אותה , אם ארץ ישראל כל כך מעניינת אותם .

נ.ב.

אם נעלבת מהטון , אז מבקש סליחה .

אין כוונה להעליב .

אל תשכחו,

פורסם

עד עכשיו עקבתי אחרי מה שנכתב, אבל התלבטתי אם להגיב או לא...

אני רוצה להתחיל בזה שאני מסכים עם כל מילה של שמר, באמת, עם כל מילה, פסיק ונקודה.

בכל מקרה, כמו שמר, אני גם חושב שכל השטחים הללו הם דבר מיותר.

אולי לפני 10-15 שנה לא, היום כן.

ההתנתקות הזאת היא דבר שהיינו צריכים לעשות לפני הרבה, הרבה מאוד זמן.

אתם לא רוצים התנתקות? אין בעיה! אין הפרדה, אין רוב יהודי במדינה יהודית.

וזה בדיוק מה שקורה היום.

חברים, תתעוררו, בני דודינו הם כבר לא מיעוט... ואוטוטו הם הופכים לרוב מוחלט, שאין לנו שום מצב שבעולם לעמוד איתו בקצב אלא אם כן נאפשר ביגמיה(Not on this lifetime).

תשמעו, כואב, באמת כואב. כואב שאנחנו צריכים לעקור אנשים מביתם, כואב שאת קברי משפחתם הם יצטרכו להשאיר מאחור, בשטח שאוטוטו כבר לא שלנו... באמת שכואב. כואב שיהודי יצטרך לפנות יהודי, כואב, באמת, כואב.

אבל לעניות דעתי, עד כמה שמאבק המתנחלים מוצדק, אין שום הצדקה לפסים שהוא גולש אליהם.

המאבק הזה מזמן הפך להסתה.

אומי, נפנף, וכו', אני פונה אליכם:

אתם אומרים שרק מעטים הם הפאנאטים, המשוגעים, אלה שבאמת מסוגלים לרצוח, אתם אומרים שהם מיעוט, שהרוב לא ככה, וכו' וכו'(הבנתם את הפואנטה).

תנו לנו לשמוע משהו אחר!

אני אישית שמעתי רק על חסימות כבישים(ברברי, וחסר כל התחשבות במדינה), נינג'ות ושמן בכבישים, מתנחלים שביצעו לינץ' בצעיר ערבי, מתנחלים שמיידים אבנים לעבר כוחות צה"ל ומשטרה. לא חסר בקיצור.

תראו לי משהו אחר! אני רק שומע על הדברים הנוראיים הללו, אני שומע רק את הצד ה"לא נכון" לטענתכם, תראו לי את הצד הטוב(שברור לי שקיים), שאני לא מצליח לראות ולשמוע, ואל תספרו לי "תקשורת תקשרות, כוחה של התקשורת".

המאבק האקטיבי נגד ההתנתקות מנוהל בידי ברברים ופאנאטים, ותוכיחו לי אחרת.

לפעמים אני פשוט לא מבין, לא מבין מאיפה ההתנהגות הזאת מגיעה.

צר לי, אבל המתנחלים חיים כמו יהודי מאה שערים, הם לא מכירים במדינת ישראל כמדינה יהודית, הם לא מכירים בקיומה, מתנגדים בכל תוקף למרותה.

לקבל כסף והגנה חינם זה טוב ויפה, אבל מה שיש לך חובות אחרות? ולא רק זכויות?

אם אותם מתנחלים לא מסוגלים להבין שהם פוגעים בביטחון המדינה עם ההתנחלויות שלהם, אז מבחינתי גם אפשר לבנות חומה מאחורייהם ולתת לבני דודינו ברצועה שיכייפו עם אמל"חים שונים...

אם יגידו לי היום, ולכל אחד מכם, שקיום ביתו פוגע בביטחון המדינה ובזכות לביטחון שיש לכל אחד מאיתנו, ושיש לפנותו, אני בספק אם מישהו מכם יתנגד(כמובן פיצויים וכו')...

יש"ע היא משאבת כספים. מאיפה מגיע כל הכסף למאבק נגד ההתנתקות?

אין לי מה להגיד, באמת שאין לי מה להגיד.

כואב לי, שאני צריך לשמוע בתקשורת(שמאוד שנואה עליכם), על מתנחלים שעושים ככה ועושים ככה.

ברור לי שהתקשורת לא אובייקטיבית, אבל עדיין, כל מה שאני שומע הוא רע מאוד!

מדינת ישראל צריכה להמשיך הלאה ולהפסיק עם המלחמות סרק המטופשות הללו.

במשך 20 שנה זה היה לבנון, ועכשיו הגיע הזמן לגמור עוד תקופה מיותרת.

מאבק עם הפלשתינים לא יתן לנו כלום, חוץ מבזבוז משאבים ובזבוז חיי אדם.

כמו ששמר אמר כבר, עד שלא נבין שחיי אדם הם מעל לכל, והם הבסיס להכל, אנחנו נשאר תקועים מאחור.

חבל על הכסף, חבל על הזמן, של כולנו.

חקלאות אפשר למצוא במקומות אחרים.

התנתקות תעשה למשק הישראלי רק טוב - צמיחה, תפוקה פנימית יותר גבוהה, התנהגות חברתית יותר נאותה. הכל מתחיל במצב הבטחוני - הכלכלה, החברה - הכל!

ואני יכול רק לקוות, שאחרי ההתנתקות הממשלה שלנו תתחיל לכוון את המיליארדים שהם שוחטים מאיתנו כל שנה, לכיוונים קצת יותר ריאלים, יותר פרודוקטיביים ויותר אטרקטיביים, ולא ליש"ע.

צאו מהאשלייה, ארץ ישראל לעולם לא תהיה בגבולות המצויינים בתנ"ך(שאף אחד לא יודע בדיוק איפה הם עוברים)! לעולם לא! ציבור המתנחלים צריך להבין שאולי בזמנו עבודתו היתה מועילה במעט, אבל היום היא מטרד ותו לא! אין שום הצדקה בהחזקת התתנחלויות הללו.

תחשבו כמה חי אדם היו נחסכים מאיתנו בלי הקוץ הזה, כמה כסף היה נחסך(ואולי מכוון לכיוונים יותר נכונים).

תחשבו על זה טוב טוב.

שמר לראשות הממשלה!

בברכה

שלד

פורסם

שמר אתה כמו האוהדים של הפועל ת"א.

אתה לא באמת אוהב את הפועל, אתה פשוט שונא את מכבי.

אתה מוציא את כל הליכלוכים בארון על הימין, אין ספק אלו ליכלוכים בצבע. אבל, הצד השני לא הרבה יותר טוב.

יאללה, תעשו חיל, אני הולך לעשות פסיכומטרי שיהיה לי בהצלחה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתה מוציא את כל הליכלוכים בארון על הימין, אין ספק אלו ליכלוכים בצבע. אבל, הצד השני לא הרבה יותר טוב.

דניאל.

טעות .

ליכולכים על הימין ?

כיום ממשלת הימין הוא זו שעושה את הפינוי .

אל תשכחו,

פורסם

מי שרוצה כ"כ את הגבעה שם - מוזמן להישאר שם תחת השלטון שיהיה שם , ולחיות לפי החוקים ששם.

ראה מקרה צפון אירלנד , ראה מקרה חבל אלזס-לוריין בצרפת , גרמנים בטירול (אוסטריה) , הודים בפקיסטן ועוד ועוד...

ההבדל המהותי בינינו , שאתה וחבריך רואים בפיסת האדמה הזאת את מהותה וקיומה של מדינת ישראל , וחייבים לכבוש, להתיישב ולספח אותו , ואילו אני חושב שזה עול מיותר על צווארה של מדינת ישראל , הסתדרנו יפה מאוד בלעדיו 20 שנה , ואין לנו שום סיבה לנסות להשתלט עליו בתנאים הנוכחיים.

נכון,אם מתפנים שכל אחד יגור איפה שבא לו אף אחד לא יכריח משהו לצאת או להשאר...כמו שערבי ישראל מקבל את החוקים שהיהודים יקבלו את החוקים שם...

אני וחברי לא רואים את מהותה וקיומה של מדינת ישראל וחייבים לכבוש,לא אמרתי את זה באף מקום והרבה מחברי רוצים לצאת משם...

בצבא מצרי אני מדבר על זה שהולכים להכניס צבא אחר שישמור בין רפיח המצרית לרפיח הפלשתינית שלא יבריחו נשק...חכם...אם מצרים לא היתה רוצה שיבריחו נשק לא היו מבריחים נשק אז לתת להם לשמור על הגבול הזה?שכל הכמויות יכנסו לעזה?

באתר שנתת סך הכל מראים את אלה שתומכים בפינוי...נכון הוא נראה אכזרי אבל גם הפינוי אכזרי...אם הוא יתבצע...עוד כמה שנים יוכלו לדעת בדיוק מי נתן ותמך..."לא נשכח לא נסלח" הרי כולנו יודעים שזה יגביר את הטרור ולא אני אמרתי את זה...גם שרון אומר...

ותבכה עד מחר על השפה שלי , אין מילה טובה יותר לתאר את זה !

מבחינתי שהחמאס ישמור עליו !

מי ביקש ממנו להגיע לשם ?

הוא הלך על דעת עצמו . שישלם .

שלא יצפה שיבואו לשמור עליו !

לא הוצאתי מילה אחת על השפה שלך...

אם משהו הולך למקום שנמצא בשטח מדינת ישראל מדינת ישראל צריכה להגן עליו כמו שהיא עוזרת שהוא באסון טבע בחו"ל...

להיות שם או לא לא אתה תחליט

פורסם
אתם לא רוצים התנתקות? אין בעיה! אין הפרדה, אין רוב יהודי במדינה יהודית.

וזה בדיוק מה שקורה היום.

חברים, תתעוררו, בני דודינו הם כבר לא מיעוט... ואוטוטו הם הופכים לרוב מוחלט, שאין לנותשמעו, כואב, באמת כואב. כואב שאנחנו צריכים לעקור אנשים מביתם, כואב שאת קברי משפחתם הם יצטרכו להשאיר מאחור, בשטח שאוטוטו כבר לא שלנו... באמת שכואב. כואב שיהודי יצטרך לפנות יהודי, כואב, באמת, כואב.

אומי, נפנף, וכו', אני פונה אליכם:

אתם אומרים שרק מעטים הם הפאנאטים, המשוגעים, אלה שבאמת מסוגלים לרצוח, אתם אומרים שהם מיעוט, שהרוב לא ככה, וכו' וכו'(הבנתם את הפואנטה).

תנו לנו לשמוע משהו אחר!

אני אישית שמעתי רק על חסימות כבישים(ברברי, וחסר כל התחשבות במדינה), נינג'ות ושמן בכבישים, מתנחלים שביצעו לינץ' בצעיר ערבי, מתנחלים שמיידים אבנים לעבר כוחות צה"ל ומשטרה. לא חסר בקיצור.

אם יגידו לי היום, ולכל אחד מכם, שקיום ביתו פוגע בביטחון המדינה ובזכות לביטחון שיש לכל אחד מאיתנו, ושיש לפנותו, אני בספק אם מישהו מכם יתנגד(כמובן פיצויים וכו')...

יש"ע היא משאבת כספים. מאיפה מגיע כל הכסף למאבק נגד ההתנתקות?

התנתקות תעשה למשק הישראלי רק טוב - צמיחה, תפוקה פנימית יותר גבוהה, התנהגות חברתית יותר נאותה. הכל מתחיל במצב הבטחוני - הכלכלה, החברה - הכל!

ואני יכול רק לקוות, שאחרי ההתנתקות הממשלה שלנו תתחיל לכוון את המיליארדים שהם שוחטים מאיתנו כל שנה, לכיוונים קצת יותר ריאלים, יותר פרודוקטיביים ויותר אטרקטיביים, ולא ליש"ע.

לפי הגישה שלך לצמצם את המדינה יעשה רוב יהודי כמו שהיה רוב בממשלה לאחר פיטור שרים

אף אחד לא אמר שההתנתקות תעזור לבטחון המדינה,אף אחד!להפך רק אמרו שהטרור יגבר!!

מעניין למה אשקלון פתאום נהפכת לקו עימות?מעניין למה חבר שגר שם מקבל מכתב שמתקינים מערכות לגילוי קסאמים...

מליארדים לישע...כן...כל חודש מוזרמים להם כספים מהממשלה...

אתה רוצה לראות משהו אחר ולא אלימות?צא לשם!לך לשם!תראה איך תתקבל...

לינץ' בצעיר ערבי?היום פורסם שהצעיר הגיע עם סכין לדקור חייל ואז הפנאטים פוצצו אותו באבנים...אם היו מסתכלים עליו מה הית אומר?

רשות השידור לא טוחנת כספים?כל אחד משלם גם אגרה וגם לחברת כבלים לווין ואפילו לא מסתכל בערוץ 1,הבימה לא תוחנת?שאר ההצגות מקבלות מימון?למה שאחרים לא יקבלו?ישע היו מתים לקבל חצי ממה שמגיע להם

פורסם
אם משהו הולך למקום שנמצא בשטח מדינת ישראל מדינת ישראל צריכה להגן עליו כמו שהיא עוזרת שהוא באסון טבע בחו"ל...

להיות שם או לא לא אתה תחליט

השטחים לא מוגדרים חוקית כחלק ממדינת ישראל. יש שם שלטון צבאי, והחוק הישראלי לא חל עליהם.

אין אח ורע למדינה ששולחת כאלו משלחות חילוץ לישראלים בחו"ל, ועדיין הדבר לא נעשה מתוקף חוק או חובה, אלא בהתנדבות של המדינה ושל המעורבים בדבר, אתה רואה את זה כדבר מובן מאליו, ואתה שוגה.

ישנם מקרים רבים בהם ישראלים נכנסים לתוך סכנה ביודעין ולמרות אזהרות, ואז מבקשים את סיועה של המדינה. משרד החוץ מודיע להם, ובצדק, שהוא לא יסייע להם, והם נאלצים לשלם על חילוץ מכספם.

אם המדינה החליטה שהשטחים הם מסוכנים, והיא לא רוצה שתהיה שם, וזה מה שהוחלט לגבי שטחי ההתנתקות, דמך בראשך, ואין למדינה אחריות עליך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפי הגישה שלך לצמצם את המדינה יעשה רוב יהודי כמו שהיה רוב בממשלה לאחר פיטור שרים

אף אחד לא אמר שההתנתקות תעזור לבטחון המדינה,אף אחד!להפך רק אמרו שהטרור יגבר!!

מעניין למה אשקלון פתאום נהפכת לקו עימות?מעניין למה חבר שגר שם מקבל מכתב שמתקינים מערכות לגילוי קסאמים...

מליארדים לישע...כן...כל חודש מוזרמים להם כספים מהממשלה...

אתה רוצה לראות משהו אחר ולא אלימות?צא לשם!לך לשם!תראה איך תתקבל...

לינץ' בצעיר ערבי?היום פורסם שהצעיר הגיע עם סכין לדקור חייל ואז הפנאטים פוצצו אותו באבנים...אם היו מסתכלים עליו מה הית אומר?

רשות השידור לא טוחנת כספים?כל אחד משלם גם אגרה וגם לחברת כבלים לווין ואפילו לא מסתכל בערוץ 1,הבימה לא תוחנת?שאר ההצגות מקבלות מימון?למה שאחרים לא יקבלו?ישע היו מתים לקבל חצי ממה שמגיע להם

ממתי אשקלון בקו העימות ? כפר סבא בקו העימות ? נתניה בקו העימות ?

למה בכלל יש קו עימות ? הטענה שלי היא שברגע שנצא מהשטחים לא יהיה עימות , או לפחות נוכל לשלוט בעימות. ככה גם ת"א וירושלים בקו העימות. בעצם כל המדינה.

כמעט 40 שנה מנסים את הפתרון של לשלוט בשטחים , וזה לא עובד. אולי פעם אחת ננסה את האופציה השנייה ? כולם בערך מסכימים שצה"ל יכול לשעת הצורך לכבוש מחדש את השטחים הללו. אז ממה אתם כ"כ מפחדים ? שחס וחלילה נצליח לחיות לצד הפלסטינים ?

גם אם הצעיר הזה היה בדרכו לדקור (אגב , איפה פורסם ? ב"הצופה" ? האתר של רוטר ? באתר של YESHA (לא אתה, יאשה , אל תתערב :wink: )) - עדיין היתרון הגדול שלנו (או לפחות זה שאנחנו מנסים להשלות את עצמנו לגביו) על הפלסטינים/ערבים וכו' הוא המוסר. תמיד התגאנו שמדינת ישראל היא ההומאנית והמוסרית , והערבים הם הברברים והחיות. את שבויי המלחמה החזקנו בתנאים אנושיים , את המחבלים כלאנו ושפטנו. את אדולף אייכמן , אחד מגדולי הפושעים באנושות - החזקנו ושפטנו לפני ביצוע גזר דין . את דמיאניוק שחררנו לחופשי מחמת הספק.

אז אתה בא להצדיק לי לינץ' , פשוטו כמשמעו , שעשו בריונים פורעי חוק (אגב ,אלה שנעצרו הם בני 18 ו-19 - למה הם לא בצבא לעזאזל ? שיילכו לשרת ולהגן על ההתנחלויות. ייתנו להם להרוג ערבים ברשיון...).

ואם לא אתה מצדיק , אז מועצת הרבנים של ההתנחלויות , המנהיגות הרוחנית המהוללת :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3109100,00.html - לא מגנים. הרי לינץ' הוא בדיוק לפי חוקי התורה. לא ? בדיוק כמו דין רודף.

להקת חוליגנים , ואלה מנהיגי ההתיישבות עאלק...:evil:

רשות השידור טוחנת כספים , ה"בימה" , להבדיל אלף אלפי הבדלות מהגוף המנוון שיושב ברוממה טוחנת כספים. אז מה ? תושבי ההתנחלויות לא מקבלים חצי ממה שמגיע להם . הם מקבלים פי כמה וכמה .

למה הכביש בדרך אליי הבייתה צריך להיות רעוע ומסוכן.

למה כביש 4 מזכרון וצפונה צריך לגבות עשרות קורבנות ? (אולי כי האספלט שהיה יכול להיות מושקע שם הושם בדרך למעלה טיזי ?)

למה הזקנה צריכה למות במסדרון (אהוד ברק כבר מזמן שכח אותה , אבל היא לא התעוררה לחיים בגלל זה) ? אולי כי במקום לשלם על התרופות שלה, שילמו לחייל מילואים כדי שישמור על נחלת נבוכדנצאר ?

השטחים הם עול על צוארה של מדינת ישראל , לא נכס. לא אסטרטגית , לא כלכלית , לא מדינית כלום.

הגיע הזמן שתבינו את זה.

פורסם

דניאל.

אני בכלל אוהד בית"ר.

כלומר אהדתי.

כשזאת הייתה קבוצה ששיחקה כדורגל , אפילו מלהיב לפעמים.

לא מקלט לכמה אלפי קופים גזעניים (ויסלחו לי כל אוהדי בית\"ר השפויים שעוד נותרו איכשהו) וחוליגנים , שנוהמת במגרשים ומחוץ להם , מרביצה לכל מי שמעז להגיד משהו הפוך , משחיתה ומתנכלת לאלה שמנסים לשנות משהו בקבוצה (אני במקום פניג'ל מזמן אורז מזוודות ומתחפף ) .

(אה , גם האחרים לא ממש יותר טובים , ראינו גם קבוצות אחרות , זה הנורמה במגרשים היום , גם במכבי ת"א , מכבי חיפה , הפועל פ"ת - וגם בקבוצות הערביות - סכנין , הפועל ת"א , והאחרות).

דניאל - תבין פעם אחת ולתמיד. אני לא שונא מתנחלים (הפועל) או אוהב ערבים.

בן אדם חרא לגביי הוא בן אדם חרא , אם הוא פולני , רומני , אתיופי , מרוקאי ,גרוזיני , נקבה , זכר , בן 8 , בן 80 , עם זקן , בלי זקן , ערבי , יהודי , ארכיבישוף בוותיקן או השד יודע.

אני לא פוסל מישהו (או אוהב אותו) על סמך השתייכותו לקבוצה מסויימת , אלא על פי התנהגותו.

לצערי לא נתקלתי עדיין אישית (ונתקלתי בלא מעט) במתנחל חובש כיפה שיתנהג בצורה שאני חונכתי והורגלתי אליה.

תביא לי אחד כזה , ואשב איתו לדבר כל היום , ואין לי בעייה להתחבר איתו.

אנשים כמו דב ליאור , זמביש , ברוך גולדשטיין , ברוך מרזל , ברוך שפטרנו ואיתמר בן גביר - הם לא אנשים שהייתי רוצה להיות בחמישים הק"מ ברדיוס מסביב להם.

פורסם
ממתי אשקלון בקו העימות ? כפר סבא בקו העימות ? נתניה בקו העימות ?

למה בכלל יש קו עימות ? הטענה שלי היא שברגע שנצא מהשטחים לא יהיה עימות , או לפחות נוכל לשלוט בעימות. ככה גם ת"א וירושלים בקו העימות. בעצם כל המדינה.

כמעט 40 שנה מנסים את הפתרון של לשלוט בשטחים , וזה לא עובד. אולי פעם אחת ננסה את האופציה השנייה ? כולם בערך מסכימים שצה"ל יכול לשעת הצורך לכבוש מחדש את השטחים הללו. אז ממה אתם כ"כ מפחדים ? שחס וחלילה נצליח לחיות לצד הפלסטינים ?למה הזקנה צריכה למות במסדרון (אהוד ברק כבר מזמן שכח אותה , אבל היא לא התעוררה לחיים בגלל זה) ? אולי כי במקום לשלם על התרופות שלה, שילמו לחייל מילואים כדי שישמור על נחלת נבוכדנצאר ?

השטחים הם עול על צוארה של מדינת ישראל , לא נכס. לא אסטרטגית , לא כלכלית , לא מדינית כלום.

הגיע הזמן שתבינו את זה.

ברגע שנצא מהשטחים לא יהיה קו עימות?תראה לי איש בטחון אחד שאומר את זה

איפה ראית שברגע שנצא משם הזקנה במזדרון תקבל תרופה?

מה קשור הכבישים?הרי בכל מקום שמדברים על כסף לאכיפה מדברים על כבישים אז עכשיו גם ההתנחלויות הפכו להיות אשמות?

יכול להיות שיש מקומות עול על מדינת ישראל,צריך לטפל בהם אבל לא להתקפל אחרי 6000 פצמרים וקסאמים כל עוד אנשי בטחון אומרים שזה רק יגבר...

פורסם

אתה שוכח דבר אחד, מרגע ההתנתקות ומעט זמן אחרי זה כשתהיה להם מדינה מוכרזת שעובדת(אולי), אז תגובה צבאית לירי של פצמרים וקסאמים יהיה לגיטימי לחלוטין, בדיוק כמו שלבנון חוטפת מחה"א.

• תוכן חדש...