Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ארו קינג 90-100 קמ"ש אותו סיפור בלמתי בצורה מאוד מאוד יציבה עצרתי בביטחה...והמשכתי בדרכי, אבל וזה א-ב-ל ! גדול....מה היה קורה אם הייתי בדרך מעט מפותלת לוחץ את האוטו קצת ? מתי שהרכב מתנדנד בין תת היגוי להיגוי יתר שם בדיוק יבוא הבום והוא יכאב

פורסם

לי גם היה מקרה שהתפוצץ גלגל קידמי כשנהגתי על אוטו מסחרי ישן J5 במהירות של 100 קמ"ש! בכביש 4 ואני השתלטתי על האוטו אבל אלו המקרים יותר יוצאים מין הכלל ולא הייתי משחק עם זה. החיים קצת יותר יקרים מכמה מאות שקלים. על תסכים לנסוע באוטו כזה.

פורסם
ת'אמת אני לא יודע אם זה סיכון רציני. לפני כחודש נסעתי בכביש גהה במהירות 70 קמ"ש בערך כי היתה תנועה רבה. הייתי בנתיב האמצעי כדי לעקוף. לאחר כמה דקות ראיתי טנדר לידי ניראה לי זה היה רנו אקספרס. פתאום אני שומע בום כזה קטן, בהתחלה לא הבנתי מה זה, אבל מיד הבנתי שהצמיג האחורי של הטנדר התפוצץ. הנהג לא נכנס להלם, אלא בלם ועצר בצד הדרך בצורה מושלמת. גם האוטו לא בדיוק איבד אחיזה. וזה היה ב 70-80 קמ"ש בערך באוטו שאין לו שום מערכות הגנה מתקדמות (רנו אקספרס להערכתי תחילת שנות ה90' )

תראה, כמו שכבר אמרו כאן הכל תלוי, ואם יש מעט פיתול בכביש זה כבר מסוכן, דבר שני אני לא הנהג היחיד גם אחותי נוהגת, ובמקרה כזה היא עלולה להדביק את הדוושה של הבלמים מרוב לחץ....והתוצאה ידועה.

תאמין לי, אני יעשה טובה לאבא שלי אם אני יחורר לו את הצמיג. כי כמו שכבר אמרו פה, החיים הרבה יותר יקרים מכמה מאות שקלים.

איתמר

פורסם

אז קח את על עצמך. תיקנה בעצמך צמיגים מהכסף שלך ותביא אותם הבייתה.

אני בטוח שבא שלך יחזיר לך את הכסף וגם יסכים להתקין אותם באחד בפנצריות. הוא יבין שאתה רציני ולא סתם מדבר דיבורים באוויר.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

בשנת 91 היתה לי סיאט רונדה 1200 86

באמצע נסיעה בכביש מספר 1 ב-120 קמ"ש התפוצץ לי צמיג אחורי שמאלי

מה שהרגשתי זה רעידןת וקפיצות חזקות-שום דבר שקשור באובדן שליטה-האטתי בצד וראיתי שכל הסוליה שלו התקלפה.

החלפתי גלגל והמשכתי לנסוע לפנצריה הקרובה.

ניצן

פורסם

אם תתקע מסמר בדופן הצמיג - אבא שלך יהיה חייב להחליפו..

אי אפשר (ואסור) לתקן חור בדופן הצמיג..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איתמר,

אני לא חושב שתוכל למצוא סרטון יותר טוב מזה-

נייג'ל מנסל, נהג הויליאמס-הונדה הצהובה\כחולה, מפוצץ צמיג במירוץ האחרון בעונת 86, בגרנד פרי האוסטרלי באדלייד ומאבד כל סיכוי לזכות בתואר האליפות.

שימו לב איך הוא השתלט על האוטו המהיר...

הפנצ'ר

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בשמנו כשהייתה לנו לנסר 91', היא החזיקה 5 וחצי שנים וכ-180K ק"מ עם צמיגי המישלין המקוריים.

הסיבה לחיי צמיגים ארוכים היא תחזוקה עם חומר מגן מהתיבשות והמנעות נהיגה קרבית אוכלת בשר.

אם הצמיג יבש ויש עליו פיצוצי גומי מומלץ מאוד להתחדש עם צמיגים חדשים.

פורסם

איתמר, תיקח את הרכב מההורים וסע לפנצ'רייה. תחליף על חשבונך את הצמיגים. זוג צמיגים סבירים מחברה ידועה יעלו בסביבות 500-600 שקלים (אם לא מדובר על איזה מידה מטורפת עם חתך נמוך). אבא יהיה גאה בך :ladysman:

פורסם

יש בטופ גיר עם אני לא טועה או שאולי זה fifth gear פרק שבו הם מראים מבחנים על צמיגים בין רגיל לאל תקר ובו יש המון סצנות שמראים מה קורה שצמיג מתפוצץ

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...