Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק של super sound

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן , הזמנתי אותו בעבר, הוא לא עבד אז החזרתי אותו , המוצר נראה גרוע, השלט שלו גדול ומסורבל

לא שמעתי איתו דיסקים כי הוא לא עבד כאמור, מנגנון ההכנסה לא עבד טוב

אני מעדיף לשלם פי 2 ולקבל מוצר איכותי שיעבוד כמו שצריך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

נו ואם לך ספציפית זה קרה אז זהו אתה מטיל וטו על החברה ?

כי אני התקנתי ל2 חברים רדיו דיסק של החברה לפני יותר מחצי שנה ואין בעיות ..

לעומת זאת חבר אחד שלומד איתי בבית הספר קנה רדיו דיסק של קנווד ב850 שח[לא זוכר דגם] התקנו לו אותו ולאחר שבוע נידפקה העינית ובעיות עם התצוגה ..בכל מוצר גם באלפין יכול לקרות מצב שבו מוצר חדש יהיה עם פאק בתחילת השימוש..זה קורה אין שום דבר שהוא מושלם.. כל עוד מי שנותן לך את האחריות נותן אחריות כמו שצריך אין מה לדאוג יותר מדיי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אבטחת האיכות בחברה הזאת שואפת לאפס , הם מוכרים בכמויות כל כך גדולות שממש לא משנה לא אם מוצר זה או אחר יוצא פגום , הקלף המנצח שלהם הוא שהמוצר זול ותו לאו.

ומה לעשות שאבטחת איכות טובה עולה גם כסף לחברה ,וזה בא על חשבון העלות של המכשיר בסופו של דבר , אז הם הקטינו את עלויות איכות ההתאמה לטובת מחיר זול משמעותית מהחברות הגדולות

וזה לא רק זה , הערכה נראתה עלובה , בלי ספרון הוראות , עם צמת חוטים שבסופה מחבר שלא מתאים לכלום , ואחרי כל החיתוכים וההתאמות הדיסקים לא נכנסו למכשיר , קרעתי את הצמה בעצבים והתקשרתי לספק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא יודע מה קרה עם הרדיו דיסק שאתה קנית והערכה אצל חברים שלי הכל היה טוב..מה גם יש לי בין היתר מגבר של החברה 4 יציאות עובד כבר שנתיים וניטחן ולא עשה בעיות מעולם..כניראה נפלת על מוצר ספציפי מבאוס..

פורסם

ההשוואות האלה לא במקום לא יעזור כלום במיוחד ברדיו דיסקים,

אסף אתה רוצה להגיד לי שאתה סומך על חברה בשקל ששני ילדים תאילנדים

מרכיבים את המוצרים שלה באיזה בונגלוס לחברה כמו אלפיין?שיש לה בקרת יצור

ואם קורה לך משהו למכשיר יש לך עם מי לדבר?

לקנות מוצר כזה זו כבר בורות לא יעזור כלום עדיף לשלם קצת יותר כסף ולהביא משהו

שיחזיק יותר מחודש.

פורסם

עזוב אני לא יגיב על דבריך. מלאי סטיגמות לא נכונות .

מה שנישאר לי לומר -מה שלא תיקנו -לבריאות שיהיה .

בזה סיימתי להגיב פה ..

פורסם

היה לי את הרדיודיסק הזה.

המסך הפסיק לעבוד אחרי חצי שנה.

לי הוא לא היה נוח לשימוש.השלט דווקא נחמד קצת הרבה כפתורים אבל נחמד.

אבל היתרון שלו שהוא זול.

אז כך בשיקול.

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

לא הוא קנה אותו חדש ולא מחודש . קנה אותו מחנות אמינה שאני לא אזכיר את שמה. מה שכן כשהגענו למקום ולאחר ויכוח קצרצר של 2 דקות החליפו לו את המוצר ..

• תוכן חדש...