Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא. זה אותו כביש, כאשר הנתיב השמאלי מיועד לתנועה הנגדית, אבל אם אין 803 מותר לך לעבור אליו כשמתקיימים תנאים מסויימים.

כדי שיהיה כביש נפרד צריך להיות אי תנועה (פיזי או 815).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

לא. זה אותו כביש, כאשר הנתיב השמאלי מיועד לתנועה הנגדית, אבל אם אין 803 מותר לך לעבור אליו כשמתקיימים תנאים מסויימים.

כדי שיהיה כביש נפרד צריך להיות אי תנועה (פיזי או 815).

לא חולק עליך בהגדרה הזאת, השאלה היא מה לגבי דין עקיפה במקרה כזה,

אני אקצין לצורך ההסבר - אם אני נוסע בכיוון התנועה בנתיב בודד, ורכב שמגיע ממול בנתיב נגדי נוסע רוורס, זה נקרא שאני עוקף אותו מימין? כי שנינו נוסעים לאותו כיוון ואני נוסע מימינו מהר יותר ממנו?

וחזרה למקרה שלנו - אם בעיני הנהג השני, הרכב שלפניו עזב את הנתיב ופונה לדרך אחרת, ובגלל הנסיבות לא עלה בדעתו שהנהג מקדימה מתכנן בעוד שניה לחזור לנתיב, האם אסור לו כרגע לעקוף אותו? מבחינתו הנהג שלפניו עזב את כיוון הנסיעה הזה ללא תכנית לחזור.

אציין שוב שאני לא מומחה ולא קובע עובדות, רק כותב איך אני רואה את הדברים ואשמח לשמוע דעות נוספות.

פורסם

לא. הנהג סטה לנתיב השמאלי מסיבה כלשהי שאינה ברורה לנהג הרכב העוקב. אסור לו להאיץ (תקנה 47(ח)). האם תנסה לעקוף, למשל, רכב שנהגו איבד את השליטה בו?

ב 

הדוגמה שהבאת לא רלוונטית. הרכבים עצמם מכוונים לכינוונים נגדיים, 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיטואציה לא ממש ברורה. יש תמונות מהמקום? של מיקום הפגיעה?

בשביל הנזק שפות״ש מתאר הוא כבר צריך להיות בניצב לנתיב. זה משהו שלוקח זמן, לא פעולה שמפתיעה (הוא מאט, לוקח מעט שמאלה, ואז מתיישר בנתיב לכיוון ימין).

כדי שרכב יכנס בו בשלב הזה, להערכתי זה לא נסיון עקיפה, הסטיה שמאלה היא קטנה ולא מאפשרת מעבר רכב, הנהג צריך להיות בחוסר ריכוז כדי לא להבחין ברכב שכבר בניצב לכביש.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...