Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התרשמות שלי

הרעש של "מכונת תפירה" יותר מוגבר אצלך,לא בהרבה אבל מורגש.

אולי השמן שהגיע עם הרכב בצמיגות אחרת,אולי חסר קצת שמן, צריך למצוא רכב דומה ולהניע באותה טמפרטורה ולנסות לשמוע את ההבדל.

לצערי כנראה שיהיה לך קשה למצוא אוזן קשבת אצל איש המכירות שבעצם סיים את תפקידו (למכור לך) , 

אל תוותר לבינוניות של האנשים מסביב,כנראה שהאינטואציה שלך לא טועה, ויכול להיות שבזכותך יצא בקרוב שמן עם תקן חדש 

פורסם
לפני 21 שעות, yoni2sh כתב:

לצערי כנראה שיהיה לך קשה למצוא אוזן קשבת אצל איש המכירות שבעצם סיים את תפקידו (למכור לך) , 

כן, צודק בהחלט..

במעמד ההזמנה, לא היו רכבים במלאי. אמר לנו להזמין מהר כי לא יהיה. מה גם ששמתי לב שדווקא על הרכב הספציפי הזה לובינסקי לא עושה שום מבצע. משום סוג שהוא. על כל הרכבים שלהם היו מבצעים, ועל זה, שום דבר. גם לא נותנים עליו שקל הנחה בהעברה בנקאית...

ואז אמר שרוב האונייה שצריכה להגיע כמעט מכורה, ויש צבע שחור בלבד.

חיכינו כ-3 שבועות לרכב. 

כשהאונייה הגיע, ביום התשלום המלא , כבר היה מס" רישוי של הרכב. עוד לפני שהתחילו להכין אותו. יש סיבה שהם עושים את זה בשלב כל כך מוקדם ?

בכל הזמן הזה חפרתי לו שיתן לנו את מצלמת ה-PROOF, שגם אחרים קיבלו אותה. [אגב, קשה מאוד להציא משהו מהם].

הוא סירב בתוקף זמן מה, ואחר כך הודיע לי שהצליח להשיג אותה..

את האמת ? חוץ מעניין הרעש, שנשמע רק מבחוץ, קרוב לכנף הקדמית צד נהג, [שאני באמת מקווה שזה המצב, וככה עובדים המנועי\גיר הללו], הרכב מעולה.

בקבוצת המחיר שלו אין לו מתחרים. הוא מתעלה על רובם ב: נוחות, תאוצות, חיסכון בדלק, אבזור רב, ועוד הרבה תחומים.

והיבואן מנצל את זה טוב טוב. 

בקרוב מאוד אעלה כאן סקירה מקיפה על הרכב.

יוסי.

פורסם

אין הנחה כי זה דגם חדש שכבר נמכר במחיר זול ביחס למתחרות.

לגבי המצלמה, לי נתנו בלי שביקשתי, אצלך הנציג היה פחות לארג' נקרה לזה ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא רוצה להלחיץ, אבל גם לי הצליל נשמע מעט חריג. יותר כאילו משהו משוחרר שם מאשר מתחכך. אבל אולי זה בגלל שהוקלט בלל סגור ויש תהודה?

ככה נשמע אצלי, c3 המודל הקודם בחניה מקורה אבל פתוחה. 128KKM. הוקלט עם מכסה מנוע פתוח.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 22 שעות, yulianx כתב:

אין הנחה כי זה דגם חדש שכבר נמכר במחיר זול ביחס למתחרות.

לגבי המצלמה, לי נתנו בלי שביקשתי, אצלך הנציג היה פחות לארג' נקרה לזה ככה.

נכון מאוד. יחסית למתחרות שמתומחרות בצורה הזוויה, ללא שום קשר לשער החליפין של המטבע, הוא נותן תמורה מצויינת.

בסופו של תהליך אף אחד אינו מפסיד כאן. יש "בשר" לכולם.

הכי חשוב, זה לתמחר הכי גבוה שיש. [למקסם רווחים עבור הפראיירים הראשונים].מטרה לגיטימית עבור היבואן, אני מסכים.

אחר-כך, לחכות עוד כמה חודשים טובים, ואם זה לא יעזור, יש "מועדונים". ואם גם זה לא יעזור, יעיפו אותם הצידה. לזירות ה-0 ק"ם, או למגרשי סחר 0 ק"ם. השיטה הזו עובדת כמו מכונה משומנת היטב..

לאחרונה PSA עשו מבצע של "פעם ב-90 שנה".

דוגמאות כמו C3 AIRCROSS או FRONTERA, מחירם צנח בלא פחות מ 10000 שקל. מה עשה מי שכבר קנה ונוסע ? משתתף בצערו.

כל זה היה בלי השטויות האלה: חבר, הוט, ועוד "מועדונים" כאלה מסנוורים..

ומה לגבי ה-C3 ?

ובכן, את ה-"לחם וחמאה" הם השאירו בצד. כי בעזרת תמחור הזווי של יבואנים, ה-C3 הפכה להיות פנינה אמיתית . רכב נגיש להרבה אנשים.

115000 שקל זה מחיר בהחלט קורץ. השאלה אם התמחור הנ"ל ייתן את חדירתו של המוצר לשוק, ללא חשש מהסטיגמות שנבנו עליו במשך שנים..

לאומת זאת, [ולעניות דעתי בלבד, כן?], מחיר שובר שוק לחלוטין של-109990, בוודאות היינו כבר רואים רבבות כאלה על כבישינו.

אבל מי אני ש-אייעץ להם ...

פורסם

מה לגבי הרעש? היית במוסך היום?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 16.6.2026 בשעה 12:02, yossiaviel כתב:

כשהאונייה הגיע, ביום התשלום המלא , כבר היה מס" רישוי של הרכב. עוד לפני שהתחילו להכין אותו. יש סיבה שהם עושים את זה בשלב כל כך מוקדם ?

במערכות היבואן אפשר 'להצמיד' מספר רישוי לרכב עוד בשלב ההזמנה, גם לפני שהאוטו בכלל הגיע ארצה (או יוצר).

וגם אחרי שהמספר הוצמד פיזית לאוטו והונפק רשיון עדיין אפשר להחליף את המספר.

בקיצור, אין שום סיבה לעשות כך או אחרת.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

מה לגבי הרעש? היית במוסך היום?

הייתי .

עשו "ריקול רדום\שקט".

בדיקה וחיזוק מוט מייצב. עם טורק. בודקים ועושים. 5 דקות. אצלי לא היה צורך.

לגבי הרעש ? ובכן אמרו שזה ככה בכל הרכבים. 

"נורמלי. סע לשלום".

פורסם

אצלי בריקול גם לא עשו כלום.

לגבי הרעש זה מה שציפיתי. תהנו מהרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...