Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני איש שטח שמחפש שדרוג. הרכב יהיה הרכב היחידי בבית עם נסועה של בערך 15000 בשנה.

הדילמה היא :

פאגרו מול רקסטון.

אין הכוונה ללכת על מודלים ישנים מאוד אלה על מודל סביר שיתן ראש שקט יחסית לכמה שנים.

מבחינת טיולי שטח , לא מחפש לטפס על מסלעות או מעלות במדבר שישברו את הרכב.

כן , טיולים עד רמה בינונית.

מנסה להבין מה השנתון המומלץ מבחינת הרכבים הנ"ל, עלות תחזוקה ממוצעת ( כן יודע שהסולר יקר היום ).

תודה רבה.

פורסם

בין פאג'רו לרקסטון הייתי ללא ספק בוחר בלנדקרוזר. 

מחפש כזה שמור, עם היסטוריה מתועדת, וקמ סביר. 

גם אם הוא יהיה טיפה יותר ישן משני האחרים הוא כנראה יזדקן הרבה יותר טוב מהם, וגם יימכר יותר טוב מהם כשתרצה להחליף. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הורי מחזיקים 6 שנים פאגרו ארוך (מוגבה ממוגן).

השנה הגיעו לטיפול יקר ראשון (10K), מלבד זאת לא היו תקלות לרכב למיטב זכרוני.

כמו כל רכב שטח, הבלאי מואץ לעומת פרייבט אז נדרשת תחזוקה הדוקה יחסית.

פורסם

ממה שאתה מתאר הפאג'רו של הוריך מטופל היטב.

טיפול יקר אחד לאורך הרבה שנות אחזקה לא מעיד על דבר.

גם שיפוץ גיר אחרי 20 שנים או החלפת מזרקים אחרי 300,000 ק"מ זה בגבולות בלאי סביר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי האישית, כל עוד לא נדרש היתרון של הלנדקרוזר בשטח הטכני (ופותח השרשור ציין עבירות בינונית), אני לא מוצא סיבה ללכת כ"כ אחורה בשנתונים ולכן הייתי הולך על הפאגרו כפי שהמלצתי למקורבי.

פורסם

שאלה אם רכב לשימוש יומיומי ול"שטח קל" כפי שהגדיר פות"ש

באמת צריך בהמת דיזל ישנה ויקרה לתחזוקה,

או שאולי סובארו פורסטר או דצ'יה דאסטר יהיו בחירה עדיפה.

פורסם

כדאי שתיתן כמה מסלולים שאתה מכיר בתור דוגמא. וכמה אתה מתכוון לנסוע ברכב מנהלתית. 

מבין השניים הרקסטון (נגיד 2018) רכב כביש עדיף אפילו שיש לו שלדת סולם, סלון נעים יותר ןחדיש יותר.

אבל בשטח סיפור אחר. הוא נמוך מאוד ומחייב הגבהה . הפג'ארו גבוה יותר ויש לו נעילה אחורית מכאנית שלרקסטון אין.

כך שהפג'ארו עדיף בשטח על אף המתלים הנפרדים לעומת שלדת סולם. ברקסוון תצטרך כל הזמן להיזהר, הפגארו יסע בלי עניינים.

רעיון מחוץ לקופסא קצת -- ניסן פתפיינדר שנמצא בערך באמצע. שלמרות שגם הוא צריך שיפורים זה רכב מוכר פחות והמחירים הרבה יותר נמוכים. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...