Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, phpclub כתב:

מעניין, אף פעם לא שמעתי על זה.

משימת אמא/אבא/חברים - זה בעצם משימות שמישהו אחר בוחר בשבילו ?

כלומר הוא בחר לעצמו טיול ואת האופי של הטיול ?

לא בדיוק.

אלו "משימות" שהוא אמור לעשות עם X כדי בעצם "לתת תוקף" למי שהוא בוחר לעשות איתו את המשימה.
אל תשאל אותי אילו משימות יש. אני לא אחראי...

לפני שעתיים, ntd כתב:

יש איטלקים שייעלבו אם יגידו להם שאוכל איטלקי זה רק פיצה ופסטה.

אוכל איטלקי זה לא רק פיצה ופסטה. זה הרבה מעבר.

אבל היי - אתם המחליטים.

אז אני מניח שבמקרה הזה, בטח תלכו למסעדות הרגילות ותזמינו פסטה ופיצה.

כי אם למשל תזמינו פיצה איטלקית אורגינלית/מסורתית, יש מצב שהבן שלך יתאכזב מהטעם.

במסעדות רגילות/תיירים זה כבר עם השפעות של האמריקאים, ככה שבד"כ פיצה ופסטה זה חצי איטלקי חצי אמריקאי.

והעיקר שתהנו

אבל לא כתבתי אוכל איטלקי, אלא פסטה ופיצה...

• מצחיק 1
פורסם

את פרארי ולמבורגיני אפשר לתפור באותו יום 
יצא לי לעשות את זה לפני כמה שנים

סיור במוזיאון פרארי ואז גיחה למוזיאון של למבורגיני
למבורגיני פחות מושקע מפרארי במקרה הזה

• רעיון טוב! 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• אחראי פורום
פורסם

אבל בלמבורגיני אפשר להיכנס גם לפס ההרכבה שזה לטעמי יתרון מובהק.

אני דווקא בעד שכירת רכב נחמד. הבן שלי גם חובב מוטוריקה והוא נהנה גם ממושב הנוסע.

אני גם חושב שהתכנון עמוס מדי מוזיאונים, הייתי מתמקד בשניים-שלושה ומשאיר זמן לדברים אחרים או סתם נסיעה צפונה יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא מכיר את הבן שלך אישית, אבל מנסיון של הרבה טיולים - הייתי מצמצם לשני מוזיאונים/מפעלי רכב בלבד (בהתאם להמלצות ברשת) ומגוון עם סדנת אומן בתחום אחר (כמו בישול), סיור מודרך מעניין (משהו מודרני ולא היסטוריה של האימפריה הרומית), משחק ספורט מקומי, הופעה חיה, ואולי גם איזו חוויית מסלול קצרה לקינוח.

גיוון ושבירת שגרה הם שם המשחק, כי המוח נכנס מהר מאד למצב רווייה כשהוא חווה את כל השפע הזה לראשונה. כך קרה אצלי כשנסעתי לתערוכת פרנקפורט בזמנו בתור נער - אחרי שלוש או ארבע שעות כבר הפסקתי להבחין בפרטים והמשכתי להסתובב כמו זומבי בין האולמות כדי לסמן וי על הכל 'אם כבר באתי עד לכאן'. לא ממליץ.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...