Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 27.4.2025 בשעה 17:43, tinoki כתב:

רכב אחר, מאותו הדגם.

שלילי, אותו הרכב

בתאריך 28.4.2025 בשעה 15:17, guya72 כתב:

בעקרון, לכל רכב משטרתי יש 2 מספרי רישוי : משטרתי + אזרחי.

כנראה שכחו להחליף את 2 לוחיות הרישוי (החליפו רק קדמי או אחורי), שזה דבר מוזר.

מבחינת תשלום לכביש 6 - לא אמור להיות הבדל. מקבלים זיהוי שזה רכב משטרתי, אז החיוב הוא לפי חוזה מול משטרה (אני חושב שזה תשלום גלובלי לכל הרכבים).

מה הסיבה שיש לרכב משטרתי רישוי אזרחי? מניח כשמסיים ורוצים למכור?

לפני 23 שעות, tinoki כתב:

חוזה גלובלי? לא שמעתי.

לפי החוק כולם משלמים בשווה, למעט רכב ביטחון שנכנס לאירוע בשטח הכביש עצמו.

זוכר שפעם, כשהכביש היה חדש, שלפו את השר אלי ישי מהרכב בגלל חוב ושלחו אותו למשרד במונית.

וואלה את זה לא זוכר מקרה כזה..

לפני 19 שעות, vladclar כתב:

לוחית רישוי מתהפכת ( אדומה/ צהובה).

יכול להיות שהשוטר הפך רק אחת מהן ושכח מהשניה,  יכול להיות שמישהו אחר סובב לו את אחת הלוחיות, והשוטר לא מודע לכך.

בכל מקרה, זה לא קשור לכביש 6, כי הרכב הזה פטור מתשלום, גם עם לוחיות צהובה. 

ללא קשר לכביש אגרה, זה תקין?

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

לא תקין שאחת משטרתית והשניה אזרחית. טעות של השוטר/ת או מעשה שובבות של מישהו אחר.

מבחינת התשלום, אלה ההסכמים בית מפעילי כביש 6 למשרד לבטחון הלאומי,  רכב משטרתי פטור מתשלום בכביש 6 גם  עם לוחית אזרחית.

אבל,  למשל, הנתיב המהיר ת"א אסור לכניסה של רכבים משטרתיים ( לא משנה מה סוג הלוחית ), חוץ מרכבים בפעילות מבצעית באיזור.

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, oriporat כתב:

במלוא הכנות -אינני יודע בוודאות מה הסיבה לכך.

בגדר ניחוש בלבד -> כי זה רכב שנקנה דרך הסכמי רכישה של החשכ"ל. מגיע מראש עם מספר אזרחי. אח"כ מוסיפים מספר אדום (אם מחליטים שיש צורך).

פורסם
לפני 8 שעות, oriporat כתב:

גם אני לא יודע בוודאות.

אפשרויות:

1. מכירה עתידית? אולי. כך לא יצטרכו להוציא מס׳ מהמלאי או לתת לרכב מס׳ חדיש יותר משנתונו (מעט תלוש).

2. @guya72, הרכב לא מגיע עם א׳, הוא מגיע ערום. כשיש רכישה ורישוי הוא מקבל א׳.

3. רישוי שנתי? כדי להתאימו למערכת של המכונים? עדיין ישנם רכבים (צ׳ למשל) שעוברים את המערכת.

4. רצון של הכחולים להשאר אנונימיים בדרך, בין אם בתפקיד ובוואדי בנסיעה פרטית (רכב צמוד).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 8 שעות, kompy כתב:

4. רצון של הכחולים להשאר אנונימיים בדרך, בין אם בתפקיד ובוואדי בנסיעה פרטית (רכב צמוד).

יש כזה רצון? 

אני זוכה לראות כל יום את הכחולים משאירים את האדומים גלויים כדי לעקוף את הפקקים על השול...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
בתאריך 30.4.2025 בשעה 03:30, kompy כתב:

2. @guya72, הרכב לא מגיע עם א׳, הוא מגיע ערום. כשיש רכישה ורישוי הוא מקבל א׳.

@kompy אתה לא סותר את מה שאני כתבתי. אני פשוט לא התייחסתי לכל שלב בתהליך הרכישה.

כאשר יש רכישת רכב לפי הסכמי חשכ"ל, המדינה מקבלת את הרכב לאחר שהוא כבר עבר רישוי.

לאן הוא הולך אח"כ - זאת כבר החלטה פנימית.

פורסם

גם אחרי שהרכב מקבל מספר אדום, כל פעולה חיצונית עם הרכב ( טסט, טיפולים / תיקונים במוסך, תדלוק עם התקן פזומט ) מתבצעת עם רישום של מספר אזרחי. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הלוחיות האדומות זה 5 ספרות ועם כ''כ הרבה רכבים שיש להם לוחית אדומה איך עדיין לא נגמרו המספרים 

הם משתמשים באותו מספר בהרבה רכבים, הרכב יוצא משירות מעבירים את המספר לרכב הבא?

פורסם
לפני 8 דקות, tan tan כתב:

הרכב יוצא משירות מעבירים את המספר לרכב הבא?

בטוח ממחזרים.

למפכ"ל תמיד תהיה לוחית מ-1, סגנו מ-2 וכן הלאה.

אני משער שאם אצל הקודקודים זה אפשרי, בנראה שגם בדרגות זוטרות ורכבי שירות זה מה שקורה.

פורסם
לפני 10 שעות, tan tan כתב:

הלוחיות האדומות זה 5 ספרות ועם כ''כ הרבה רכבים שיש להם לוחית אדומה איך עדיין לא נגמרו המספרים 

הם משתמשים באותו מספר בהרבה רכבים, הרכב יוצא משירות מעבירים את המספר לרכב הבא?

כמובן שממחזרים מספרים. גם בצהל.

ככה לא צריכים לבצע שינויים במערכת המיחשוב כאשר "נגמרים" המספרים וצריכים להוסיף עוד סיפרה.

פורסם

יוצא לי לראות כאלה לפעמים, מעבר להשערות שיש כאן אני מתאר לעצמי שאצל חלק זה אולי גם סוג של סימול? כלומר הוא נוהג ברכב כרגע מחוץ לתפקיד אבל שידעו שהוא שוטר.

שלא ינסו לגנוב, לתת דוח, להתעסק בכביש וכו.

פורסם
בתאריך 29.4.2025 בשעה 19:12, vladclar כתב:

לא תקין שאחת משטרתית והשניה אזרחית. טעות של השוטר/ת או מעשה שובבות של מישהו אחר.

מבחינת התשלום, אלה ההסכמים בית מפעילי כביש 6 למשרד לבטחון הלאומי,  רכב משטרתי פטור מתשלום בכביש 6 גם  עם לוחית אזרחית.

אבל,  למשל, הנתיב המהיר ת"א אסור לכניסה של רכבים משטרתיים ( לא משנה מה סוג הלוחית ), חוץ מרכבים בפעילות מבצעית באיזור.

סהכ הגיוני  מה ששיערתי-תודה

בתאריך 29.4.2025 בשעה 20:49, guya72 כתב:

במלוא הכנות -אינני יודע בוודאות מה הסיבה לכך.

בגדר ניחוש בלבד -> כי זה רכב שנקנה דרך הסכמי רכישה של החשכ"ל. מגיע מראש עם מספר אזרחי. אח"כ מוסיפים מספר אדום (אם מחליטים שיש צורך).

משטרה מקצה מספרים? גוף אחר?

לפני 17 שעות, עצלן כתב:

יוצא לי לראות כאלה לפעמים, מעבר להשערות שיש כאן אני מתאר לעצמי שאצל חלק זה אולי גם סוג של סימול? כלומר הוא נוהג ברכב כרגע מחוץ לתפקיד אבל שידעו שהוא שוטר.

שלא ינסו לגנוב, לתת דוח, להתעסק בכביש וכו.

לי זו הייתה פעם ראשונה והאמת נראה ממש לא הגיוני בתחילה, אבל בעולם הפוך הגיוני נהיה למשהו יחסי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

מהם מספרי א"?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...