Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אם אני מגיש ערעור על דוח חניה, 

אני לא חייב לשלם עד שלא אקבל תשובה על הערעור?

באתר של העירייה כתוב כך:

לתשומת ליבך, ערעור בגין דוח חניה ניתן להגיש עפ"י חוק בתוך 30 יום ממועד קבלת הודעת תשלום קנס!
עצם הגשת בקשה אינה עוצרת את מרוץ המועדים הקבועים בחוק (צבירת קנסות פיגורים)

פורסם

יש לך 90 יום לתשלום דוח. הגשת בקשה לביטול עד 30 יום. תגיש כמה שיותר מהר ותקווה שהתשובה תגיע עד לתאריך אחרון בו אפשר לשלם את הדוח.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני לא יודע באיזו עירייה מדובר, אבל בדרך כלל ברגע שמגישים בקשה לביטול דו"ח/ערעור או בקשה להישפט (בזמן שנקבע ורשום בדו"ח) הדו"ח אמור להיות מוקפא עד לקבלת התגובה ממחלקת חניה/פיקוח, חשוב מאד לוודא שאתה מקבל אסמכתא שהבקשה שלך התקבלה והועברה להמשך טיפול.

הציטוט שהבאת נשמע מאד מוזר, אולי הכוונה במקרים שרק הגישו ערעור שעדיין לא נקלט במערכת. 

הכי בטוח אחרי שליחת הערעור זה לוודא טלפונית עם המחלקה שהבקשה התקבלה והועברה להמשך טיפול, ולבדוק איתם שלא יהיו חיובים נוספים בגין ריביות פיגורים - דבר שלא אמור לקרות.

פורסם

..ואם הבקשה לביטול הדוח תידחה תקבל 30 יום לשלם, או לבקש להישפט.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

זה אכן החוק (229(ד) לחסדפ).

עם זאת, בפועל, בתשובה לבקשה לביטול, ככל שהיא סורבה, יצורף טופס תשלום חדש. הסכום שיופיע בו יהיה זהה לסכום הקנס המקורי.

כך היה לי בכל הפעמים שהגשתי בקשה לביטול שסורבה (וזה גם הגיוני).

במידה ולא - תוכל לפנות לתובע בבקשה לביטול התוספות, על פי 229(ו) לחסדפ. אם יסרב גם לבקשה זו - תוכל לבש להישפט. אך הגיוני הוא שכל עוד ההליך בבדיקה של הגורם המורשה (דהיינו - לא בידי או באחריות החייב) - אין הגיון לדרוש תוספות (שהרי בכך ידרבן בית המשפט את התובעים העירוניים שלא להשיב לפניות בפרק זמן סביר, על מנת שיצברו ריביות, הצמדות ושאר ירקות). אפשר גם להגיד שהשיהוי בתגובה מנע ממך לבקשה להישפט בתוך 90 יום (מכיוון שלאחר שהגשת בקשה לביטול, אתה רשאי לבקשה להישפט תוך 30 יום רק לאחר ההמצאה). ועוד ועוד סיבות. בקיצור, לא רואה איך במצב כזה שופט לא מבטל את הריביות (ואני חייב לסייג - במשפט הכל יכול לקרות...)

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...