Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, עדי-אל כתב:

המערכת הפנאומטית (? ככה קוראים לה?)

היתה נפוצה בכל רכבי סיטרואן או רק ב bx?

הידרו-פניאומטי - שילוב של גז ונוזל. המערכת לא הייתה נפוצה במיוחד והייתה שמורה בעיקר לרכבים הגדולים יותר של החברה ובדגמים מסוימים רק כאופציה בכירה. 

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 14 דקות, ch28566 כתב:

הידרו-פניאומטי - שילוב של גז ונוזל. המערכת לא הייתה נפוצה במיוחד והייתה שמורה בעיקר לרכבים הגדולים יותר של החברה ובדגמים מסוימים רק כאופציה בכירה. 

אולי היא לא הייתה בכל הדגמים, אבל הייתה בלא מעט מהם, ולכן די נפוצה:

DS, GS, CX, BX, SM, XM, XANTIA, C5, C6

מעבר לכך, רוב דגמי סיטרואן היו עם מערכת בלמים שמכילה את הLHM, כן, גם דה שבו הפשוטה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 שעות, Fazer כתב:

עד כמה שאני זוכר מילדותי, ויתכן שאני כבר סנילי, היתה ברמת אביב SM אחת, ואם אני זוכר נכון חנתה לידה גם ויזה קבריולט. אם הזיכרון שלי נכון אני מניח ששתיהן היו שייכות לאותו אדם...

אתה לא סנילי , את הויזה קבריולט גם אני זוכר שהייתה חונה בוילה ליד האוניברסיטה . אבל אני לא זוכר שהיה שם SM 

• אהבתי 2
פורסם

הרכב הכי שנוא בישראל - עד כדי כך נורא?!

בשנות ה-70 המוקדמות זו הייתה סובארו FF1

"צריך לעשות חורים בגג לאוזניים של החמור שקונה כזו"

אח"כ ה-DL שברה את הסטיגמה והפכה אותה על פיה.

לא הייתה נוראה בכלל. אפילו ההיפך ביחס לאלטרנטיבות האירופאיות של התקופה.

בסוף ה-80' לוקחת בהליכה את כתר השנואה ביותר - דאצ'יה דלתא

"גם אתה יכול 88' " - איומה ונוראה בהחלט.

ב-90' אכן הייתה זו ה-BX המדוברת.

בראשית המילניום כמה שאני זוכר הייתה זו דייהו רייסר, די בצדק לטעמי.

אולי גם סקודה פאבוריט ...

מ-2010 והלאה לדעתי אלו הצרפתיות. מצויינות כחדשות, אבל מכניקה בעייתית משניאה אותן בצדק.

• אהבתי 1
פורסם

שרודר הייתה הסוכנות המרכזית של פז׳ו וסיטרואן בבני ברק, צמוד למפעל קוקה קולה.

כל מי שנסע דרומה על כביש 4 יכול היה לראות את מגרש הבונדד שלהם מלא במכוניות הקונצרן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יופי של מכונית אבל המון השקעה שמצדיקה את התדמית שלה, למרות שמן הסתם בגיל המתקדם שלה זה צפוי יותר.

ב- 1985 הייתי ילד בכיתה י"א, חובב מכוניות ללא רישיון נהיגה וללא צפי לכזה, קורא באדיקות עיתוני רכב ואוהב סיטרואן. יום אחד בדרך לבית הספר ראיתי פתאום בלי אזהרה מוקדמת סיטרואן BX נוסעת לפניי... בכלל לא ידעתי שהתחילו לייבא אותה. מאוד התרגשתי והרגשתי צורך להתיישב... נזכרתי בזה כשראיתי את הגבר המבוגר בסוף הסרטון שגם התיישב

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...