Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות כבל "מיקי מאוס" עם תקע אירופאי SCHUKO לקיר ישר כמו בתמונה (נלקחה מאתר פולני), עבור מטען של מחשב נייד.

כל מה שאני מוצא באינטרנט זה רק כבלים עם תקע בזוית 90 מעלות לקיר.

אני יכול להזמין באינטרנט, אבל אני צריך את זה מיידית יחסית.

איפה אפשר למצוא לקניה בארץ כבל כמו בתמונה?

image.thumb.png.53ce7208b1ba15f166c958858ea5b97f.png

פורסם (נערך)

חפש בגוגל ״כבל מיקי מאוס אירופי״ - יש הרבה מקורות בארץ, בעיקר חנויותֶמחשבים. שים לב שיעלו גם תוצאות עם תקע ישראלי. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, כמו שכתבתי זה בדיוק מה שעשיתי, אבל כל הכבלים האירופאים שעולים בתוצאות הם בעלי זוית של 90 מעלות בתקע.

אני מחפש כבל שהתקע לקיר הוא ללא זוית, בדיוק כמו בתמונה.

פורסם

איפה אתה מתכוון להשתמש בכבל? אם בחו״ל קנה שם. כפתרון ביניים קנה את אחד המתאמים הרב שימושיים שנמכרים בפרוטות בכל טמבוריה או ביוקר בדיוטי. אני לא סובל אותם, אבל הם יכולים לשמש כפתרון ביניים.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ייתכן שיש באמאזון, אם אתה מוכן לחכות שבועיים שלושה. יש גם כזה. 

תבדוק אם זה מתאים לך.

אחרי שהבנתי שזה קצת דחוף, אני מציע לך לבדוק אצל סולן. אולי יש להם כבל כזה. קניתי אצלם סוללה חדשה למחשב נייד ישן. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בתאריך 5.7.2024 בשעה 13:28, sperial כתב:

איפה אתה מתכוון להשתמש בכבל? אם בחו״ל קנה שם.

כן בחו"ל, אבל חשבתי שיהיה קל למצוא כבל עם זוית ישרה גם בארץ. לפחות מתוצאת החיפוש באינטרנט אין כזה.

אמשיך לחפש בארץ וגם אולי אתקשר לחנויות כמו ש- Be roo  הציעה - אם לא תהיה ברירה אקנה בחו"ל.

לגביי זה:

לפני 4 שעות, saar5555 כתב:

יש גם כזה. 

לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

תודה לשניכם, אבל נראה שלא שמתם לב לזה שאני מחפש תקע ללא זוית לקיר בדיוק כמו בתמונה שצרפתי, והכבלים שצרפתם הם בעלי זוית של 90 מעלות בתקע לקיר.

פורסם

תתקשר מחר לדגן מולטימדיה ותשאל.

יש להם כמעט הכול.

הם יושבים באזור וגם עושים משלוחים.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

או ארכה. פרישה ארצית ומבחר מוצרים בלתי נדלה.

פורסם
לפני 32 דקות, Coresh כתב:

כן בחו"ל, אבל חשבתי שיהיה קל למצוא כבל עם זוית ישרה גם בארץ. לפחות מתוצאת החיפוש באינטרנט אין כזה.

אמשיך לחפש בארץ וגם אולי אתקשר לחנויות כמו ש- Be roo  הציעה - אם לא תהיה ברירה אקנה בחו"ל.

לגביי זה:

תודה לשניכם, אבל נראה שלא שמתם לב לזה שאני מחפש תקע ללא זוית לקיר בדיוק כמו בתמונה שצרפתי, והכבלים שצרפתם הם בעלי זוית של 90 מעלות בתקע לקיר.

יש לי בדיוק מה שאתה מחפש - כלומר, כבל מיקי מאוס שוקו *ישר*, אורך 2.5 מטרים בערך. אם זה ממש דחוף לך, ואתה באזור המרכז, אוכל להשאיל לך.

חזיר דיזל

פורסם

יכול להכין לך כזה מחר. 

יהיה באמצע חיבור בהלחמה + בידוד מתכווץ. 

תוכל לקבל אותו לרשותך לשימוש קבוע וללא תשלום. 

איזור ראשון או פתח תקווה. 

פורסם

קשה להשיג אותם (יש לי בבית אחד או שניים עם פינים שטוחים בתקן העתיק ולא מצאתי בתקן המעודכן), בכיוון ההפוך, שזה מה שפות"ש מחפש, מעולם לא נתקלתי.

אז נותרו המתאמים האוניברסליים שאני מתעב, הם נוטים להתרופפות, אבל זמינים בכל פינה ויכולים לשמש לגישור עד שיימצא הכבל המתאים.

אגב, פות"ש, למה חשוב לך חיבור ישר וחא זוויתי?

• תוכן חדש...