Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הנתיב המהיר כבר סתום בגלל עבריינים אז סע על השוליים. הם כמעט תמיד פנויים וכל מה שצריך זה להסתכן בלהוריד איזה נהג שנתקע הגרך אבל כמה זה כבר קורה?

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שעצוב הוא ששתי ההודעות האחרונות הן לא איזו פנטזיה אורוולית, אלא המציאות העגומה בה אנו חיים. מדינת ישראל מלאה באנשים שזו צורת המחשבה שלהם, והשאר משלמים את החשבון.

• אהבתי 1
פורסם

זה בדיוק מה שקומם אותי.

לא משנה שאני פוגע באחרים, לא משנה שאני עובר על החוק ולא משנה שאני למעשה מבטל את היתרון שהמחוקק בחר להעניק לתנאי נסיעה מסויימים כי הדבר היחיד החשוב זה אני. אם לא תופסים אותי אז מותר הכל ושישתגלו כולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה יותר גרוע מכך - זה משחית. כי אנשים נורמטיביים, שלא היו מעלים על דעתם לנהוג כך אילו כולם היו נוהגים באופן נכון, מסתכלים ורואים שלא רק שהעוברים על החוק לא משלמים, אלא שהתוצר היחיד בפועל של להמשיך ונהוג כחוק הוא שאתה יוצא פראייר. כי האנשים שעוברים על החוק גונבים, בפועל, זמן מהאנשים ששומרים עליו. אז נוצרת מוטיבציה לעבור על החוק פשוט כדי לשמור על הזמן שלך ולא להידפק (תחשוב על כאלה שעוקפים תור של פניה ברמזור, רק כדי להידחף בפניה עצמה). והדבר הזה הוא כמו כדור שלג - ככל שיותר אנשים נופלים בזה, כך מי שנותר נאמן לחוק נפגע יותר, ויש לו יותר מוטיבציה לעבור לצד האפל...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Shmelov כתב:

הנתיב הזה מקצר את זמן הנסיעה מראשון לת"א ביותר מחצי! פשוט תענוג!

פשוט צריך להעז ו"להסתכן" בדו"ח. למה במרכאות? כי אין אכיפה כמעט בכלל

וגם אם יש אז זה פעם באף פעם במקומות ידועים מראש גם בלי עזרת הוייז.

גם אם פעם בכמה חודשים יש שוטר שנותן דו"ח למישהו, בזמן שהוא כותב את הדו"ח

עוברים על פניו איזה 300 רכבים, כולם עם נהג בלבד בפנים, בלי פחד.

ראיתי לא פעם ולא פעמיים ששוטר מסמן לעצור ואנשים פשוט ממשיכים על הנתיב

ומתעלמים באלגנטיות. מה הוא עושה? כלום ושום דבר. עוצר את הבא בתור, זה הכל.

היום כבר יותר אנשים הבינו שאפשר לנסוע בתחב"צ ללא מפריע וזה בהחלט מורגש,

הנתיב כבר לא פנוי כמו פעם ולפעמים גם בו יש פקקים והאטות...

לא משהו נגדך אבל עצוב שזה המצב ושזה ככה עובד אשכרה. הפוסט הזה ממחיש את כל מה שבדיחה במדינה החאפרית הזאת. 

פורסם

אני נוסע בהסעות של העבודה כל יום לאורך שנים

הנתיב דרומה אינו 3+ אלא נתצ מלא וגם הוא מלא בנהגים פרטיים.

(יש שם משמעותית פחות מאיילון צפון)

למה שם לא שמים מצלמה פשוטה ושולחים דוחות.. ממש לא מובן לי.

פורסם

זה כן 3+ לפחות לפי הסימונים. לא ראיתי חדשה על כך שהנתיב בוטל והפך לנתצ מלא. לדעתי הוא גם לא מוצדק כנתצ מלא כי תנועת האוטובוסים שם מאוד דלילה ובטח שבשביל כמה מוניות לא הגיוני להפקיר את כל הנתיב.

אם זה באמת היה נתצ מלא אז ברור שכבר היו מתקינים מצלמת נתצ זה הדבר הכי מובן מאליו וצינור כספים ענק ללא טרחה בכלל. בדברים האלה המדינה לא מתמהמהת תהיה בטוח. 

פורסם

ובעליות של ירושליים בכלל אין אכיפה והנתיב תמיד מלא במשאיות שנוסעות על 50-60

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...