Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח שאבד

danyu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש וחצי-חודשיים קיבלתי דו"ח משטרתי על דיבור בפלפון ללא דיבורית.

אני אשם במאה אחוז וברצוני לשלם את הדו"ח אך איני מוצא אותו.

כיצד ניתן לשחזר את הדוח? חשבתי לפנות למשטרה ולבקש שיפתרו את הבעיה אבל אני פוחד שעם הטמטום שחוגג שם (בד"כ- בבקשה לא לקחת אישית) יוציאו לי דוח חדש אבל לא יצליחו לבטל את הדוח הישן. ובכלל, אני לא יודע אם הם יכולים להוציא דוח חדש במקום אחד שאבד. (זה נשמע הדיוני כי הרי יש להם עותק וכל מה שאני צריך זה את הקבלה שמחתימים בדואר)

בבקשה תעזרו לי אם אתם מכירים דרכים לפתור את המצב שאני נמצא בו.

דן.

פורסם

אני חושב שה"מרכז" הזה זה רק לדו"חות שכבר בהליכי גבייה מתקדמים, כלומר כפל קנס והלאה.

אני ממליץ לפנות ללשכת התנועה (הכי טוב להגיע לשם, הם לא משהו בטלפון) ולבקש לשחזר את הטופס.

הם מכירים את הפרוצדורה, אתה לא הראשון שאבד לו הטופס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבת שלי איבדה דו"ח. עוד לפני תום המועד לתשלום פנינו בטלפון ללשכת התנועה בירושלים והם הנחו אותנו מה לעשות, וראו זה פלא, העניין עבד והיא בסופו של דבר שילמה את הקנס המקורי. אז קודם תפעל לפי הספר ותשמיץ אחר כך, לא לפני כן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...