Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב תו נכה. קיבלתי לאחרונה 2 דוחות מעיריית ירושלים. א' העמדת את רכבך באופן שיש בו כדי להפריע או לעכב את התנועה. זה מקום שיש אמנם אדום לבן אבל לא מפריע כלל לתנועה. הכביש מספיק רחב וחונים שם תמיד.

השני קיבלתי על עמידה סמוך לצומת במרחק עד 12 מטר, כשבעצם הרכב עמד על המדרכה של הצומת. וא"כ לא הפריע לתנועה והיה מספיק מקום לעבור גם במדרכה. אלא הגלגל הקדמי השמאלי חרג לכביש אך זה כבר מעבר ל12 מטר. בנוסף לכך שמדובר ברח' חד סטרי ועצרתי אחרי הצומת כלומר זה לא מפריע לטווח ראייה של העוצרים בצומת.

בשתי הדוחות נכתב כי העבירה צולמה אך באתר העירייה לא מופיע תמונה. בנוסף לכך נכתב בשני הדוחות כתובת לא נכונה כאשר בדוח הראשון נכתב כתובת שלא קיימת. (כלומר יש עד מס' 40 באותו רחוב וכתבו ליד מס' 52)

השאלה באיזה עילה לדעתכם כדאי להגיש ערעור לעיריה והאם נראה לכם שיש באמת תמונה?

פורסם

מדיניות בימ’ש לעניינים מקומיים: אין תמונה - הדו”ח בטל, על כל המשתמע מכך.

הייתי ממליץ לך לא לעדכן את העירייה כי אין תמונה, בכדי שלא ימצאו. בקש להישפט, בעת המשפט התובע יצטרך להציג את התמונה כראיה.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

צריך לקחת בחשבון שזה שהתמונה לא נמצאת באתר העירייה לא אומר שאין תמונה...

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...