Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...
אני גר בבית פרטי שבנוי במעלה הר.... מתחתיי גרים בטור בעלי בתים פרטיים נוספים והמעבר בין הבתים בהר מתבצע ע"י שביל הולנדי.
מתחת לביתי יש 4 חניות פרטיות (של כל אחד מהדיירים) ורק בחנייה הפרטית שלי יש ארון חשמל קטן שמכיל רק מפסקים לחשמל הציבורי שמועבר לכל חניה וחניה.... לכל דייר יש חנייה משלו, מאור ומחסן משלו בחנייה שלו.
לפני כחמישה חודשים רכשתי רכב חשמלי והצעתי לשכנים (מתוך התחשבות בעלויותיהם העתידיות) לחבר מונה תלת פאזי ברחוב ע"י חברת חשמל כדי שחח"י ימשכו את הכבל לארון הציבורי שבחניה שלי.
לפני שבועיים ביקש דייר נוסף להעביר תעלת PVC בקירות החניה שלי כדי למשוך לחניה שלו את הכבל התלת פאזי.. אצייןשקיימת כיום השחלה לחניה שלו אבל היא עבור כבל חד פאזי...
ובכל זאת אינני מעוניין להעביר כבלים בתעלות על הקירות... ביקשתיו לבצע זאת מתחת לרצפה של החניה שמורכבת מאבנים משתלבות אבל נאמר לי שבגלל שצריך לרדת ל - 80 ס"מ ויש שם בטון - אזי זה בלתי אפשרי....
אם מי מכם יכול לתת לי פיתרון שהכבל לא יועבר דרך הקירות, אשמח מאוד לדעת...
המון המון תודה
פורסם (נערך)

אם קיבלת תשובה מקצועית מאנשי מקצוע שנוכחים במקום אז איך אנשים שאתה לא מכיר, לא היו במקום יכולים לסתור את דברי המומחים?
בהנחה שאין אפשרות להעביר כבל מתחת לאדמה, אז למה זה מפריע לך שהכבל יעבור בצמוד לקיר?
נכון, זה פחות אסתטי וגם לזה יש פתרונות חלקיים
דמיין מצב שהמצב היה פוך? היית רוצה לקבל סירוב מהשכן שלך?
שכנות טובה חשובה יותר מכל כבל חיצוני
אתה יכול להזמין בעל מקצוע נוסף לחו"ד שניה ואז תקבל החלטות קשות והרות גורל

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הכבל עבור עבור תלת פאזה עבה יותר ומעט קשיח יותר מכבך 3 גידים המשמש לחיבור פאזה בודד. אבל, האם הקנה (הצינור) שעובר בין החניות כל כך צר שלא יכול להעביר את הכבל העבה יותר דרכו?

מן הסתם, הדבר הנכון יותר הוא לשים ארון קטן עם מפסקים בכל אחת מהחניות. כך שלכל דייר תהיה גישה נוחה יותר לניתוק/חיבור החשמל ליחידת החניה. 

התייעץ עם קבלן חשמל לא חשמלאי ״ביתי״ לגבי השחלת הכבל נעבר יותר לתעלה הקיימת.

שים לב, הכבל תלוי בגודל החיבור המבוקש. כבל 25 אמפר הוא דק יותר מכבל 40 אמפר. מה גודל החיבור של חברת החשמל? 

ל 4 חניות כדאי אולי שיהיה חיבור עבור 40*3 מאשר 25*3 . 

בכל מקרה, אם כבר סוללים כבילה, נסה לגייס את כל הדיירים לביצוע מסודר של החיבור.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...