Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך מורשה מסויים שעדיין קיים, כל פעם שהייתי אוסף את הרכב, כשהייתי מניע הייתי מגלה שנגעו ברדיו והדליקו מזגן להנאתם כשעבדו על הרכב,

פניתי לבעל המוסך, הסברתי לו שזה רכב ישן, מעל 20 שנה, אם הם ישברו כפתור או ידית שלא היו אמורים לגעת בה, לא יהיה ניתן למצוא חילופי בקלות, הוא הסכים,

אחרי הטיפול הבא מניע - מזגן ורדיו דולקים, לא הלכתי אליהם שוב.

כבר חתמתי...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצוב הזלזול שלהם הרכבים שהתלוננתי לבחור של המוסך הנציג שם במשרד אמר מה בישביל הכחול הקטן הזה אתה רוצה להתלונן אמרתי לו שזה לא משנה מה הגודל סימן זה סימן הוא בא בלי והוא צריך לחזור בלי 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, UDI200 כתב:

דווקא לא תתפלא שמו 2 בקבוקים קטנים הוציאו את כל הנוזלים הבלמים

אם ככה אז הם בסדר. ושווה הטיפול הצלם.

בקשר לנזק צבע לידית. זה מבאס. התגובה של בעל המוסך מרגיזה.

השארתי פעם רכב במוסך לכמה ימים. לא חשבתי לבדוק תרכב.

שחזרתי היה פס באורך של 10 סנטימטר.  למזלי זה ירד אם פוליש.

הרכב היה בן שנה. 

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
בתאריך 3.1.2024 בשעה 16:26, UDI200 כתב:

כן אבל לא לוקח להחליף שעה פליטר שמן ולהשים שמן מקסימום חצי שעה בגג אז בפועל אמורים לשלם פחות אבל למה אם אפשר לעקוץ בעוד חצי שעה חינם

רוצה לשלם על זמן עבודה? אתה זכאי לזה, אבל תצטרך כנראה את עזרת בית המשפט (גם תביעות קטנות אפשרי) והוכחות.

בתאריך 3.1.2024 בשעה 19:33, sperial כתב:

לכל הבדיקות האלה יש "שעתון יצרן" - בקיצור, היצרן קובע תמורת כמה "שעות עבודה" עליך לשלם, את זה כופלים במחיר שעת העבודה המוצג במוסך. אין קשר למשך הביצוע בפועל.

בתאריך 4.1.2024 בשעה 07:17, chrono כתב:

יש הגדרות יצרן לכמה זמן תיקונים שונים אמורים לקחת. ולפי זה אתה משלם (במוסך יבואן). אם עבד ביעילות וסיים מהר יותר - חסכת זמן (אבל התשלום אותו תשלום). מנגד, אם היה עובד לא מנוסה שלקח לו יותר זמן מהתקן - גם לא יחייבו אותך אקסטרה.

החוק והפסיקה קובעים "תמורת כמה "שעות עבודה" עליך לשלם". לא רק היצרן. הפסיקה קבעה שעליך לשלם לפי זמן עבודה בפועל או לפי מה שהיצרן קבע לפי הנמוך.

"אם עבד ביעילות וסיים מהר יותר", יכול להיות שגם לא עשה דברים שמחייב אותו היצרן.

פורסם
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

אם עבד ביעילות וסיים מהר יותר", יכול להיות שגם לא עשה דברים שמחייב אותו היצרן.

בדרך כלל זה המצב לצערנו. אני תמיד נשאר לצד הרכב בכל שנות הבעלות שלי על רכבים. את זה למדתי בדרך הקשה והתמימה, כשחשסתי שאני מבין 🙄

הפעמים היחידות שלא היה לי כל כך איכפת היה עם רכבי חברה, אבל קצין הרכב שלי היה פדנט ועשה את המוות למוסכים. 

הקטע של ״ריענון״ נוזל בלמים והחלפת שמן על ידי שאיבה דרך המדיד, מטריף אותי. בפעם הראשונה שמוסך מורשה עשה את זה לרכב שלי, יצאתי עליו ועברתי למוסך אחר לא לפני שהתעקשתי על bleeding מלא, וריקון כל השמן מחדש כמו שצריך או שאני פונה ליצרן (למזלי הייתה לי דרך) מעל ראשו של היבואן 🤨. אגב, המוסך הזה נגרע מרשת היבואן כעבור כמה זמן.

הזילזול בלקוח שבוי בתקופת אחריות הוא מחלה מקומית ידועה. אין שום חיסכון בזמן ״ליפט״ בביצוע נכון. 

במוסך של החברים שלי, מוסך כללי, אף פעם לא עיגלו פינות. ההפסד שלהם מכניסה חוזרת של רכב לאחר טיפול, לא שווה דקה של חיסכון בזמן או מאמץ.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...