Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. יש לי סווזקי בלנו ידני 2018 עם 245K. הרכב במצב מעולה מכנית. פחחות יש משהו קטן לסדר מאחורה (הכנף מעט מנותק) ועוד שתי שריטות סבירות לגיל.

אני מנסה למכור אותו כבר חודשיים וקיבלתי 2 טלפונים רציניים וכל השאר כמעט רק מסוחרים. אני מודע לרתיעה של הישראלים מרכב עם ק"מ שעבר את ה200 ודאי ואולי קצת קודם כי הם חייבים רכב מציאה. אבל בכל אופן המחיר שאני מבקש הוא ממש לא רע בהתחשב בשנתון המתקדם ובכך שלא היתה אף תקלה מהיציאה מהמפעל. 26.500 ש"ח.

המעלות של הרכב שלי עם טסט שכרגע הוא ארוך עד 7/24 ו4 צמיגים חדשים. והחסרונות שלו זה הק"מ ושיצא מליסינג של כספא ולא מיד פרטית (אני יד 2).

כרגע מפרסם במודעה חינמית ביד 2 ומקפיץ כל יומיים בממוצע.

לדעתי המחיר סביר האם אני צריך להתגמש עוד במחיר?

האם פשוט להמתין עד שיבוא מי שמבין עניין? (אולי הטסט שהולך ומתקצר ישפיע לרעה על המכירה בהמשך)?

אולי דרך אחרת למכור?

אשמח לחכמת ההמונים בעניין.

פורסם

לפי מה שראיתי ביד 2 המחיר שלך סביר, אך הק"מ מאוד מרתיע,אם כי יד רק בלנו אחת ב30 אלך עם קמ 118 אלף. אך המבחר מאוד מצוצמם.

אם כבר חודשיים אין כלום, הייתי מוריד במחיר, הזה רכב יקח זמן למכור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשיקלול עם זה שהרכב 2018 ונמכר במחיר וק"מ של 2012 עדיין להוריד?

בנוסף האם כוונתך להוריד במחיר הפרסום או להתגמש יותר מול לקוחות פוטנציאלים?

פורסם

תמונות וכמה שיותר.

תמונות של תא נוסעים (נקי)

תמונות של באגז' 

תא מנוע.

תמונות של ספר טיפולים (בטשטוש פרטים אישים)

ככל שיש יותר מידע על הרכב. אנשים נוטים להתקשר יותר.

וכמובן. להתפשר עוד קצת במחיר.

• רעיון טוב! 2

.

פורסם

אל תשכח שבחודש הראשון היו חגים ובחודש השני מלחמה. שניהם לא בדיוק זמן להיט לרכישת (ומכירת) רכב. מכל מקום, בכל חודש בו אתה מחזיק את הרכב הוא עולה לך עוד כמה מאות שקלים, אז, כנראה, תתחיל בהוספת המילה "גמיש" (וגבה אותה בדרך החשיבה שלך) ואולי גם תתחיל להפחית את המחיר המבוקש בהדרגה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תכל'ס  כנראה שרק אנשים שעושים חיתוך דרך תקציב מגיעים למודעה שלך. כי מי שנכנס ומחפש בלנו ידנית יעדיף לשלם יותר ולקבל רכב עם קילומטראז' נורמלי.

השוק של בלנו ידני גם ככה לא משהו. ממליץ לפרסם בפורום (ראיתי שלא פרסמת)

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, David2540 כתב:

לדעתי המחיר סביר האם אני צריך להתגמש עוד במחיר?

בהתחשב בעובדה שמחירון לוי יצחק משוקלל לרכב יוצא פחות מ20,000, לדעתי המחיר שאתה מבקש גבוה מדי.

• רעיון טוב! 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

המחיר שאתה מבקש גבוה בהרבה מהמחירון המשוקלל (20800 ש"ח)  ולדעתי תצטרך לרדת עוד מתחת למחירון המשוקלל. מקווה שלא הרבה מאוד מתחת. 

IMG_20231108_233120.thumb.jpg.dabc19591a2da8e98cf43767c8a3dc18.jpg

IMG_20231108_233024.thumb.jpg.d01cf8a316ade541242d0582e64c0496.jpg

פורסם

ראיתי בפייסבוק הרבה אנשים שמחפשים רכב זול לרכישה, בפרט אנשים שהרכבים שלהם נשרפו ב7 באוקטובר והורדו מהכביש.

נסה לאתר פוסטים שכאלו אולי תמצא מכסה לסיר שלך.

כמו שאמרו לך המחיר המשוקלל של לוי יצחק הוא הקו המנחה וכדאי לבחון את מחיר הרכב אם אתה רוצה למכור בזמן הקרוב

פורסם
לפני 8 שעות, דובצע כתב:

תפרסם גם בפייסבוק

שמה אתה לא מוגבל לתבנית כמו ביד 2 תדגיש את הפלוסים+ תמונות יפות

פייסבוק יניב לו מבול של שיחות בסגנון "10000 ש"ח מזומן בא עכשיו" בהתחשב בהיצע והביקוש בשוק יתכן שגם המחירון המשוקלל גבוה מדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ידני = לא רלוונטי ל95% מהשוק

מצד שני, מי שמחפש ידני - אין לו כמעט אופציות

בשקלול הק"מ, המקוריות, והגיר, אני סבור שמחיר ריאלי סביב ה18K

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תפתח גם פוסט בפורום, לא יזיק.

אבל כמו שציינו פה לפניי - גם הרכב ידני, גם ק"מ בשמיים, וגם מעל המחירון המשוקלל.

כמה זמן הרכב היה אצלך וכמה זמן אצל הליסינג? מתי קנית אותו ועם כמה קמ? אני שואל כי אולי אין היסטוריית טיפולים נורמלית כשהרכב היה בליסינג, אבל כשהוא אצלך אולי כן יש תיעוד שיעזור למכירה.

בכל אופן קשה לי לראות רכב כזה "נחטף" למרות הגיל שלו, אין פה איזה פרמטר שיגיד לקונה "ואו זו עסקה נורא שווה".

אולי שווה לשקול להשאיר את האוטו כרכב שני שמבוטח רק בחובה+צד ג', ובמקביל כל שבוע-שבועיים להוריד עוד טיפה את המחיר עד שיתקשרו אנשים רציניים.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

פייסבוק יניב לו מבול של שיחות בסגנון "10000 ש"ח מזומן בא עכשיו" בהתחשב בהיצע והביקוש בשוק יתכן שגם המחירון המשוקלל גבוה מדי.

פרסמתי לאחרונה רכב בפייסבוק, סיוט. עשרות "פניות" עם ה"האם פריט זה עדיין זמין?" הזה שלאחריהן שתיקה. הפיצ'ר הכי מיותר שיש. עם פריטים אחרים שפרסמתי זה לא היה ככה משום מה, רק עם הרכב.

• תוכן חדש...